Ninnach nam se nije javila dugo…
Ka se sjetim nje svaki dan i mislim kako se dugo nije javila :/
Nadam se da je sve ok s njom, da smo joj samo dosadne pa se ne javlja...
Helloooouuuuu
I ja imam problema s hlacama zakopcam sve ali osjecam se napuhano. Mi na dopustu odmaramo i jedemo. Tako da nemam nekog vremena za javljanje. Jucer sam napisala post al vidim da ga nije poslalo. Kako se osjecate danas? Mene jos neks mucnine prate al sve je podnosljivo.
Ja i dalje muku mucim sa hranom...pala 2kg...al nadoknadit cu ja ti samo da mi sve prestane biti fuj...u petak pregled😍😍😍🤗🤗🤗
Ja i dalje muku mucim sa hranom…pala 2kg…al nadoknadit cu ja ti samo da mi sve prestane biti fuj…u petak pregled😍😍😍🤗🤗🤗
Uskoro ce proci pikice pa ces sve nadoknadit bez brige haha😂 brzoo ce petak😍 jel ti tako bilo s P muka?
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Mene danas žeđ muči, ne znam je li to od T ili nesto drugo, cijeli dan sam dehidrirana...
Ja i dalje muku mucim sa hranom…pala 2kg…al nadoknadit cu ja ti samo da mi sve prestane biti fuj…u petak pregled😍😍😍🤗🤗🤗
Uskoro ce proci pikice pa ces sve nadoknadit bez brige haha😂 brzoo ce petak😍 jel ti tako bilo s P muka?
Nije draga moja ovoliko...bas mi po cijele dane nije dobro...evo ajd danas iznimka, ujutro bila ok i pocelo popodne...nadam se da se malo smiruje😣😣😣...kad ti ides opet vidjeti miseka u pupici?
Nije draga moja ovoliko…bas mi po cijele dane nije dobro…evo ajd danas iznimka, ujutro bila ok i pocelo popodne…nadam se da se malo smiruje😣😣😣…kad ti ides opet vidjeti miseka u pupici?
Drzi se!😘 15.11 imam pregled i jedva cekam mrvu vidjet😍❤
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja pratim jesenske bebe..napeto je..ceka se da sanja rodi vec par dana..drzim fige da sve super prode :)
Ima nas par nestrpljivih koje ne mozemo docekat kad mi budemo pred porodom kao sto su sada cure na Jesenskim bebama
Pa onda kod njih pratimo kako to sve ide hehehe
Sortiraj odgovore
Najstariji