Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivancica09
    25. Rujan 2017. 07:39

Moj je bio prvo vadenje 5,6; onda na OGTT 5,3 tako da sam sad na dijeti i rezimu prehrane.. 

ikyri
    25. Rujan 2017. 09:35

Ja cu bas nazvat danas da vidim kakvi su mi nalazi.

ikyri
    25. Rujan 2017. 10:30

Azijati napadaju 

mono1111
    25. Rujan 2017. 11:00

Sto je covjece, ti neki lude objave??''

ikyri
    25. Rujan 2017. 11:11

Ah ludih ljudi svuda. Ma idem ja po doznake u srijedu pa cu zajedno tražit da vidim nalaze. Mislim da bi me zvali da je nešto jako odstupa. Mene slatko ne privlači ni najmanje ali zato cu smrdljivi pekarski burek od mesa progutat ko anakonda...u jednom grizu i još cu polizat masni papir. Znam grozna sam. Trudim se jest voce i povrce ali masno i odvratno mi je sad jako fino.

mono1111
    25. Rujan 2017. 12:30

Ma samo jedi burek, haha
    Ja sam isto jedno vrijeme jela, bas mi je organizam trazio....
    I stalno mi trazi mlijecne proizvode, npr.cak litru.jogurta znam popiti dnevno ! Jednostavno me organizam trazi....

ikyri
    25. Rujan 2017. 12:39

Čitala sam malo o vitaminima u trudnoci i istraživanja kaže da vitamin D i folna je jedino što ima smisla uzimati. Ali vece doze vitamina D uzrojuju ostecenja pa su često u niskim dozama u prenatalnim vitaminima. Da protebe za vitaminom D u zimskih mjeseci su 4x vece od propisanih dnevnih količina a vitamin je puno bitniji od samog kalcija i brz njega kalcij nema funkciju. Ja sam pojela u prošloj trudnoci skoro tonu sirnih namza i friskog sira... Nečeg mi je sigurno falilo.

• Elviramagistic
    25. Rujan 2017. 12:50

Mene privlaci ave sto je nezdravo..al dobro..ne bas sve..za dorucak me privlaci dukatos sa lanenim i stangice sa sjemenkama ili tako nesto..ali iza toga samo junk food..a o vocu da ne pricam da ga ne mogu ni vidjeti

ikyri
    25. Rujan 2017. 12:53

Ma sad kad krenuna naranče i mandarine cu se predozirat :)

• Marinaaa
    25. Rujan 2017. 13:13

Pozdrav drage zene, ja nisam jos trudna(ili mozda jesam)pa da pitam vas koje jeste bolje cete znati odgovoriti i savjetovati me.. menst sam imala 9.9 do 15.9, odnose sam imala od 17.og do 24.og, svaki dan, iduca menst bi trebala doci 5.10(nadam se da necee) 
    Je li rano za neke simptome?
    Kada mogu napraviti test?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.