Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    02. Studeni 2017. 05:56

Ja sam na pregled u 17.tj isla u obicnim trapericama. Sad nebi mogla u njih ni u ludilu.

Frajla
    02. Studeni 2017. 07:21

Meni je trbuh vec poprilicno velik. Od prije imam viska kila, pa bi mooozda mogla proci pod "udebljala sam se", ali tko zna ista o trudnicama bas se kuzi da je dosta visi nego inace.
    Mi imamo ime za curicu, a obzirom da se doktorici cini da je musko budemo se oko toga natezali valjda dok ne izade jer nam se muska imena skroz razlicita svidaju

ikyri
    02. Studeni 2017. 07:28

Tako je meni bilo sa 17.tj... ali sad ne mozes falit nikako. 

panda102
    02. Studeni 2017. 08:23

Evo i mene cure na radnom mjestu........
    Gotov dopust smrc smrc
    Umorna sam ko pas, 8 sati smo putovali umjesto 4 i po sata. Pa zakljucite kakva je guzva bila...
    Naravno da sam se udebljala necu se ni vagat hahahaha cim oci otvorim jedem, gladna ko vuk...
    u utorak imam pregled kod svoje ginekologinje...konacno uuuuuuuu
    Dosli smo sinoc u 10 samo sam se okupala i zaspala, jutros u 5 kad je zazvonilo......htjela sam ubit nekog, ali evo ide nekako...jos danas imam ruski, do 5, ne mogu ni spavat...
    Kako ste vi, vidim ikyri neka nesanica muci hahaha za mene je to jos nemoguce....stalno bih spavala.
    Mono tako lijepo pises o tom Kosu da mi dodje da se raspitam jel radi mozda subotom il popodne kasno da bih otisla kod njega na onaj pregled oko 20.tedna.

02. Studeni 2017. 08:27

Jutro cure! Kako ste?
    Mono, baš mi je drago da je sve ok.
    Ja sam cijelo vrijeme gladna i nisam se vagala, ali mi je trbuh napuhan i udebljala sam se sigurno 2-3 kilograma, a rana je trudnoća, mislim si kakva ću tek biti pri kraju trudnoće.

• Ivancica09
    02. Studeni 2017. 08:28

Tinchyca

Hvala curke! :)

Cestitam!!!!

• Ivancica09
    02. Studeni 2017. 08:32

Frajla od kad se ujutro nose uzorci naVuk Vrhovac? Od 7-11?? Zaboravila sam ..

02. Studeni 2017. 08:32

panda102

Evo i mene cure na radnom mjestu……..
    Gotov dopust smrc smrc
    Umorna sam ko pas, 8 sati smo putovali umjesto 4 i po sata. Pa zakljucite kakva je guzva bila…
    Naravno da sam se udebljala necu se ni vagat hahahaha cim oci otvorim jedem, gladna ko vuk…
    u utorak imam pregled kod svoje ginekologinje…konacno uuuuuuuu
    Dosli smo sinoc u 10 samo sam se okupala i zaspala, jutros u 5 kad je zazvonilo……htjela sam ubit nekog, ali evo ide nekako…jos danas imam ruski, do 5, ne mogu ni spavat…
    Kako ste vi, vidim ikyri neka nesanica muci hahaha za mene je to jos nemoguce….stalno bih spavala.
    Mono tako lijepo pises o tom Kosu da mi dodje da se raspitam jel radi mozda subotom il popodne kasno da bih otisla kod njega na onaj pregled oko 20.tedna.

Za subotu ne vjerujem, al znam da ti sigurno rade do nekih 19h...

02. Studeni 2017. 08:35

Ja sam svoje netrudnicke hlace spremila davnih dana u dubine ormara. Haljine i trudnicke hlace/tajice samo nosim. 

Frajla
    02. Studeni 2017. 08:44

Ivancica09

Frajla od kad se ujutro nose uzorci naVuk Vrhovac? Od 7-11?? Zaboravila sam ..

Meni na onom papiru (zadnji list koji se dobije uz dijetu) mislim pise do 7 do 10

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.