Joj moram.na odvikavanje od foruma i svega… Par dana bez interneta….
Na forumu te skoro pa ni nema
Ajme cure, sve ovo pohvatati, pa.ja sam.sve zabb, hahah.
Tommy, super za pregled!!
Grazia, kako je moguce da je pogrijesila?? Jesi dobila nalaz?? Ne kuzim??!!
Ovo za kosu i tusiranje, nemam rijeci, haha. Ja perem kosu cca dva puta tjedno....
Ita, vjerovatno je nizak rizik sto je.ok nalaz.
Ja i dalje nista ne osjecam, tj.stalmo.nesto osjecam sli ipak mislim da su crijeva...
Ja ne stignem pratiti i jesenske bebe, makar vidim da je kod njih zanimljivo ! Jedva vas ovdje popratim...
Katuska ja sam rekla da je sigurno curka kad drzi prekrizene noge, Elvira je samo potvrdila da je tako i njena imala 😁 Tako mozes mene krivit slobodno 😂 Meni ne smeta haha
Jutro cureeeee, sta pijete ujutro caj ili kafu?
Znaci da prijavim da su prestali ludjacki napadi gladi, aj konacnooooooo osjecam se kao stara Panda ahahhaha a ne PANDA PROŽDRLJIVICA....
Evo na poslu pijem caj, kafu sam pila u pola 6 jutros i citala vas... lijepo kad imam sta procitati ujutro, smijala sam se kako je kaktus rekla da je Honey mentorica hahaha ali stvarno je upravu
Eto ja imam taj pregled u 12 tjednu, ustvari 12+3 to je onda 13.tjedan?? Evo me ko Mono aahhaha... i naravno da me je strah, jer imam jednu prijateljicu koja je isla na taj uz pa su rekli da nije dobar nalaz, jer je prevelika razdalja bila, a ustvari je samo los uz bio, na drugom je bilo 1,3mm...
Meni je na fejsu zbrka teska...na jednu objavu 70 komentara aaaaaaaaaj ahhahaha pojma nemam jesam li sta procitala ili nisam...
Katuska i ja sam rekla da je curica jer je stidna hahahhaha al nek si ti kupila nesto :)
Cure, to sto mislite da su crijeva sigurno je beba. Meni je to pocelo tako ima 2-3 tjedna, sad je sve cesce, ali i dalje nisu to onak udarci, vise slicno crijevima kad krulje. Ispocetka nisam bila sigurna, zadnjih tjedan dana samo bila onak, 60% sigurna da je beba. I cekam ja kod doktora, osjetim to sa strane, udem unutri i on s pocne smijati kak me beba suta, bas mi je pokazi i s te strane su nogice bile
Dobro jutro cure. Evo ja sam zdravo počela dan, popila sam čašu cijeđenog soka od mandarina.
Ne znam kako je to jučer doktorica mogla pogriješiti. Dala mi je novi nalaz, ali u njemu opet piše 7 tjedana, a nije nego 9. Cijela je bila zbunjena. Ne znam zašto, ali eto, ispričala se i rekla da je sve ok.
Kava i samo kava ujutro. A soka pijem jako puno. U prošloj trudnoci pred kraj sam pila po 2l soka na dan ali to sam tek skužila kad sam došla u rodilište. Pokušavam čistu vodu ali sok mi ide jako...pomješam s vodom da ne unesem 3000 kalorika samo sokovima...
Jedva jodam ujutro...bolovi u preponama su baš jaki jaki! Smire se kad se malo zagrijem ali i dalje užas...
Jutro curke! Evo ja pijem cajek s limunom i medom i po forumu zujim. Jucer me u ledima nesto ukljestilo,i bolilo za poludit skroz dolje. Nocas sam se stalno nesto budila i naravno pred jutro imala odvratne snove... iduci tjedan imam pregled i jedvaaa cekam vidjet tu svoju mrvu!!!❤ i nadam se da ce mi se uskoro bebica javit bas sam nestrpljiva😍
Ugodan dan svima i sto manje stresova,bolova,umora,mucnina🤗
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jutrooo. Evo, meni isto prvo ide kava, onda sve drugo. Jako zdravi doručak sam danas imala. Opelješila Mlinar, pojela tri slane kukuruzne kiflice i onda još štangicu punjenu vanilijom i malinom. Baš mi je leglo. U podne pregled, jedva čekam! Također svima ugodan dan!! Ja samo vodu pijem, sokove nikad nisam pila ni voljela piti.
Cure nemojte biti smiješne, ako je netko klokanica mentorica/savjetnica onda je to Mono Nema do Mono!
Grazia pocela si zdravo, sta ce poslije bit? ahahhahaha
Ja sam samo pojela kasiku kiselog pekmeza od jabuka, to svako jutro pojedem, zato mi je zeljezo dobro.
Honey sjetila sam se da danas imas pregled, sretno pa nam baci jednu slikicu da se raznjezimo
Ikyri ja nikad sokove nisam pila...ne volim ih...sad mi zapase casa Cole nakon rucka, nista drugo, puno pijem mineralne vode, o njoj sam ovisna.
Little baby i ja sam imala grozne snove, sanjala sam da sam debelaaaa a jos stomaka nema, znaci samo debela i probudila se placuci hahaha jer citav zivot pazim na ishranu i kako sam sad debela?! hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji