Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ena @
    24. Rujan 2017. 19:46

Elviramagistic

Super…utorak je tu :))
    Ikyri ja vec sad imam busu i sve vise bebu osjecam..prvo je bilo ono svaki treci dan kao leptirici neki a sad vec par dana svaki dan barem jedanput oajetim i malo jace..kao leptirici-mjehurici 😀😀😀

Meni sve ko tebi.. 🤣 bebu stalno osjecam, a trbusina mi ko u 6mj..  mucnine hvala bogu sve prosle.. zastoj na wc-u prisutan.. al u globalu osjecam se trudnom, a ne vise bolesnom. 😎 inace sutra 15tt. 😉

url=https://lilypie.com]

• Elviramagistic
    24. Rujan 2017. 20:02

Ena @

Elviramagistic

Super…utorak je tu :))
    Ikyri ja vec sad imam busu i sve vise bebu osjecam..prvo je bilo ono svaki treci dan kao leptirici neki a sad vec par dana svaki dan barem jedanput oajetim i malo jace..kao leptirici-mjehurici 😀😀😀

Meni sve ko tebi.. 🤣 bebu stalno osjecam, a trbusina mi ko u 6mj.. mucnine hvala bogu sve prosle.. zastoj na wc-u prisutan.. al u globalu osjecam se trudnom, a ne vise bolesnom. 😎 inace sutra 15tt. 😉

Da..dobro si to rekla..da se osjecas trudnom a ne bolesnom..tako je sad i meni..ma i ja ti imam takvu trbusinu hahaha

Katuska99
    24. Rujan 2017. 20:11

Pozdrav svim trudnicama :) nakon jednog spontanog u 5mj, opet sam trudna.. sad sam u 10tj, sve je u redu, samo me sad zabrinuo taj poviseni secer. Vadila sam krv i pokazalo je 5.6. Jel jos kome bilo tako na tom prvom vadjenju krvi?

mono1111
    24. Rujan 2017. 20:59

Da, da, svakako cu kod Kosa i oko20 tt na anomaly...
    Katuska,
    Mislim da trebas ponavljati guk nataste, ali da ne jedes nista slatko dan prije...
    Ako bude i dalje povisen, morati ces na dijetu....jako su rigorozni oko toga !

Katuska99
    24. Rujan 2017. 21:14

Ok hvala na odgovoru! Nadam se da ce sad bit nizi, pazit cu par dana prije.. 

ikyri
    24. Rujan 2017. 21:20

Katuska99

Pozdrav svim trudnicama :) nakon jednog spontanog u 5mj, opet sam trudna.. sad sam u 10tj, sve je u redu, samo me sad zabrinuo taj poviseni secer. Vadila sam krv i pokazalo je 5.6. Jel jos kome bilo tako na tom prvom vadjenju krvi?

Ma ja sam si pogledala prošlu trudnocu i nisam pazila što jedem navečer i šećer mi je bio 5.5 . Sad nemam pojma koliki je. Ali OGTT u 26 tj. je bio super, ali tada su mi napomenuli da ne jedem. Ako nisi bila baš jako natašte nebi se zabrinjavala. Ja tada nisam ni pogledala tu vrijednost, bila sam uvjerena da je ok. Tek sam je sad pogledala.

Katuska99
    24. Rujan 2017. 21:57

ikyri

Katuska99

Ma ja sam si pogledala prošlu trudnocu i nisam pazila što jedem navečer i šećer mi je bio 5.5 . Sad nemam pojma koliki je. Ali OGTT u 26 tj. je bio super, ali tada su mi napomenuli da ne jedem. Ako nisi bila baš jako natašte nebi se zabrinjavala. Ja tada nisam ni pogledala tu vrijednost, bila sam uvjerena da je ok. Tek sam je sad pogledala.

Ujutro sam bila nataste ali vecer prije sam cudesa jela 😂 Buhtle, pizza, cola (znam, uzasna sam) tako da se nadam da je zbog toga bio toliki secer. 
    Bas cu ovaj put pazit, bas me strah za bebicu
    Hvala :)

ikyri
    24. Rujan 2017. 22:01

Nece od 5.6 šećera bebici bit ništa :) Pogotovo ako si sve to klopala :)

• Elviramagistic
    24. Rujan 2017. 22:16

Katuska99

ikyri

Katuska99

Ujutro sam bila nataste ali vecer prije sam cudesa jela 😂 Buhtle, pizza, cola (znam, uzasna sam) tako da se nadam da je zbog toga bio toliki secer.
    Bas cu ovaj put pazit, bas me strah za bebicu
    Hvala :)

Haha..tako sam i ja..nisam znala da to idem vaditi ujutro i vecer prije pila colu i jela svasta jos i u 22 h i secer 5.4 ali iza toga svaki put ispod 5..tako da nemas brige😀😀inace je secer do 6 normalan al u trudnoci do 5..ali mislim da je najbitniji taj oggt na koji je ikyri isla..ako je to dobro onda nema straha..

Katuska99
    24. Rujan 2017. 22:57

Hehe joj super odmah mi je lakse😁 Danas kao bas pazim i samo sam zivcana😂 Vidjet cemo sto ce oggt rec 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.