Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    10. Svibanj 2018. 16:23

Zrinchy

Zrinchy

Dobila si termin???? Malo su ga prilagodili?

Ahaaa za pregled hahahahahaha
    Moj babybrain opet udara:))

Hahaha volim te, bas si me nasmijala 🤣😘 Hvala ti za upute! Ja neznam kam idem kam ne idem. Poslali su mi samo da im sa ginekologije javljaju da je termin 22.5. od 7:30 do 11:00, nit pise sta ce mi radit ni nista. Znaci dodem u 7 onda. I znaci tamo svi cekamo sa svojim urinom do tko zna kad, cool 😁 ako ne rodim do tad hahaha 

panda102
    10. Svibanj 2018. 16:53

Hja legla u njenu sobu i imam divan pogled. 

Lilly sta je bilo???
    Honey to su čari TA. Kako sam skontala po curama to je da se ubijes 😔
    Pohovala sam konacno. Inace to ne radim cesto jer nije zdravo. I onda nam je praznik kad pohujem hahahah prejeli smo se 👍👍👍💕💕💕💕

Zrinchy
    10. Svibanj 2018. 16:54

Honey

Zrinchy

Zrinchy

Dobila si termin???? Malo su ga prilagodili?

Ahaaa za pregled hahahahahaha
    Moj babybrain opet udara:))

Hahaha volim te, bas si me nasmijala 🤣😘 Hvala ti za upute! Ja neznam kam idem kam ne idem. Poslali su mi samo da im sa ginekologije javljaju da je termin 22.5. od 7:30 do 11:00, nit pise sta ce mi radit ni nista. Znaci dodem u 7 onda. I znaci tamo svi cekamo sa svojim urinom do tko zna kad, cool 😁 ako ne rodim do tad hahaha

:)))) nekad sam fakat idijot, sa j!!
    Bez brige, sa urinom pokucas opet sestri pa ce te pustit unutra da ga odlozis;) e onda cekas i cekas i cekas i cekas...

[/url

panda102
    10. Svibanj 2018. 16:57

Sema bas sam se nasmijala. Jahahahah iskusna mamica 🤦‍♀️🤦‍♀️😍😂😂😂
    Proudy samo navali!!! Nadoknadi draga sveeee. Jer kad se rodi sin neces moc hahahahah naspavaj se dok mozes hhahahahahahahahha
    Ita cestitke na 3tjedna. Valjda nam napises malo vise o Riti. Znas da nas sve zanima. Od kakice do spavanja 🍬🍬🍬🍬👧👧👧👧
    Zrinchy koliko do beer 🍺 festa

Honey
    10. Svibanj 2018. 16:58

Panda kako ti madrac nije u najlonu??? 😱 cak je moj jos u najlonu 😂 Siper ti je pogled, svida mi se baldahin 😍 i mi pohamo 2 puta godisnje mozda i to je to, bas praznik sto kazes 🤣 al moram rec nigdje bolje pohovane telece snicle nisam jela ko u moje svekrve 👌 et, nesto i lijepo o njoj 😜 

panda102
    10. Svibanj 2018. 17:00

Znas zasto nije u najlonu? Zato sto cu prati ove navlake hhahhahahahahahhah 
    Joj moram ti uslikati gacice koje je dobila Sarci. Kad se ovo nosi. Meni nista nije jasnoo. Ova zena sto mi je dala odjecu ima fetis na te gacice hhhhhhhahahha 
    Naravno moram cekat da se probudi muz i onda ustanem da ti slikam hahaha

Honey
    10. Svibanj 2018. 17:05

Ahahaha znala sam da ima neka caka 😜 
    I ja dobila par tih gaca. Ja sam skontala da je to kad joj obuces haljinu, pa da nije samo pelena navuces gace. To sam skontala jer sve gace koje sam dobila imaju pripadajucu haljinu, nisam toliko pametna oko beba 😁 Sta je muz zalego? Napuco se pohanog i onda lego, pa kako ce povlbijedit u tenisu hahaha 

panda102
    10. Svibanj 2018. 17:15

Hahahaha to je to. Stidna cura

• sema
    10. Svibanj 2018. 17:38

NINA

Sema,dokad su posjete da dodem ?😂

Od 16h do 17h 😁 u pola 5 pokazuju bebe hhaha

Sarita_00
    10. Svibanj 2018. 18:15

Panda kod mene je pohano jednom u dva tjedna 😂 Slabo mi pazimo na zdravo i nezdravo 😕 A Sarci ima bas lijepi krevetic i ti jos bolji pogled 😍
    Honey tebi svekrva pravi najbolje pohano, a kod mene moja baka. Mama pripremi sve, baka samo dode i ispoha i totalno drugaciji okus! 
    Kod mene su danas lazanje 😊 
    Eno muza sam zaduzila da na povratku s posla ode po moj nalaz za streptokok. Valda se nece izgubiti opet po domu zdravlja 😂 Jucer se izgubio 😂😂 Iskreno, ne cudim se. I ja u dolasku prodem s jedne strane, a u povratku s druge. Ne mogu potrefiti isti put koliko god se trudila 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI