Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    02. Studeni 2017. 09:59

Ima svakakvih ljudi..

02. Studeni 2017. 10:05

ikyri

Grazia

Cure, također imam pitanje. Naime, prije 4 mjeseca sam u nekoliko navrata imala candidu. Prije trudoće su brisevi bili ok.
    I sada mi se po iscjetku čini da se candida vratila. Pregled mi je sljedeću srijedu, tada će uzeti briseve. Ne znam što napraviti? Da li da se javim prije doktorici pa da mi pošalje rojazol. Jeste li vi imali iskustva s candidom u trudnoći i koliko ona može biti štetna? Što preventivno da napravim? Uzimam već mjesecima laktogin i nastojim izbjegavati slatkiše.

Mislim da normalno možeš plymicol i sl vaginalete koristit. Nazovi ginekologicu da ti pošalje u ljekarnu. Kandida je jako jako česta u trudnoći ali nije štetna…samo dosadna.

Hvala puno na odgovoru. Odmah mi je lakše čim ne utječe na bebu.

• Elviramagistic
    02. Studeni 2017. 10:25

Ja imam pitanje za vas koji imate doma bebe..kako se nosite sa njihovim prehladama i dal se onda lako ulove i na vas..i recimo dal ako mi temperatura poraste iznad 37.5 mogu popiti lupocet na svoju ruku? Necakinja je prehladena i ne moze u vrtic pa cu ju ja na par sati danas cuvati pa me strah da se ne prehladim

Ana_Marija_2019
    02. Studeni 2017. 10:57

Upadam malo kao padobranac, ali ima li netko za preporuciti dobrog ginekologa (privatnog) u Zagrebu (centar)?

ikyri
    02. Studeni 2017. 10:59

Elviramagistic

Ja imam pitanje za vas koji imate doma bebe..kako se nosite sa njihovim prehladama i dal se onda lako ulove i na vas..i recimo dal ako mi temperatura poraste iznad 37.5 mogu popiti lupocet na svoju ruku? Necakinja je prehladena i ne moze u vrtic pa cu ju ja na par sati danas cuvati pa me strah da se ne prehladim

Pa ja lupocept pijem za glavobolje ovu trudnocu bez da ikog pitam tako da možeš...i bolje da na svoju ruku nego da odeš kod doktorice pa u čekaoni pokupiš još nešto gore. Ovisi koliko si u kontaktu s ljudima svaki dan na poslu, voziš se javnim prijebozom i sl... Moj muž koji je informatičar u firmi s njih 20 pokupi baš sve ...a ja sam u bolnici i nikad ništa. Oni su skupa imala proljeve i prehlade i sve ... Meni nikad ništa...da pokucam u drvo...

Frajla
    02. Studeni 2017. 11:20

Ja isto sjedim u uredu s vise ljudi i nikad nista (kuc kuc u drvo), a kolege u drugom uredu su stalno smrkljavi. Stalno im govorim da je to od topline, skuham se dok odem kod njih na 5 min. Ja kod nas bar 2 puta dnevno zracim.

• Elviramagistic
    02. Studeni 2017. 11:20

ikyri

Elviramagistic

Pa ja lupocept pijem za glavobolje ovu trudnocu bez da ikog pitam tako da možeš…i bolje da na svoju ruku nego da odeš kod doktorice pa u čekaoni pokupiš još nešto gore. Ovisi koliko si u kontaktu s ljudima svaki dan na poslu, voziš se javnim prijebozom i sl… Moj muž koji je informatičar u firmi s njih 20 pokupi baš sve …a ja sam u bolnici i nikad ništa. Oni su skupa imala proljeve i prehlade i sve … Meni nikad ništa…da pokucam u drvo…

Ja nigdje ne hodam..ali me strah sta ako pokupim pa imam jako visoku temperaturu itd..nebi to bas htjela u trudnoci iskusiti

02. Studeni 2017. 12:35

Ja od svoje male nikad nista nisam pokupila, a zapravo ni od druge djece da sam to mogla povezat. Vise sam znala od odraslih pokupit koji kao nisu zarazni.

Bublica123
    02. Studeni 2017. 13:24

Jessy2009

Upadam malo kao padobranac, ali ima li netko za preporuciti dobrog ginekologa (privatnog) u Zagrebu (centar)?

Ej...meni ti je jako drag dr Majnaric...u Primorskoj ulici ti ima ordinaciju...malo baci oko na googlu...meni je on bio super kad sam isla privatno

mono1111
    02. Studeni 2017. 14:45

Dazi i cure,
    Tnx ! Javili su mi dns odmah iz Petrove da dodjem odmah, briseve su mi uzeli...imam sad nakon njih neku sukrvicu, rekli su da ce mi biti prisutno...ali nalazi gotovi tek za 20 dana !!! Mislim da se tako dugo ceka radi klaimidije a nju sigurno nemam, haha.
    Tako da sam cekam nalaze....
    Kandida nije stetna uopce, netko je stalno podlozan gljivicama, ja recimo nisam, imala sam ih svega par puta u cijelom zivotu...
    Panda,
    Kos ne radi subb i mislim da radi radnim danom do 19,30. Vjerujem kad je neki hitan slucaj da radi i izvan radnog vremena, ali kod tebe je ok pa sumnjam da ces uspjeti kod njega.
    Jesse,
    Nisi na kraju isla u Gynnovu??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.