Super je to beta! Idi vadi za 2 dana ali sam sigurna da ce bit sve ok.
Hvala ti puno ikyri! Sve mi je ovo novo i prvi put sam trudna i neznam što me čeka pa tako reagiram da pušem i na hladno valjda.
Ikyri meni su rekli 40 tjedana ili dan zadnje menstruacije plus 7 dana minus 3 mj.obadvoje mi dode na isto..znam da termin nista ne znaci ali to jw cisto okvirno..
Ninocha ponovi betu za dva dana da se vidi dali se dupla pravilno
Ajde uzmi kalendar i broji … sve aplikacije osim američkih ti izbace 40tj + 3 dana… i to je -3mj + 7dana.
Ikyri ja i jesam brojila preko kalendara..nisam koristila aplikaciju..idem sad jos jednom
Evo..brojila opet..po kalendaru rucno..znaci 40 tjedana i -3 mj +7 dana..isti rezultat..
Cure još jedno pitanjce... Je li normalno da sam do sad imala onako malo gušći bijeli iscjedak ali sad je nekako posmeđio, jel to normalno na početku trudnoće?
Cure još jedno pitanjce… Je li normalno da sam do sad imala onako malo gušći bijeli iscjedak ali sad je nekako posmeđio, jel to normalno na početku trudnoće?
Smeđi iscjedak je stara krv. Moguce od implantacijskog ostaci. Dok nema sviježe krvi sve je ok. Beta je ok za dane trudnoce ali to je jako rano. Svašta se još može desit. Odahnut ćeš kad rodiš 😁
Evo..brojila opet..po kalendaru rucno..znaci 40 tjedana i -3 mj +7 dana..isti rezultat..
Ma pojma nemam. Ja znam da sam na kontroli na termin došla u bolnicu i da sam bila 40+3 i da je to pasalo tom -3mj +7dana.. A sad zaista ne znam... Da i meni ispada ravno 40tj. sad.
Ma pojma nemam. Ja znam da sam na kontroli na termin došla u bolnicu i da sam bila 40+3 i da je to pasalo tom -3mj +7dana.. A sad zaista ne znam… Da i meni ispada ravno 40tj. sad.
A sad ne znam ni ja..meni je rekao ginic da sve iznad 40-tjedna se smatra da se prenosi..i da trudnoca traje 280 dana ili ti 40 tjedna ili ti -3 mj + 7 dana..ali nije mi izracunao termin pa sam sama :)
Cure još jedno pitanjce… Je li normalno da sam do sad imala onako malo gušći bijeli iscjedak ali sad je nekako posmeđio, jel to normalno na početku trudnoće?
Smeđi iscjedak je stara krv. Moguce od implantacijskog ostaci. Dok nema sviježe krvi sve je ok. Beta je ok za dane trudnoce ali to je jako rano. Svašta se još može desit. Odahnut ćeš kad rodiš 😁
Da, znam da je još jako rana trudnoća. Valjda će biti sve ok. Inače sam u životu teški paničar tako da još ćete se svega načitati od mene
Bila sam kod svoje ginekologice na 40+1 i rekla mi je da je termin za 2 dana a ciklusi su mi bili ravno 28 dana...i sve je odgovaralo. I sve cure koje su bile samnom na terminu su rekle da im je termin bio 40+3...Ma šta god.
Sortiraj odgovore
Najstariji