Ma nema šanse cure, nije se prestao micat cjelo vrijeme dok je rađen uzv, a ja sam se k tome još i smijala 😂 doktorica se stvarno trudila 😊 govorim u muškom rodu jer nekako mislim da je dečko, mada kazu da su curke vise aktivnije 😊vidjet cemo😁
Huhu predobro :) jesi to ocekivala ili suprotno🙈
Ja sam sad malo u strahu jer sam imala jedan spontani i samo jedan pregled do sad na kojem je sve bilo ok. Ne mogu docekat taj novi pregled
Ja očekujem da ce bit muško.
A znam taj s 12tj se najviše isčekuje. Ja sam isto 10.10. na pregledu pa cemo čekat skupa :)
Joj super, i ja se nekako nadam da je decko, ali samo da je zivo zdravo :) imas imena 🙈😅?
Mislim da ce bit Danijel. Ali još nismo odlučili…čekamo potvrdu spola. Ja hocu Loren ali mi muž neda.
Hihi takve i ja borbe imam. Za sad imam samo musko ime 😂
Ja idem 6.10. Tad cemo.vec debelo biti u 16tt i tkd se nadam da cemo vidjet spol. 🤗 ja nezz kaj da ocekujem!? A i svejedno mi. Al decko mi se mota po glavi. Obitelj podjeljena pola-pola al svi sigurni. 😂 ugl bit ce to borba gena definitivno. U mojoj obitelji samo cure a u muzevoj decki. 🙉🤓👊
Imena su spremna. Sin-Mark ( po njegovom tati) Kcer-Lily ( po mojoj mami) . 🤗😎
url=https://lilypie.com]
Ja idem 02.10. I nekako se malo vise nadam curici
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja idem u srijedu u vingradsku na kombinirani probir i onda se poslije moram javit ginekologici! Jedva cekam pregled da vidim jel sve u redu i da vidim bebaca maloga 😍 Da bar mogu vec sad vidjet koji je spol, nije mi vazno, ali da se mogu orijentirati 😍
Danas sam 11+4, mislim da je to ipak preeee ranooo 🙁
Ima netko problema s glavoboljom. Ja cu izludit. Skoro svaki dan me glava boli.
Sortiraj odgovore
Najstariji