Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    26. Rujan 2017. 15:19

Ikyri kako je tebi termin samo 4 dana iza mog a po stickeru je tj.dana razlike u trudnoci? Mislim meni dokt.jos nije dao termin ali ja sam racunala od zadnje menstruacija 40 tjedana

ikyri
    26. Rujan 2017. 15:43

Elviramagistic

Ikyri kako je tebi termin samo 4 dana iza mog a po stickeru je tj.dana razlike u trudnoci? Mislim meni dokt.jos nije dao termin ali ja sam racunala od zadnje menstruacija 40 tjedana

Ipak sam dva dana više nego što sticker kaže... A termin ti je 40tj+3 dana a ne ravno 40tj.  Ali ja sam rodila 2 tj nakon termina...meni to baš ništa ne znači!

Ninnach
    26. Rujan 2017. 15:52

Prvo da vas sve lijepo pozdravim... Znam da ste velika većina ovdje već u poodmaklim trudnoćama, a ja evo tek danas saznala da sam trudna. I već imam problem! :( danas sam vadila betu i iznosi samo 73,6, a na internetu piše da vrijednosti bete ispod 100 mogu ukazivati na biokemijsku trudnoću. Zna li neka od vas iskusnih trudnica nešto o tome? Stvarno sam u panici... 

• Elviramagistic
    26. Rujan 2017. 16:03

Ikyri meni su rekli 40 tjedana ili dan zadnje menstruacije plus 7 dana minus 3 mj.obadvoje mi dode na isto..znam da termin nista ne znaci ali to jw cisto okvirno..
    Ninocha ponovi betu za dva dana da se vidi dali se dupla pravilno

• Elviramagistic
    26. Rujan 2017. 16:06

Ninochka

Prvo da vas sve lijepo pozdravim… Znam da ste velika većina ovdje već u poodmaklim trudnoćama, a ja evo tek danas saznala da sam trudna. I već imam problem! :( danas sam vadila betu i iznosi samo 73,6, a na internetu piše da vrijednosti bete ispod 100 mogu ukazivati na biokemijsku trudnoću. Zna li neka od vas iskusnih trudnica nešto o tome? Stvarno sam u panici…

Moze biti svasta a moze biti i mala trudnoca i sve ce biti super..neke zene imaju visu neke nizu razinu hcg-a u krvi ali ako se pravilno dupla sve je super..znam da dva dana zvuci puno ali nekako ces izdrzati..znaci ako imas jos uvijek od doktorice uputnicu onda nemoj ici sutra nego prekosutra mada to nece biti 48 sati poato si sad bila popodne..ali ako ce onda biti vise od 100 vjerojatno je sve u redu

Ninnach
    26. Rujan 2017. 16:18

Ok, da, svakako ću otići.. Samo da sve bude u redu, toliko sam si to željela... Ništa preostaje mi samo čekati. Hvala ti puno!

ikyri
    26. Rujan 2017. 16:38

Ninochka

Ok, da, svakako ću otići.. Samo da sve bude u redu, toliko sam si to željela… Ništa preostaje mi samo čekati. Hvala ti puno!

Hej. Koji ti je dan ciklusa. Kad je očekivana M?

ikyri
    26. Rujan 2017. 16:43

Elviramagistic

Ikyri meni su rekli 40 tjedana ili dan zadnje menstruacije plus 7 dana minus 3 mj.obadvoje mi dode na isto..znam da termin nista ne znaci ali to jw cisto okvirno..
    Ninocha ponovi betu za dva dana da se vidi dali se dupla pravilno

Ajde uzmi kalendar i broji ... sve aplikacije osim američkih ti izbace 40tj + 3 dana... i to je -3mj + 7dana. 

Ninnach
    26. Rujan 2017. 16:58

ikyri

Ninochka

Ok, da, svakako ću otići.. Samo da sve bude u redu, toliko sam si to željela… Ništa preostaje mi samo čekati. Hvala ti puno!

Hej. Koji ti je dan ciklusa. Kad je očekivana M?

Eh, neznam točno jer neznam kad je točno bila O. Zadnja M je bila 26.8.,O je kasnila kojih 5,6dana od idealnog 14. dana. Tako da se sve pomaknulo i neznam koji dan mi je točno bila O. Ja sam čekala kraj mjeseca da napravim test, ali cure s foruma su me nagovorile i napravim ga danas i pozitivan! Po iznosu bete prema podacima s interneta sad mi je 4tj trudnoće. 

ikyri
    26. Rujan 2017. 17:00

Super je to beta! Idi vadi za 2 dana ali sam sigurna da ce bit sve ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.