Ja sam na pregled u 17.tj isla u obicnim trapericama. Sad nebi mogla u njih ni u ludilu.
Meni je trbuh vec poprilicno velik. Od prije imam viska kila, pa bi mooozda mogla proci pod "udebljala sam se", ali tko zna ista o trudnicama bas se kuzi da je dosta visi nego inace.
Mi imamo ime za curicu, a obzirom da se doktorici cini da je musko budemo se oko toga natezali valjda dok ne izade jer nam se muska imena skroz razlicita svidaju
Evo i mene cure na radnom mjestu........
Gotov dopust smrc smrc
Umorna sam ko pas, 8 sati smo putovali umjesto 4 i po sata. Pa zakljucite kakva je guzva bila...
Naravno da sam se udebljala necu se ni vagat hahahaha cim oci otvorim jedem, gladna ko vuk...
u utorak imam pregled kod svoje ginekologinje...konacno uuuuuuuu
Dosli smo sinoc u 10 samo sam se okupala i zaspala, jutros u 5 kad je zazvonilo......htjela sam ubit nekog, ali evo ide nekako...jos danas imam ruski, do 5, ne mogu ni spavat...
Kako ste vi, vidim ikyri neka nesanica muci hahaha za mene je to jos nemoguce....stalno bih spavala.
Mono tako lijepo pises o tom Kosu da mi dodje da se raspitam jel radi mozda subotom il popodne kasno da bih otisla kod njega na onaj pregled oko 20.tedna.
Jutro cure! Kako ste?
Mono, baš mi je drago da je sve ok.
Ja sam cijelo vrijeme gladna i nisam se vagala, ali mi je trbuh napuhan i udebljala sam se sigurno 2-3 kilograma, a rana je trudnoća, mislim si kakva ću tek biti pri kraju trudnoće.
Frajla od kad se ujutro nose uzorci naVuk Vrhovac? Od 7-11?? Zaboravila sam ..
Evo i mene cure na radnom mjestu……..
Gotov dopust smrc smrc
Umorna sam ko pas, 8 sati smo putovali umjesto 4 i po sata. Pa zakljucite kakva je guzva bila…
Naravno da sam se udebljala necu se ni vagat hahahaha cim oci otvorim jedem, gladna ko vuk…
u utorak imam pregled kod svoje ginekologinje…konacno uuuuuuuu
Dosli smo sinoc u 10 samo sam se okupala i zaspala, jutros u 5 kad je zazvonilo……htjela sam ubit nekog, ali evo ide nekako…jos danas imam ruski, do 5, ne mogu ni spavat…
Kako ste vi, vidim ikyri neka nesanica muci hahaha za mene je to jos nemoguce….stalno bih spavala.
Mono tako lijepo pises o tom Kosu da mi dodje da se raspitam jel radi mozda subotom il popodne kasno da bih otisla kod njega na onaj pregled oko 20.tedna.
Za subotu ne vjerujem, al znam da ti sigurno rade do nekih 19h...
Ja sam svoje netrudnicke hlace spremila davnih dana u dubine ormara. Haljine i trudnicke hlace/tajice samo nosim.
Frajla od kad se ujutro nose uzorci naVuk Vrhovac? Od 7-11?? Zaboravila sam ..
Meni na onom papiru (zadnji list koji se dobije uz dijetu) mislim pise do 7 do 10
Sortiraj odgovore
Najstariji