Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    31. Listopad 2017. 20:01

Tocno to..gledam dal ih vise rodi prije ili poslje termina...znam da nema smisla ali to pratim a i naravno price sa poroda me zanimaju 😀

mono1111
    31. Listopad 2017. 20:56

Cure,
    Evo da obavijestim Kaktus i ostale koje nemaju Face...dns nisam stigla nista...
    Bila sam na pregledu, sve je ok, posteljica se cak digla 2 cm od usca...i dalje ce se dizati, tako je Kos rekao. Sve uredno i pravilno izgleda, pogledao je svaki organ, srce i mozak posebno, protoke, afi...sve izgleda dobro.
    Idem na fetalnu ehokardiografiju 23.11.i taj isti dan popodne opet kod Kosa.
    U Petrovu sam narucena 24.11.pa cu preseliti taj termin za dva tjedna....jer mi nema smisla ici dva dana zaredom...
    I cura je !
    Inace + 6.5 kg sam, krenula sam sa 57, a sad sam 63,5...pitala sam ga da li je to ok, rekao je da da...da netko dobije odmah u pocetku, netko kasnije...ali sve je to ok.
    Trbuh mi je poceo rasti....ali tek malo se nadzire, i to unatrag par dana mozda....i to primjerim iskljucivo ujutro jer mi je i ujutro sad okrugli...prije bi bip ujutro ravan, a navecer kao da sam u ne unam kojem tjednu....
    Ja ne stignem vas popratiti, a kamoli Jesenske bebe...:)

31. Listopad 2017. 21:06

Mono, nemas pojma koliko mi je drago to sve procitat... 
    Saljem tebi i tvojoj maloj curici jednu pusu i veliki zagrljaj. 
    Evo ti si me razveselila  bas jako jako... 

31. Listopad 2017. 21:13

A za kile ne bri i, pa mirujes, normalno je da dobijes malo vise, a i kile ce poslje otic, nek te to ne zabrinjava.
    Mazi tu svoju malu okruglu busicu 

mono1111
    31. Listopad 2017. 22:21

kaktus

A za kile ne bri i, pa mirujes, normalno je da dobijes malo vise, a i kile ce poslje otic, nek te to ne zabrinjava.
    Mazi tu svoju malu okruglu busicu

Hvalaaaaa !!!!!!

• Elviramagistic
    31. Listopad 2017. 23:02

Ja imam osjecaj da je beba nisko..sada kada sam bila na pregledu ginic to nije nista spomenuo..samo da sam zatvorena kako treba biti i da je beba sa glavom dolje..ali ona kada je ful aktivna osjecam ju skrpz nisko i kao da mi udara po mjehuru i onako..ne znam to opisati ali kao da ce ispasti van imam osjecaj

nina1312
    31. Listopad 2017. 23:08

Elviramagistic

Ja imam osjecaj da je beba nisko..sada kada sam bila na pregledu ginic to nije nista spomenuo..samo da sam zatvorena kako treba biti i da je beba sa glavom dolje..ali ona kada je ful aktivna osjecam ju skrpz nisko i kao da mi udara po mjehuru i onako..ne znam to opisati ali kao da ce ispasti van imam osjecaj

Ista stvar, tako i ja osjecam , ja sam rekla svojoj Dr prošli tjedan , kaže da je to normalno.. da ću otic još 1001 osjećaj 😊
    Najčešće je osjecam dolje nisko, i u zadnjih dan , dva su se udarci jačinom pojačali , sto znaci da i ona raste😊

• Elviramagistic
    31. Listopad 2017. 23:16

nina1312

Elviramagistic

Ista stvar, tako i ja osjecam , ja sam rekla svojoj Dr prošli tjedan , kaže da je to normalno.. da ću otic još 1001 osjećaj 😊
    Najčešće je osjecam dolje nisko, i u zadnjih dan , dva su se udarci jačinom pojačali , sto znaci da i ona raste😊

I ja sam primjetila da jace osjecam..dobiva na tezini vjerojatno :) danas je cijeli dan aktivna a ima dana kada osjetim samo na par sekunda

• Malena123
    31. Listopad 2017. 23:33

pikica3

little baby

pikica3

Ja i dalje muku mucim sa hranom…pala 2kg…al nadoknadit cu ja ti samo da mi sve prestane biti fuj…u petak pregled😍😍😍🤗🤗🤗

Uskoro ce proci pikice pa ces sve nadoknadit bez brige haha😂 brzoo ce petak😍 jel ti tako bilo s P muka?

Nije draga moja ovoliko…bas mi po cijele dane nije dobro…evo ajd danas iznimka, ujutro bila ok i pocelo popodne…nadam se da se malo smiruje😣😣😣…kad ti ides opet vidjeti miseka u pupici?

Pikice znam kako ti je. Meni je isto muka cijeli dan. Mislim da bi mi bilo lakše kada bi izbacila iz sebe, ali ništa ne ide van, samo me muči. No, tješi me misao da je sve u redu jer se tako osjećam 

mono1111
    31. Listopad 2017. 23:57

Elvira,
    Beba je i dalje mislim smjestena jakooo nisko.
    Jos sam prije gledala slike gdje je kao beba smjestena, tj.maternica, nisam znala da je tako nisko...pogledaj malo te slike...nesto T po tjednima mozda ili tako nekako...jos sam to valjda u prvoj T gledala, pa se zato sad ne sjecam...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.