Ja sam svoje netrudnicke hlace spremila davnih dana u dubine ormara. Haljine i trudnicke hlace/tajice samo nosim.
Hahah ja sam u 17 tj. nosila moje normalne traperice koje sam kupila nakon 1. poroda. Ove od prije prve još samo gledam. Iako ja sam uvijek bila jaka u nogama tako da svu težinu nakon poroda imam u trbuhu rukama i cicama... traperice još mogu navuc ali u struku ih zakopčat nikako. Trudničke traperice i hlače iz prošle trudnoce su mi mrvicu široke... ipak sam ih rastegnula na terminsku težinu. Sad imam haljine i tajice...
Cure, također imam pitanje. Naime, prije 4 mjeseca sam u nekoliko navrata imala candidu. Prije trudoće su brisevi bili ok.
I sada mi se po iscjetku čini da se candida vratila. Pregled mi je sljedeću srijedu, tada će uzeti briseve. Ne znam što napraviti? Da li da se javim prije doktorici pa da mi pošalje rojazol. Jeste li vi imali iskustva s candidom u trudnoći i koliko ona može biti štetna? Što preventivno da napravim? Uzimam već mjesecima laktogin i nastojim izbjegavati slatkiše.
Cure, također imam pitanje. Naime, prije 4 mjeseca sam u nekoliko navrata imala candidu. Prije trudoće su brisevi bili ok.
I sada mi se po iscjetku čini da se candida vratila.Pregled mi je sljedeću srijedu, tada će uzeti briseve. Ne znam što napraviti? Da li da se javim prije doktorici pa da mi pošalje rojazol. Jeste li vi imali iskustva s candidom u trudnoći i koliko ona može biti štetna? Što preventivno da napravim? Uzimam već mjesecima laktogin i nastojim izbjegavati slatkiše.
Mislim da normalno možeš plymicol i sl vaginalete koristit. Nazovi ginekologicu da ti pošalje u ljekarnu. Kandida je jako jako česta u trudnoći ali nije štetna...samo dosadna.
Mono, za iscjedak se, mislim,ne moras brinuti. Ali svakako odi doktoru i vidi. Moja prijateljica je sada u 17.tt i prije nekih 10ak dana je bila kod dok jer je imala zelenkasti iscjedak i ugl.u pitanju su bile gljivice koje znaju biti normalne u trudnoci, i dala joj je neke tablete i nakon dva dana je to proslo.
Ja sam svoje netrudnicke hlace spremila davnih dana u dubine ormara. Haljine i trudnicke hlace/tajice samo nosim.
Hahah ja sam u 17 tj. nosila moje normalne traperice koje sam kupila nakon 1. poroda. Ove od prije prve još samo gledam. Iako ja sam uvijek bila jaka u nogama tako da svu težinu nakon poroda imam u trbuhu rukama i cicama… traperice još mogu navuc ali u struku ih zakopčat nikako. Trudničke traperice i hlače iz prošle trudnoce su mi mrvicu široke… ipak sam ih rastegnula na terminsku težinu. Sad imam haljine i tajice…
Ja sam obukla svoje predtrudnicke hlace cim su mi konci otpali, a one bas jako jako uske nakon mjesec i pol, dva kad sam se vratila na staru tezinu... Al sam ih eto tako opet i brzo odbacila cim sam ugledala plus.
Hahah ja sam u 17 tj. nosila moje normalne traperice koje sam kupila nakon 1. poroda. Ove od prije prve još samo gledam. Iako ja sam uvijek bila jaka u nogama tako da svu težinu nakon poroda imam u trbuhu rukama i cicama… traperice još mogu navuc ali u struku ih zakopčat nikako. Trudničke traperice i hlače iz prošle trudnoce su mi mrvicu široke… ipak sam ih rastegnula na terminsku težinu. Sad imam haljine i tajice…
Ja sam obukla svoje predtrudnicke hlace cim su mi konci otpali, a one bas jako jako uske nakon mjesec i pol, dva kad sam se vratila na staru tezinu… Al sam ih eto tako opet i brzo odbacila cim sam ugledala plus.
Blago se tebi. Mene su pitali jesam li trudna kad mi je mala imala 9mj. jer sam imala strukiranu jaknu :(
Ja sam obukla svoje predtrudnicke hlace cim su mi konci otpali, a one bas jako jako uske nakon mjesec i pol, dva kad sam se vratila na staru tezinu… Al sam ih eto tako opet i brzo odbacila cim sam ugledala plus.
Blago se tebi. Mene su pitali jesam li trudna kad mi je mala imala 9mj. jer sam imala strukiranu jaknu :(
Boze...nisam nikada nikog pitala dal je trudan na temelju izgleda..zamisli neugodnost..moja poznanica cijeli zivot ima okruglu busu kao da je trudna 5 mj. I dozivjela je to puno puta..ne zna se kome je neugodnije na kraju..njoj ili onima koji pitaju
Ja sam svoje netrudnicke hlace spremila davnih dana u dubine ormaraHaljine i trudnicke hlace/tajice samo nosim.
Boze…nisam nikada nikog pitala dal je trudan na temelju izgleda..zamisli neugodnost..moja poznanica cijeli zivot ima okruglu busu kao da je trudna 5 mj. I dozivjela je to puno puta..ne zna se kome je neugodnije na kraju..njoj ili onima koji pitaju
Joj bas tako, meni je to tako ruzno, ili nekom reci de vidi jesi se udebljao, ili pitat ga je li trudan kako je debeo. Il kad me neko pita jesam li se osisalaaaaaaaaaa a ja pustam kosu citav zivvot hehehehehhehe
Ono " jesi li se to malo udebljala" a ti na jogurtu umires od gladi?!!!!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji