Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    31. Listopad 2017. 15:59

kaktus

Ninnach nam se nije javila dugo…

Ka se sjetim nje svaki dan i mislim kako se dugo nije javila :/

31. Listopad 2017. 16:16

Nadam se da je sve ok s njom, da smo joj samo dosadne pa se ne javlja... 

panda102
    31. Listopad 2017. 17:12

Helloooouuuuu
    I ja imam problema s hlacama zakopcam sve ali osjecam se napuhano. Mi na dopustu odmaramo i jedemo. Tako da nemam nekog vremena za javljanje. Jucer sam napisala post al vidim da ga nije poslalo. Kako se osjecate danas? Mene jos neks mucnine prate al sve je podnosljivo. 

Bublica123
    31. Listopad 2017. 18:17

Ja i dalje muku mucim sa hranom...pala 2kg...al nadoknadit cu ja ti samo da mi sve prestane biti fuj...u petak pregled😍😍😍🤗🤗🤗

little baby
    31. Listopad 2017. 18:19

pikica3

Ja i dalje muku mucim sa hranom…pala 2kg…al nadoknadit cu ja ti samo da mi sve prestane biti fuj…u petak pregled😍😍😍🤗🤗🤗

Uskoro ce proci pikice pa ces sve nadoknadit bez brige haha😂 brzoo ce petak😍 jel ti tako bilo s P muka? 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Ana_Marija_2019
    31. Listopad 2017. 18:24

Mene danas žeđ muči, ne znam je li to od T ili nesto drugo, cijeli dan sam dehidrirana...

Bublica123
    31. Listopad 2017. 19:02

little baby

pikica3

Ja i dalje muku mucim sa hranom…pala 2kg…al nadoknadit cu ja ti samo da mi sve prestane biti fuj…u petak pregled😍😍😍🤗🤗🤗

Uskoro ce proci pikice pa ces sve nadoknadit bez brige haha😂 brzoo ce petak😍 jel ti tako bilo s P muka?

Nije draga moja ovoliko...bas mi po cijele dane nije dobro...evo ajd danas iznimka, ujutro bila ok i pocelo popodne...nadam se da se malo smiruje😣😣😣...kad ti ides opet vidjeti miseka u pupici?

little baby
    31. Listopad 2017. 19:15

pikica3

little baby

pikica3

Nije draga moja ovoliko…bas mi po cijele dane nije dobro…evo ajd danas iznimka, ujutro bila ok i pocelo popodne…nadam se da se malo smiruje😣😣😣…kad ti ides opet vidjeti miseka u pupici?

Drzi se!😘 15.11 imam pregled i jedva cekam mrvu vidjet😍❤

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Elviramagistic
    31. Listopad 2017. 19:48

Ja pratim jesenske bebe..napeto je..ceka se da sanja rodi vec par dana..drzim fige da sve super prode :)

• ita87
    31. Listopad 2017. 19:52

Ima nas par nestrpljivih koje ne mozemo docekat kad mi budemo pred porodom kao sto su sada cure na Jesenskim bebama 
    Pa onda kod njih pratimo kako to sve ide hehehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.