Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    25. Rujan 2017. 16:44

Nina,
    Super !!!!

• Elviramagistic
    25. Rujan 2017. 16:51

Nina super,bas mi je drago 😀😀 i mene zanima za spol

• Ivancica09
    25. Rujan 2017. 17:27

Super Nina!!!

Katuska99
    25. Rujan 2017. 20:09

Cure koja od vas vec zna spol? :) ja idem 10.10.na pregled.. tad cu bit 12.tj. Dali ce se tad vec moc vidjet?

ikyri
    25. Rujan 2017. 20:16

Meni je 12+5 rekla da misli da je dečko...cekam iduci pregled za potvrdu.

Katuska99
    25. Rujan 2017. 20:23

Huhu predobro :) jesi to ocekivala ili suprotno🙈 
    Ja sam sad malo u strahu jer sam imala jedan spontani i samo jedan pregled do sad na kojem je sve bilo ok. Ne mogu docekat taj novi pregled

ikyri
    25. Rujan 2017. 20:33

Katuska99

Ja sam sad malo u strahu jer sam imala jedan spontani i samo jedan pregled do sad na kojem je sve bilo ok. Ne mogu docekat taj novi pregled

Ja očekujem da ce bit muško. 
    A znam taj s 12tj se najviše isčekuje. Ja sam isto 10.10. na pregledu pa cemo čekat skupa :)

Katuska99
    25. Rujan 2017. 20:38

ikyri

Katuska99

A znam taj s 12tj se najviše isčekuje. Ja sam isto 10.10. na pregledu pa cemo čekat skupa :)

Joj super, i ja se nekako nadam da je decko, ali samo da je zivo zdravo :) imas imena 🙈😅?

Bjgirl
    25. Rujan 2017. 20:46

Ja idem 5.10. Tad cu bit 10 tjedana tak da ne ocekujem spol ali srceko da cujem prvi put da...

ikyri
    25. Rujan 2017. 20:49

Katuska99

ikyri

Katuska99

Joj super, i ja se nekako nadam da je decko, ali samo da je zivo zdravo :) imas imena 🙈😅?

Mislim da ce bit Danijel. Ali još nismo odlučili...čekamo potvrdu spola. Ja hocu Loren ali mi muž neda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.