Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Svibanj 2018. 10:47

Hej curkice!
    Danas sam si ipak odspavala,  nisam mogla ustati.
    Spavacu sobu sam si evo vec pospremila,  a kad usla u djecju skuzila sam da cu pricekat svog prvorodjenca da dodje iz vrtica pa cemo zajedno rijesiti igracke. Takav mi je kaos napravio jucer da nema boga da to pospremam sama. Lako poslije posisam i pobrisem pod samo,  al ovo mu bome ne bum spremala sama.
    Honey jako si lijepa!
    Zrinchy maca je predivna,  i ja bih je uzela da sam na tvom mjestu.
    Sarita,  nemoj se samo zamarati s tim kad ce,  ja vjerujem da ti je vec dosta,  ali nazalost pocetak poroda nije nesto to mi mozemo planirati!
    Evo ja svaku vecer legnem s mislju da ne bi jos 😂😂😂😂,  i svako jutro sam sretna kad skuzim da me nisu pribudili trudovi 😂😂😂😂.
    Stalno imam jos nesto za obaviti!
    Ljubim vas sve 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kathryn
    16. Svibanj 2018. 11:05

Cure, da li je koja prala onaj spuzvasti dio tj.dno sa kosare iz kolica? Kak mi stoje jos od pocetka 12.mj u praznoj sobi, mislim da je dosta prasine palo na njih pa bi oprala sve al me strah da se toj spuzvi nesto ne dogodi u masini, a navlaka se ne skida..😐🤔

Sarita_00
    16. Svibanj 2018. 11:18

Panda drago mi je da vam se svida! 😁 Nije lijepo, ali je odlicno za pojesti. Ja sam u ono svoje dodala suhog mesa, tek toliko da ima nesto malo 😁 A curka je danas dobila vesticu i ne moze reci da nema sto obuci 😜 Ok, nece ici kuci u haljinici, ali biti ce lijepa 😊 
    Proudy znam da mi se ne vrijedi sekirati kada ce, al sta cu kad ne volim da nije po mom 😕 A ti nemoj pretjerati sad s poslovima 😉
    Zrinchy maca je bas prekrasna 😍 Inace nisam neki fan macaka, ali ova me oborila s nogu 😊
    Kathryn ja sam prala te spuzve iz kolica... Normalno ih bacila u masinu i kasnije ispeglala. Nista im nije bilo. U prvi tren su izgledale jako zguzvano, ali nakon peglanja je sve kao i prije pranja. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

kathryn
    16. Svibanj 2018. 11:19

Evo mog dugovanja od nedjelje..🤗 Pozdrav svim curicama u busicama od mog dececa..😄😄 
    A ko jos ceka decka osim Proudy i mene? 🤔

😘😘
    😘😘

kathryn
    16. Svibanj 2018. 11:24

Sarita na ovo mislis? Jer je unutra bas spuzva,skinula sam one navlake sastrane, to me nije strah oprati ali ovo je bas spuzva unutra! 🤔🤔 Sve si mislim da isklofam i stavim tetru ispod bebe i amen! 😐🤔

panda102
    16. Svibanj 2018. 11:29

Katheyn kako divna trudnicaaa ❤️❤️❤️❤️
    Joj ja ne bih prala u masini. Probaj ako nista rucno ili s parom od pegle preci. Strah me da se ne uvrne unutra jer nije prosiveno. Ne znam...

kathryn
    16. Svibanj 2018. 11:33

Pa zato me strah! Ma mislim da nebudem u masinu..bojim se da se nesto ne dogodi i kaj onda? 😲😲 

16. Svibanj 2018. 11:49

kathryn

Pa zato me strah! Ma mislim da nebudem u masinu..bojim se da se nesto ne dogodi i kaj onda? 😲😲

Ako je bas spuzva spuzva nemas brige, ona se da namjestit kroz tu tkaninu kasnije, jedino ako je ono punjenje vlaknasto, ko vata ona grublja, neznam kako se to zove, zna biti u poplunima, e onda moze biti problema. 
    Ja ti te spuzvaste stvari perem na kracem programu i smanjim centrifugu da ju bas ne izmlati, pa ako ostane vode dosta onda to dobro rucno ocjedim i stavim Na susenje

Sarita_00
    16. Svibanj 2018. 12:00

Ovako moja izgleda nakon pranja i peglanja, spuzva je unutra. Prala sam na 60 i centrifuga na 1000. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

16. Svibanj 2018. 12:33

Kathryn,  divni ste! 😍😍😍😍
    Ja sam na proslim kolicima imala takvu spuzvu i ja sam to normalno bubnula u masinu,  nisam se ni mislila. Na ovim novima mi se skida navlaka na tome,  pa sam samo nju oprala.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.