Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    12. Studeni 2017. 15:51

Olaaaa 
    Evo lezimo i gledamo federera. Jutros isli na kebab i kao do lidla cemo kas ne radi kebab tek od 12. Doslo mi je sa placem. Pa svratimo u mc donalds na cheeseburger 🍔🍔🍔 nije bilo lose ali malo hahahaha
    Pekla meso u rerni i rezance skuhala i dosta od mene za danas. Sad uzivamo. Malo mi je muka ali nista strasno. Poslije cu se kupat, nokte turpijat i lakirat i prodje nedjelja. Danas sam jela kivija bananu narandze mandarine i sljive.... da mi nece bit malo hahahahah

ikyri
    12. Studeni 2017. 16:33

Kaktus koliko ti je curka visoka ovih dana?

• Elviramagistic
    12. Studeni 2017. 16:54

Ja planiram na sajam zbog popusta za krevetic i bas da vidim dal ce na popustu biti posteljina,tetre i tako neke stvari a i mozda u Mama Nova spavacice da odmah za bolnicu uzmem da imam 

Katuska99
    12. Studeni 2017. 19:14

Honey evo ja i mm danas generalku imali. Crkli smo, s tim da dvije sobe nismo dirali😂 kupaone nas ubile 😂
    Ja cu ic na sajam, bas me zanima kaj ce bit sve 😂 iako me zivcira sto ne znam spol jos, iako nisam tip da cura ima rozo decko plavo, al opet bi htjela znat. Iako koliko sam jako htjela decka sad sam si zacrtala da je curica(zbog prekrizenih nogu i prisica kao klinka u pubertetu) 

12. Studeni 2017. 20:46

Hay all! :-)
    Jaaaako me dugo nije bilo na ovom forumu.
    Buduci da sam danas evo 11+3tt,  termin bi bio 31.05.,  odlucih se ponovno malo aktivirati.
    Cekam drugu bebu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    12. Studeni 2017. 22:03

Elviramagistic

Ja planiram na sajam zbog popusta za krevetic i bas da vidim dal ce na popustu biti posteljina,tetre i tako neke stvari a i mozda u Mama Nova spavacice da odmah za bolnicu uzmem da imam

Ja sam bas jucer uzela spavacice u c&a, jedna je prokopcana cijela, druga negdje do pupka. Imaju do velikih brojeva, tako da ce mi stomak sigurno stati. 130 kn su, za vikend su imali popust, vjerojatno ce biti opet nekad kasnije.
    A spavacice za dojenje (one sa gumbicima s obje strane) sam vidila na placu, izgledale su mi iste kao one u mama nova (nisam gledala deklaraciju) i kostaju 100 kn

Frajla
    12. Studeni 2017. 22:04

ProudMomy

Hay all! :-)
    Jaaaako me dugo nije bilo na ovom forumu.
    Buduci da sam danas evo 11+3tt, termin bi bio 31.05., odlucih se ponovno malo aktivirati.
    Cekam drugu bebu.

Dobro dosla 😊

12. Studeni 2017. 22:09

ikyri

Kaktus koliko ti je curka visoka ovih dana?

Uff pojma nemam, bila je ravno 90cm krajem 8 mj kad smo ju kod pedijatrice zadnji put mjerili, ima 13kg, mozda koji gram vise...
    Mogla bi ju sutra izmjerit, al ima je sigurno 94-95 cm, vidim po garderobi. Prve stvari koje sam joj 92 kupila su joj sad vec na knap.
    Kolika je tvoja? 

12. Studeni 2017. 22:14

Nas vikend proletio, malo druzenja obiteljskog, malo setnja, igra, i ode vikend... Jedino smo jucer isli jednu kucicu pogledat, muz se zagrijao, cijena fantasticna, veliko dvoriste, mali vocnjak, ma divota, ali kuca nam nije ono sto trazimo, a da kupimo kucu i da sve kompletno razbijamo i nanovo radimo nam se ne da. Nije nam hitno tako da dragi polako dalje gleda.
     I jos nista nisam za svadbi kupila, moram pod hitno ovaj tjedan da nebi u subotu bila panika. 

• Elviramagistic
    12. Studeni 2017. 22:14

Frajla

Elviramagistic

Ja sam bas jucer uzela spavacice u c&a, jedna je prokopcana cijela, druga negdje do pupka. Imaju do velikih brojeva, tako da ce mi stomak sigurno stati. 130 kn su, za vikend su imali popust, vjerojatno ce biti opet nekad kasnije.
    A spavacice za dojenje (one sa gumbicima s obje strane) sam vidila na placu, izgledale su mi iste kao one u mama nova (nisam gledala deklaraciju) i kostaju 100 kn

Bas gledam po fejsu..ima dosta takvih spavacica kao u Mama Nova..cijene se krecu od 100-150 kuna..jos cu ja to procackati :)iskreno sve razmisljamo za sad sta obuci a ja si mislim a sta nakon sta rodim..mislim radi dojenja..da je cim lakse za svuci a da ne moram se cijela skidat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.