Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    02. Studeni 2017. 14:47

Elvira,
    Nemoj direktno da ti kaslje u lice, luftaj stan ili kucu, otvaraj prozore i ako te nesto ulovi slobodno paracetamol popij.
    Ja sam do sad mozda 3, 4 lupoceta popila, ili radi glavobolje ili sam nesto kao bila prehladjena....pa sam preventivno popila jer sam se koma osjecala...

Ana_Marija_2019
    02. Studeni 2017. 14:54

Nisam isla u Gynnovu jer nitko nista nije znao o njima pa me malo strah bilo ići na blef. Cijelo vrijeme sam u biti cekala i da mi bude malo vise tjedana pa da se nesto i vidi, mislim da bi sad stvarno mogla 😁
    Već sam zaboravila koji sam hipohondar dok nisam saznala da sam T, ovo je potaknulo jednu skroz novu dimenziju... 😱

Honey
    02. Studeni 2017. 15:14

Evo da se ja javim sa svojim beštijama. Dakle nalaz urina bio skoro savršen u ponedjeljak, baš sam se iznenadila i to me jako razveselilo. Sve dok mi sestra nije rekla da mi je stigao treći bris cerviksa-aerobi, i da imam klebsiellu i onaj bhsgb.
    Neznam šta je klebsiella i odlučila sam ostati u neznanju, za streptokok sam se već pomirila da ću na porodu lipo dobit venski i stvar riješena. Znam samo da su to sve bakterije koje navodno normalno žive u crijevima. Sutra popijem zadnju turu ovog cefaleksina, i onda se trebam giniću javiti u ponedjeljak za novi antibiotik koji će riješit klebsiellu. Na žalost se na antibiogramu nije niti jedan antibiotik pokazao učinkovit za obadvije beštije. Suprug je isto dobio antibiotik, on se kljuka sa klavocinom i dva paketa sumameda. Stavila sam ga sada pod takvu higijensku kontrolu da se nadam da će izdržati sa mnom  Ja nisam imala nikakav specijalni iscjedak niti nekakve simptome i eto puna svega  A komentar mog ginekologa je bilo samo da se kod nas škrtari za briseve, i ne šalje se do trudnoće, a papa test se forsira koji se radi vani jednom u 3-5 godina. Nadam se samo da neću dobiti neke gljive od svih tih antibiotika, trpam se jogurtima i kefirom, i mijenjam uložak svaka dva sata da mi dolje bude stalno suho. Neznam šta još napraviti...

Frajla
    02. Studeni 2017. 15:24

Honey, ja bi ti uz tolike antibiotkie preporucila neke probiotike i to lokalno - znaci vaginalete. Mozes provjeriti s doktorom u pon jel smijes, meni su rekli da mogu slobodno.

Honey
    02. Studeni 2017. 15:28

Frajla

Honey, ja bi ti uz tolike antibiotkie preporucila neke probiotike i to lokalno - znaci vaginalete. Mozes provjeriti s doktorom u pon jel smijes, meni su rekli da mogu slobodno.

Pa da, bas cu pitati. Mrzim vaginalete ko i svi, al bolje preventivno nego gljivice pa moram. Makar ja sam mislila pitati jel smijem ulje cajevca kapnuti na ulozak jer sam citala da je i to dobra preventiva. Hvala 😘

mono1111
    02. Studeni 2017. 15:32

Honey

Evo da se ja javim sa svojim beštijama. Dakle nalaz urina bio skoro savršen u ponedjeljak, baš sam se iznenadila i to me jako razveselilo. Sve dok mi sestra nije rekla da mi je stigao treći bris cerviksa-aerobi, i da imam klebsiellu i onaj bhsgb.
    Neznam šta jeklebsiella i odlučila sam ostati u neznanju, za streptokok sam se već pomirila daću na porodu lipo dobit venski i stvar riješena. Znam samo da su to sve bakterije koje navodno normalno žive u crijevima. Sutra popijem zadnju turu ovog cefaleksina, i onda se trebam giniću javiti u ponedjeljak za novi antibiotik koji će riješit klebsiellu. Na žalost se na antibiogramu nije niti jedan antibiotik pokazao učinkovit za obadvije beštije. Suprug je isto dobio antibiotik, on se kljuka sa klavocinom i dva paketa sumameda. Stavila sam ga sada pod takvu higijensku kontrolu da se nadam da će izdržati sa mnom Ja nisam imala nikakav specijalni iscjedak niti nekakve simptome i eto puna svega A komentar mog ginekologa je bilo samo da se kod nas škrtari za briseve, i ne šalje se do trudnoće, a papa test se forsira koji se radi vani jednom u 3-5 godina. Nadam se samo da neću dobiti neke gljive od svih tih antibiotika, trpam se jogurtima i kefirom, i mijenjam uložak svaka dva sata da mi dolje bude stalno suho. Neznam šta još napraviti…

Streptokok se ne lijeci u T. To se uopce nemoj brinuti..to ces na porodu dobiti antib.i to je to.
    Sto se tice ove druge, uopce ni ne znam koja je to bakterija, ali sam sigurna da ce se rijesiti.
    Jesse,
    Koji si sad tjedan??
    Ja sam ti vec napisala....ja idem kod Kosa, on je vrhunski dijagnosticar ali ja kod njega ni nisam isla prije 12 tt, tj u 13 tt jer se prije ni nema sto posebno....samo pogledaju otkucaje i izmjere crl.
    Meni je Radoncic super, bas mi.je sjelo....generalni, vjerujem da u ovim ranim tjednima kod bilo.koga ides, valjda ce vecina njih dobro izmjeriti...
    Cula sam da je Paral dobar, Belak....Mazalin....

Honey
    02. Studeni 2017. 15:55

Hvala Mono, mislim da sam antibiotik dobila za streptokok jer ga imam u urinu, a bio mi je dosta los nalaz pa da nebi upala otisla na bubrege. A ovaj u cerviksu sam citala da se ne lijeci. 
    Neznam ni ja sta je klebsiella, samo mi je rekao da se to najcesce nade na brisevima uz bhsgb i escherichiu. I ja vjerujem da ce biti sve ok. 😘

Ana_Marija_2019
    02. Studeni 2017. 15:57

Sad mi je 6+4, znam da je mozda rano pa zato i ne zelim zuriti pa da se razocaram. Sjecam se da si vec govorila za dr. Kosa, pa mozda odem i do njih, makar osobno bi radije zenu.

02. Studeni 2017. 16:20

Jessy2009

Sad mi je 6+4, znam da je mozda rano pa zato i ne zelim zuriti pa da se razocaram. Sjecam se da si vec govorila za dr. Kosa, pa mozda odem i do njih, makar osobno bi radije zenu.

Imas u ginekosu jednu doktoricu, divna zenska, sogorica je kod nje vodila trudnocu i odusevljena je njom bila

• paris
    02. Studeni 2017. 16:33

Jessy2009

Preporucam dr.Ullu Marton u Hebrangovoj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.