Pa imaš puno ovakvih tema na forumu. Ovo baš nije mjesto. Čekaj da ti kasni barem dan dva... a bolje testove mozes radit 3 dana prije očekivane menstrucije.
Pozdrav drage zene, ja nisam jos trudna(ili mozda jesam)pa da pitam vas koje jeste bolje cete znati odgovoriti i savjetovati me.. menst sam imala 9.9 do 15.9, odnose sam imala od 17.og do 24.og, svaki dan, iduca menst bi trebala doci 5.10(nadam se da necee)
Je li rano za neke simptome?
Kada mogu napraviti test?
Sretno!
Ma sad kad krenuna naranče i mandarine cu se predozirat :)
Ja se s vocem sto posto predoziram. Jos sam par dana prije vadjenaja krvi jela po kilu grozdja na dan, poslije saznam da grozdje najvise secera ima😂
Ja pokušavam barem doma radit junk food. Tako da sas pecem pizzu. Pa sam kupila peciva i meso kod mesara i radila pljeskavice hamburgere i sl. Ovako barem stavim i pizzu maslinovo ulje i slasu s češnjakom koju pripremim i sl... Ali i dalje mi je bolji masni pekaraki burek....
Ja idem slj.tjedan na Triple..ne znam jos koji dan..pred kraj tjedna vjerojatno..brzo ce to sve :)
Uzv prošao, bebač je aktivan, jako aktivan, jedva ga je Dr. izmjerila 😂 i sve je u najboljem redu😊
Uzv prošao, bebač je aktivan, jako aktivan, jedva ga je Dr. izmjerila 😂 i sve je u najboljem redu😊
Super! A spol? Nisi saznala?
Sortiraj odgovore
Najstariji