Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    11. Svibanj 2018. 16:05

Znaci napisala sam stabilizator. Hahahahahhahaha katastrofa 🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊

11. Svibanj 2018. 16:11

vokak

Ita bebana je slatkica
    PRoudy kako izgleda trud na ctg ispisu?kolika vrijednost bude brojcana i jel ono kao skoci na tu vrijednost pa stoji pa se vrati?e jesam ga opisalakad je samo skok u obliku siljka onda to nije trud nego treba biti ravno gore ne?

Ovi moji su ti bili jacine nekih 30-40,  to ti je malu brijeg na ctgu,  i ne,  ne treba bit ravno gore,  jer trud se pojacava i smanjuje postepeno,  pa krivulja ide prema gore do vrhunca truda i onda pada natrag dolje. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    11. Svibanj 2018. 16:15

Ita preslatka je 😍😍
    Ja sam sterilizator dobila pa cu ga isprobati kad vec imam.
    Panda pita odlicno izgleda, pravi si strucnjak.
    Vokak meni je zadnji put doktor rekao da brojcano treba preci 50 za trud.. jednom mi je cak i preslo ali ispalo je da nije trud nego je beba glavicom gurala maternicu, jos uvijek mi je na zadak, pa je uredaj to zabiljezio kao trud..

11. Svibanj 2018. 16:22

Panda sreca da sam pojela cevape,  prije nego kaj sam vidjela ovo!
    Stabilizator 😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    11. Svibanj 2018. 16:40

Hocu tu pitu 😋 al neda mi se pravit, losa sam danas skroz ne valjam 😓 sad ste me dobile da isto pricekam sa STABILIZATOROM i grijacem 😂 osim ako muz ne popizdi 🤣

Sarita_00
    11. Svibanj 2018. 17:05

Oplakah na stabilizator 😂😂😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• vokak
    11. Svibanj 2018. 17:14

ajme ne ubijajte s tim slikama. sad bi ja bureeek i jogurt
    Litta i Proudy ja sam primjetila da mi je u dva navrata islo do 50 ali jako siljasto i odgovaralo je bas kad je beba neki pokret napravila pa racunam da to onda nije trud?nije islo kao brijeg nego vie kao siljak...

Ajmo cure koje niste prvorotke dajte malo vasa isustva sa prvog poroda, koliko je trajao kako je proslo. Mene npr zanima na koliki razmak se smanje trudovi taman pred izgon. Ono jel imas vremena bar pola minute bez bola od drugog truda izmedju ili to siba nemilice...

11. Svibanj 2018. 17:15

vokak

ajme ne ubijajte s tim slikama. sad bi ja bureeek i jogurt
    Litta i Proudyja sam primjetila da mi je u dva navrata islo do 50 ali jako siljasto i odgovaralo je bas kad je beba neki pokret napravila pa racunam da to onda nije trud?nije islo kao brijeg nego vie kao siljak…

Ajmo cure koje niste prvorotke dajte malo vasa isustva sa prvog poroda, koliko je trajao kako je proslo. Mene npr zanima na koliki razmak se smanje trudovi taman pred izgon. Ono jel imas vremena bar pola minute bez bola od drugog truda izmedju ili to siba nemilice…

Jesi sigurna da to zelis cuti? 😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• vokak
    11. Svibanj 2018. 17:16

E i da jos nesto. za u rodiliste jel vi nosite samo trudnicku bez onih pustih slicica papira i nalaza. Rekla mi je med.sestra da bolje mogu to sve maknit kad budem isla osim eventualno zadnjeg ctg pogotovo slicice sa uzv da ne bi ostala bez njih. Da to odvojim posebno pa ako budu nesto trazili posebno da pokazem ali da dr. ionako sve zapise u trudnicku

• vokak
    11. Svibanj 2018. 17:18

Proudy  ha ha a da se znamo pripremiti. Bar ovaj dio o razmaku izmedju trudova na kraju me zanima...nadam se da ga ima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI