Ja sam isla kod ginekologice na pregled 2.5-3tj. nakon izostale menstruacije i nisam vadila betu i sl. Ovisi kakva je prica prije trudnoce. Da li je bilo spontanih, koliko ste radili na bebi, kako je doslo do trudnoce…prirodno ili podpomognuto…bolujes li od kakvih drugih bolesti…itd. Ako je sve uredno i nema bolova ni krvarenja itd. možeš ić normalno za dva i pol tj.
Super, hvala ti! Sve je uredno, radili smo na bebi zadnja 2 mjeseca, ali neoptereceno i bez racunanja plodnih dana i slicno.
Nisam imala spontanih, prva je trudnoca, ciklusi oduvijek redovni, krvarenje normalno, nikakve ciste, miomi itd, nikakve bolesti... Pa se nadam da ce i trudnoca biti kako treba.
Elvira,
U uto sam 12 tt ! Ni ja ne mogu vjerovati da je proslo ovoliko vec, ali opet...jos sam uvijek na pocetku.
Happiness,
Cestitke !
Elvira,
U uto sam 12 tt ! Ni ja ne mogu vjerovati da je proslo ovoliko vec, ali opet…jos sam uvijek na pocetku.
Happiness,
Cestitke !
Polako ...dan po dan. Pregled u srijedu pa nalazi. Pa onda ides privatno na istu stvar? Ma prije nego se okreneš ces imat trbušinu i brojat pokrete.
Super...utorak je tu :))
Ikyri ja vec sad imam busu i sve vise bebu osjecam..prvo je bilo ono svaki treci dan kao leptirici neki a sad vec par dana svaki dan barem jedanput oajetim i malo jace..kao leptirici-mjehurici 😀😀😀
Ali od leptirica nista.
Ma bude onda..vidis a to je meni cudno..svi vele prvorotkinje najcesce sa 20 tt tek osjete bebu a viserotkinje mogu vec od 15-16 tt..a ja tako vec dva tjedna cca-sa tim da je zadnjih dva dana onako vise
Ikyri,
Necu raditi markere za kombinirani...sigurna sam, da radi visoke bete cu dobiti jako visoki rizik...
Raditi cu uzv u Petrovoj, i onda za tjedan dana kod Kosa, ako sve bude ok, necu raditi tj.vaditi te markere.
Jako cu se zabrinuti....i onda si necu moci pomoci, pa cu razmisljati o amnio, i tih 1 posto sanse pobacaja nakon amnio mi se cini previsoki postotak...s obzirom na sve...
Tako da...odlucila sam, necu vaditi krv !
Super. Nemoj. Jer i IVF i dva embrija i sve mogu zeznut hormone. Ali idi na 3d anomaly kasnije jer ces bit super mirna i zadovoljna. Ja sam isla zbog dobrog iskustva prvi put pa mi je to bilo mjerilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji