Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    17. Svibanj 2018. 08:37

Proudy bas divno da beba nosi poklon Maksu. Nisam ni znala da je takav obicaj, ali svidja mi se jako😍
    Kako si ti danas? Nema bolova od ciscenja?:)

[/url

17. Svibanj 2018. 09:43

Jutro!

Katuska,  malena ti je secer! Vjerujem da ti je tesko i da si umorna,  ali proci ce,  sve te faze prodju. Ljubim vas obje 😘

Sarita,  bome i ja ti isto spavam ko zaklana,  pisala u 6 kad sam decke odpremala i to je to. Ajde jos malo samo.

Zrinchy,  nije to obicaj,  nego vise onak,  neki moj pokusaj extra da se smanji ljubomora od starta. Znam sto si jaaaako zeli,  a nisam mu htjela kupiti nikako ranije,  nego sam pricuvala za ovu priliku. I sad kad dodjemo iz rodilista beba ce mu to kao donijeti na poklon! Bit ce sretan pa sam tim i naklonjeniji bebi od pocetka. 😉
    Da jucer je bas bio tih dan. Ja idem vidjet jel imam jos kaj za napraviti. Boli me samo picina kost nista drugo me ne boli,  tak da izgurala sam generalku bez upale misica 😂😂😂😂😂.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    17. Svibanj 2018. 10:59

Evo nas na termin 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

17. Svibanj 2018. 11:18

Sarita,  divne ste vas dvije! 😍😍😍😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    17. Svibanj 2018. 11:23

Evo i nas dvije. Nesto sam bljakiiic. Jucer sam sredjivala komodu i malo hodala po soping centru. Sve me zigalo nesto... ne znam koji je vrag. A i glava mi mutna. Nista dobro hahahaha
    Vrijeme bas ono kisa hladno. Ma milina samo da ne ugrije. Ona me ubiii dole. Sad kad ima haljinicu spremna je 🤦‍♀️ Ali mama nijeeeee!!! Sta su svi dosadni. Rodit cu na termin i cao. Aj fak hahahahah
    Aj Zrinchy tepiha znaci oplakala saaaaam hahahahah....!!!! Top
    Danas nam se Proudy slika!?! OmG koji je dan. Petak nije izgleda 🙀🙀🙀 neces ti draga jos rodit. Nigdje nam se ne zuri. Jelde???
    Sarita jos malo pa nece bit trbuhaaaaa. Meni ce moj faliti ali malo. Samo zato sto mi nece ona bit unutra. A inace mi je bas dosadio i to mazanje i hodanje ko pingvin i da nemam sta obuc. I da zapinjem svugdje pa me sve zivo boli kad se puknem hahahahah
    Sta kuhas danas? Ja skuhala corbu. Sad cemo jest pa mm ode na posao!.
    Ej Katuska misica se napatila. Nemam pojma kako to s guzom. Meni je mama donijela jednu kremu bademovu sto kod nas prave u apotekama i znam da je tako hvaljena. Eh sad kad se i kako to maze pojma nemam. Vidjet cemo i cucemo se kad rodimo hahahaha
    Mozes slike stavit mislim da nema zabrane. 

panda102
    17. Svibanj 2018. 11:24

Proudy kad se mislis pocesljat i stavit slike???

17. Svibanj 2018. 11:28

Proudy danas malo lijena i za obuc se a kamoli kaj drugo hahahahaha

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    17. Svibanj 2018. 11:38

Panda danas ne kuham. Jucer sam kuhala, pa cemo to potrositi. Pekla meso i uz to je bilo nesto od tikvica, sira, jaja i brasna. Nemam pojma kako to nazvati 😂 Nije slozenac, nije pita... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    17. Svibanj 2018. 11:44

Mi kzemo razljevak a mm se digne ono malo kose na glavi kad vidi razljevak od tikvica hahahahahahhh

17. Svibanj 2018. 11:48

Evo nas,  38tt,  kilazu javim sutra!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.