Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Studeni 2017. 00:02

Ja isto mislim da je fundus maternice tek oko pupka, a i drugaciji vam je osjet gore gdje je debeli fundus, pa trbusna stjenka pa salo i koza, a drugacije osjetite dolje gdje je tanka maternica i samo onaj tanki sloj do ispod koze... Bebe su male i jos se puno i vrte i vrpolje i lupkaju posvuda samo mi to na svakom mjestu drugacije osjetimo. 
    Kad beba bude velika na mjestima ce biti bolno, na mjestima osjetite samo pritisak, ja mislim da nemate sad jos brige da je beba nisko jer i ne moze biti visoko

Bublica123
    01. Studeni 2017. 07:19

Malena123

pikica3

little baby

pikica3

Ja i dalje muku mucim sa hranom…pala 2kg…al nadoknadit cu ja ti samo da mi sve prestane biti fuj…u petak pregled😍😍😍🤗🤗🤗

Uskoro ce proci pikice pa ces sve nadoknadit bez brige haha😂 brzoo ce petak😍 jel ti tako bilo s P muka?

Nije draga moja ovoliko…bas mi po cijele dane nije dobro…evo ajd danas iznimka, ujutro bila ok i pocelo popodne…nadam se da se malo smiruje😣😣😣…kad ti ides opet vidjeti miseka u pupici?

Pikice znam kako ti je. Meni je isto muka cijeli dan. Mislim da bi mi bilo lakše kada bi izbacila iz sebe, ali ništa ne ide van, samo me muči. No, tješi me misao da je sve u redu jer se tako osjećam

Malena ja ko svinjica non stop podrigujem pa malo povracam..jos malooooo i prestat ce...vec sad osjecam da se smiruje👍👍👍

nina11
    01. Studeni 2017. 11:29

Jedno pitanjce,smijemo li jesti makovnjacu? 
    Jaaako mi se jede,a ne znam jel dobro uopce da se to jede,na internetu nema konkretnog odgovora🤔

ikyri
    01. Studeni 2017. 11:33

nina11

Jedno pitanjce,smijemo li jesti makovnjacu?
    Jaaako mi se jede,a ne znam jel dobro uopce da se to jede,na internetu nema konkretnog odgovora🤔

Zašto ne? 

Tinchyca
    01. Studeni 2017. 12:53

Mono čestitam! Nije mi bilo neko vrijeme na forumu. Baš mi je drago za trudnoću! :) Samo da se i ja pohvalim nakon spontanog u 6. mj jučer je testić pokazao plusić! :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Elviramagistic
    01. Studeni 2017. 15:51

Tinchyca

Mono čestitam! Nije mi bilo neko vrijeme na forumu. Baš mi je drago za trudnoću! :) Samo da se i ja pohvalim nakon spontanog u 6. mj jučer je testić pokazao plusić! :)

Cestitam :)

mono1111
    01. Studeni 2017. 16:04

Tinchyca

Hvalaaaa ! 
    Cestitam !!!!!!!!

ikyri
    01. Studeni 2017. 16:28

Tinchyca

čestitam

• Elviramagistic
    01. Studeni 2017. 17:09

Malo ste mi se ušutile..ajmo malo..dal imate imena neka za bebe vec..dal ste vec nesto pokupovale za bebace..pisite nesto

Tinchyca
    01. Studeni 2017. 18:21

Hvala curke! :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.