Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    25. Rujan 2017. 13:20

Pa imaš puno ovakvih tema na forumu. Ovo baš nije mjesto. Čekaj da ti kasni barem dan dva... a bolje testove mozes radit 3 dana prije očekivane menstrucije. 

ikyri
    25. Rujan 2017. 13:20

Marina Cvijanović

Pozdrav drage zene, ja nisam jos trudna(ili mozda jesam)pa da pitam vas koje jeste bolje cete znati odgovoriti i savjetovati me.. menst sam imala 9.9 do 15.9, odnose sam imala od 17.og do 24.og, svaki dan, iduca menst bi trebala doci 5.10(nadam se da necee)
    Je li rano za neke simptome?
    Kada mogu napraviti test?

Sretno!

Katuska99
    25. Rujan 2017. 13:26

ikyri

Ma sad kad krenuna naranče i mandarine cu se predozirat :)

Ja se s vocem sto posto predoziram. Jos sam par dana prije vadjenaja krvi jela po kilu grozdja na dan, poslije saznam da grozdje najvise secera ima😂

ikyri
    25. Rujan 2017. 14:42

Ja pokušavam barem doma radit junk food. Tako da sas pecem pizzu. Pa sam kupila peciva i meso kod mesara i radila pljeskavice hamburgere i sl. Ovako barem stavim i pizzu maslinovo ulje i slasu s češnjakom koju pripremim i sl... Ali i dalje mi je bolji masni pekaraki burek....

• Elviramagistic
    25. Rujan 2017. 15:12

Ikyri kada imas ti sljedec pregled??

ikyri
    25. Rujan 2017. 15:13

Za 2 tj. Brzo mi je prošlo. Kaonda sam prije 3 dana bila na pregledu.

ikyri
    25. Rujan 2017. 15:19

Elviramagistic

Ikyri kada imas ti sljedec pregled??

Kad ti ideš na tripl? 

• Elviramagistic
    25. Rujan 2017. 15:58

Ja idem slj.tjedan na Triple..ne znam jos koji dan..pred kraj tjedna vjerojatno..brzo ce to sve :)

nina1312
    25. Rujan 2017. 16:04

Uzv prošao, bebač je aktivan, jako aktivan, jedva ga je Dr. izmjerila 😂 i sve je u najboljem redu😊

ikyri
    25. Rujan 2017. 16:08

nina1312

Uzv prošao, bebač je aktivan, jako aktivan, jedva ga je Dr. izmjerila 😂 i sve je u najboljem redu😊

Super! A spol? Nisi saznala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.