Stavi si da ti je prvi dan M bio 03.05.2015. i broji. Ništa mi nije jasno.
Zapravo ako je zadnja M bila u 5.mj bilo koje godine s računicom -3 +7 dobiješ krivi datum? Jako čudno.
Dakle ako je zadnja M bila u 3,4 i 5mj... kalkulator -3,+7 nije točan jer ne prolazi termin kroz veljaču koja je kratka... tako da vam svaka med.sestra izračuna termin kao 40+2 ili 40+3. I Toga se u bolnici drže i čak njihov program to tako izračuna. Ali pak ginekolog pogleda koliko si T i taj termin mu ništa ne znači. Ali tako nebitno.
Cure još jedno pitanjce… Je li normalno da sam do sad imala onako malo gušći bijeli iscjedak ali sad je nekako posmeđio, jel to normalno na početku trudnoće?
Smeđi iscjedak je stara krv. Moguce od implantacijskog ostaci. Dok nema sviježe krvi sve je ok. Beta je ok za dane trudnoce ali to je jako rano. Svašta se još može desit. Odahnut ćeš kad rodiš 😁
Da, znam da je još jako rana trudnoća. Valjda će biti sve ok. Inače sam u životu teški paničar tako da još ćete se svega načitati od mene
Oh. Zaboravljaš da je Mono s nama od prvih dana Svi paničarimo. To je normalno. Nema ništa bitnije na ovom planetu od naših bebica!!! Sva sreca i ljubav nam visi nad svakim ultrazvukom nad svakom pretragom.
Ma i ja sam panicarka tako da hahaha..
Hm..moguce..ma cisto nebitno..tako je to okviran datum samo mi je to cudno zasto neki 40 tjedana a neki 40+3..ne kuzim bas..
Meni je zadnja bila u 6 mj
Hm..moguce..ma cisto nebitno..tako je to okviran datum samo mi je to cudno zasto neki 40 tjedana a neki 40+3..ne kuzim bas..
Meni tkd zadnja M 12.6. 🤕
Trenutno 15+1tt 🙈
Termin 19.3.2018. 💥
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure. Ja sam nova buduća mama. Pratim vas već duže, ali posto sam prošli tjedan ugledala svoj plusic, odlučila sam se registrirati. Još nisam bila na pregledu, naručena sam za idući utorak, pa jedva čekam sto će doktor reci. Inače ovo je moja prva trudnoća i ne znam sto očekivati. Simptoma bas i nemam, osim bolnih grudi.
Meni tkd zadnja M 12.6. 🤕
Trenutno 15+1tt 🙈
Termin 19.3.2018. 💥
Meni zadnja M 10.06. I termin 17.03 :)
To je 40 tjedana
Osprey dobrodosla :)
Pozdrav cure. Ja sam nova buduća mama. Pratim vas već duže, ali posto sam prošli tjedan ugledala svoj plusic, odlučila sam se registrirati. Još nisam bila na pregledu, naručena sam za idući utorak, pa jedva čekam sto će doktor reci. Inače ovo je moja prva trudnoća i ne znam sto očekivati. Simptoma bas i nemam, osim bolnih grudi.
Pozdrav, evo ja danas saznala da sam trudna i isto mi je prva trudnoća. Mene uz grudi bole i trbuh i leđa onako tupo, ali ništa neizdrživo. Rekla mi je dr da je to normalno. Znači, nas čeka porod tamo krajem svibnja. Ja još nisam ni naručena na pregled, samo me slala vadit betu i to ću joj sutra nositi. Uglavnom, moram priznati da me strah svega i paničarim umjesto da se opustim i uživam. Koliko je tebi trebalo da zatrudniš?
Pozdrav, evo ja danas saznala da sam trudna i isto mi je prva trudnoća. Mene uz grudi bole i trbuh i leđa onako tupo, ali ništa neizdrživo. Rekla mi je dr da je to normalno. Znači, nas čeka porod tamo krajem svibnja. Ja još nisam ni naručena na pregled, samo me slala vadit betu i to ću joj sutra nositi. Uglavnom, moram priznati da me strah svega i paničarim umjesto da se opustim i uživam. Koliko je tebi trebalo da zatrudniš?
Ninocha to je normalno..ja jos uvijek nisam opustena i ne uzivam..i mislim da ce tako biti do kraja..uvijek su neki strahovi i panika..i svakakvi bolovi koji su normalni ali ipak se strasis..prvo sam cekala.taj famozni 12 tt da se opustim ali naravno da se nisam..pa sam mislila opustit cu se oko 16 tt ali ni sa toga nista a sad vec znam da ce borba krenuti tek kad pocnu oni pravi bebini pokreti pa cu brojati svaki dan i strepiti
Sortiraj odgovore
Najstariji