Cure, sjeo je rodiljni! Meni u Reiffeisen, a kolko vidim na fejsu i u masi drugih banaka! Shoping!!!
[/url
Jooooj to mi je najgore kad tak lupe nest i onda sute!
I na kraju ma sve je ok! Jebi se! 10 godina zivota ti uzmu.
Bitno da je sve ok!
Nije se okrenuo pizdek jos? Sunce mu njegovo!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pa uzas, bas sam se preznojila dok sam lezala! Buljim u doktora, on bulji u ekran, mrsti se i suti....😫😫
Ne, prasac je zajeban od prvog dana tak da nista manje nisam ni ocekivala od njega..😆😆🤣🤣
Proudy i Sarita bas ste krasne 😍😍
Katuska mala carica je preslatka 🤗🤗😍
Sad sam dosla iz ducana,jedva... uzas.. sve me boli, od kicme nadalje
Hvala cure.. bit ce valjda s vrememom lakse
Lilyvanily cestitaaam! Jel bila slikica? 🤗
Honey ma nista, na moju familiju je skroz🤣
Kathryn- zar ti nisu oni izracunali drugi datum zadnje menge kao po uzv i velicini bebe? Ja sam imala 30.6.zadnju ali sam uvijek morala govorit 16.7.po uzv da ne dodje do takve zabune( to su mi u vinogradskoj izracunali). Iako je moja prestala rast u 35tt al to nismo znali dok nisam rodila..
Predivne ste trudnice moje drage, ne mogu vjerovat da ste sve skoro u terminu😱 kao da ste jucer bile sve puno manje trudne od mene🤣
Sarita sretnooo ti ces danas sutra garant 🤗
Haha Katuška pa ti imaš već bebu od preko mjesec dana, onak ko da si se jučer smijala Ljubav je na selu a ujutro javila da si rodila a je, skroz je na tvoje, al žao mi čovjeka haha pa reko da ga malo utješim
Da, da, još ja uđem sutra u puni 37tt i onda smo sve u terminu. Kad krenu bebe van bit će jedna beba svaki drugi dan hahaha
Proudy bar ti je sve lijepo pospremljeno dok rokaju lažnjaci, sad si mirna, a ovo za poklon od bebe je najbolje kaj sam čula! Jako pametno i jako slatko! <3 Sarita ništa onda lezi malo odspavaj još, šta da ti kažem, odmori
Kathryn nadam se da će se okrenuti, ima još vremena. Bitno da je sve ok, a ti doktori s tom šutnjom, neznam šta bi rekla grrrrrrr Moja mala bude mislim isto tak imala na uzv u utorak, nadam se da će mi raditi uzv, po mojoj procjeni kad gledam koliko je dobivala do zadnjeg puta, vidjet ćemo.
Ma nisu mi nikad rekli termin po uzv, iako im od pocetka govorim da je kasniji termin zbog kasnije ovulacije! Ma joj i te njihove mjere, jbt ja imam 163cm, muz oko 175cm, pa nece mi dijete imat 53cm i 4000g! 😫
A da Katuska, Nola je bombon samo takvi! 😍😍😍 Nadam se da ce uskoro sve 5 bit kod vas! Ja se sjecam kad sam sa frendicom komentirala koju kremu za guzu da uzmem, rekla je da je ona.od pocetka koristila pavlovicevu al joj je mala dobila gljivice od toga i od onda su na sudocremu i sve je ok!
Dosla sam samo staviti Pandi slikicu jedne oblekice koju smo nasljedili
Ljubim vas sve i zelim brze i lake porode
Evo i mene nakon duzeg boravka u TA, danas prvi put bila.. ctg, tlak, utz sve ok.. beba jos na zadak.. imala sam pregled prosli tjedan i bila zatvorena, danas mi kazu 3cm 😯
Je li koja od vas jos otvorena, osim Proudy, za nju sam zapamtila..
Litta ne znam nista. Niko me nije kopao od 21.tt.
Ja isla s prijateljicom malo prosetat i na limunadu, morala se vratit kuci nakon 2 sata. Cudna bol s ledja me ubila i mala se tako uznemirila da me sve boli. Tako cudno se nabija dole. I sa strane me ubi isto da se drugacije okrenula. Jutros se nije ovako protezala. Bas je cudna. I nece da se smiri od 11 me ubiiii. Ne zali me 😫
Joj Frajlaaaaaaa pa divan jeeeeeeee. Ja imam samo jedan body panda hhahahah i to nekakav ispran. Tj.nikakav hahahaha
Poslat ce nam Oliver svoj ❤️❤️
Evo legla sam malo. Ne znam sta me snaslo 🙊
Honey moja svaki dan akcija. Nema odmaranja kod tebe. Hajde barem ti nije dosadno 😘😘😘
Proudy bas si macka. Izgledas bolje nego pola zena netrudnih. Svaka ti cast. Aleksu se ne zuri. Evo i ja Sarci pokusavam da objasnim da saceka jos malo 😜😜
Sortiraj odgovore
Najstariji