17.11. imam prvi pravi pregled i nadam se da će se već vidjeti spol :)
a imenaaaa..počeli smo već lagano nabacivat :D
Ja nisam nista kupila....a mislim da ni necu tako skoro, hahah....
Imena....tesko cemo se dogovoriti, imamo neke prijedlog, svatko svoje....ali ima vremena.....
Ti???
Ja nisam nista kupila….a mislim da ni necu tako skoro, hahah….
Imena….tesko cemo se dogovoriti, imamo neke prijedlog, svatko svoje….ali ima vremena…..
Ti???
Hana 😍
A za iscjedak sta si pitala citala sam da zelenkasti i ako ima miris na ribu nikako nije dobar ali ti ne mozes znati zbog utrica sta je i kako je..svakako odi da se provjeri..ja imam svakakve..neki dan bijeli neki zuckasti jako kao suncani itd
Mono čestitam! Nije mi bilo neko vrijeme na forumu. Baš mi je drago za trudnoću! :) Samo da se i ja pohvalim nakon spontanog u 6. mj jučer je testić pokazao plusić! :)
Od❤️čestitam😘
Imena….tesko cemo se dogovoriti, imamo neke prijedlog, svatko svoje….ali ima vremena…..
Ti???
Hana 😍
A za iscjedak sta si pitala citala sam da zelenkasti i ako ima miris na ribu nikako nije dobar ali ti ne mozes znati zbog utrica sta je i kako je..svakako odi da se provjeri..ja imam svakakve..neki dan bijeli neki zuckasti jako kao suncani itd
Nema miris po ribi bas...ima neki cudan miris, ali jako je tesko raspoznati radi Utrogestana...poslala sam.mail i u Petrovu i socijalnom pa se nadam da cu vec ovaj tjedan otici sa mi pogledaju, da mi briseve naprave ili da mi pod mikroskopom pogledaju....
Ma malopriie sam napisala u grupu, pa da i ovdje napisem, Kaktus i ostalim curama koje nemaju face...
Primjetila sam neki zelenkasti iscjedak, intenzivnijeg mirisa...briseve sam radila u 11 tt, nema bakterije...
Ti???
Hana 😍
Nema miris po ribi bas…ima neki cudan miris, ali jako je tesko raspoznati radi Utrogestana…poslala sam.mail i u Petrovu i socijalnom pa se nadam da cu vec ovaj tjedan otici sa mi pogledaju, da mi briseve naprave ili da mi pod mikroskopom pogledaju….
Ma malopriie sam napisala u grupu, pa da i ovdje napisem, Kaktus i ostalim curama koje nemaju face…
Primjetila sam neki zelenkasti iscjedak, intenzivnijeg mirisa…briseve sam radila u 11 tt, nema bakterije…
Hmmm mono, probaj doci do svog odjela sutra i doktorice svoje, ja bi trazila briseve ponovno, neznam koliko su oni tamo siroke ruke ali mislim da ti nakon svega nebi trebali radit frku oko 3 brisa. Bakterija nije bilo, a tko zna u medjuvremenu i od pregleda i svega da se nesto nije zavuklo. Mozda nema nista, al bolje provjerit.
Mono nadam se da je to sve ok. Ja imam isto iscjedak, nema nikakav miris ali mi svi govore da je to normalno. Briseve jos nisam radila, nadam se da cu sad 8.11.
A imena
Decko-Jakov
Cura- Nola
A imena... Imamo za curicu, Vita, za decka nemamo konkretno jos al se vrtimo oko 3-4 imena
Imamo ime ali ja hocu nešto drugo. Nisam sigurna još. Možda nešto uleti.
Trbuh mi je baš velik... sad vec par dana redovito osjetim plupkanje.
Trenutno jedem plazma kekse s nutelom ... i mislim da cu zaspati na kauču puna nutele i keksa.
Elvira,
Hahahha, nisam skuzila da je Hana :) Sad sam tek vidjela....lijepo !
Lijepa su imena cure !!!
Kaktus,
Poslala sam mail i u Petrovu i socijalnom...pa ce mi sigurno odg....
Ugl.planiram da cu ipak ovaj tjedan obaviti briseve.
Mene vaginalno ne pregledavaju, nikad, osim ono na hitnoj kad sam bila prije...
Rade mi even.vaginalni uzv...stave kondom preko, on nije bas sterilan skroz, ali nisam sigurna da lj se even.moze nesto pobrati preko njega...mislim da ne.
Cekam odg...pa cu biti pametnija.
Ikyri,
Posalji nam trbuh:)))
Meni je jos relativno mali, sad mi je tek poceo rasti....kuzim po tome jer je ujutro okrugli, inace mi je ujutro bio ravan relativno....
Sortiraj odgovore
Najstariji