Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    17. Svibanj 2018. 11:48

E ta rijec mi je falila, razljevak! Moj inace nije bas nesto odusevljen povrcem opcenito, a posebno ne tikvicama... Ovo sam jucer napravila i rekla mu sta je tek kad je rekao kak je super 😂😂 Na to je rekao da smijem ponovno praviti, samo neka ubacim unutra malo kobasice 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    17. Svibanj 2018. 11:50

Sarita😍😍😍
    Joj nemojte o hrani, gladna sam odkad sam se probudila! A vec sam pojela hrpuuuu
    Drago mi je da vas moj tepih nasmijava🤣🤣
    Moj dragi inace je malo dijete u dusi.
    Nego-ja rekla da idem na Beer fest i dosao je taj dan:)) Proudy,ocekujem da se vidimo.
    Popit cu pola pive za sve vas moje curke 😙

[/url

17. Svibanj 2018. 12:29

Zrinchy

Sarita😍😍😍
    Joj nemojte o hrani, gladna sam odkad sam se probudila! A vec sam pojela hrpuuuu
    Drago mi je da vas moj tepih nasmijava🤣🤣
    Moj dragi inace je malo dijete u dusi.
    Nego-ja rekla da idem na Beer fest i dosao je taj dan:)) Proudy,ocekujem da se vidimo.
    Popit cu pola pive za sve vas moje curke 😙

Ako ces po pola pive za svaku nece ti
     Trebat epiduralna ako ti nocas krene haha

Honey
    17. Svibanj 2018. 13:29

Evo i nas 🤯 Znaci luda sam vise. Mm fino jucer organizira krecenje cijele kuce, i kaze mi to zadnji cas. Ostala sam do 7 jucer na poslu, da ne idem kuci na propuh i miris boje. 😑 Ne moram vam rec koji me kaos docekao. Sva sreca pa je gospodi koja mi dode pospremiti ispalo da je danas slobodna i da mi to pocisti. I onda se hocu otusirat navecer, namocim se, i skuzim nestaje tople vode. Zaboravili su bojler opet ukopcat 😒 Ugl umorna sam, evo sad legla malo na kauc na poslu. Treba mi knjigovotkinja doc ispunit doznaku i RA1 da mogu predat na hzzo za porodiljni, izgleda da ce sutra. Ovo vrijeme mi je koma. Proudy super izgledas, sjajis!!! ❤ Vidi se da si zivnula odkako se kreces! 😘 zrinchy super je tepih i maca i ti i tvoj Vilim vejiki 😍 jedino ja se nebi sad usudila novu macku uzet a dolazi mi beba, to je samo moje misljenje jer znam kaj je to paznje, jos posebno kaj je odrasla. Oooo beer fest, tako rado a nemam snage. Sarita docekala termin broj 2 🎉🎉🎉😂 nek ste vi zdrave, lijepe i naspavane 😘 panda super ti je ona lezeca fotka gdje dominira Sarči 💞 Neznam sta si odlucila za komodu? Stavi nekog medu i mozda koji okvir gdje ces njenu sliku sutra npr stopala ili rukice 😍 kathryn prelijepa si trudnica 😍 trebas nas cesce sa slikom pocastiti! Katuska mozes reci muzu da dijete poprima malo slicnosti sa njim 😉 Zao mi sto ste se napatile, mogu mislit kako to izgleda 😱 Nola je za popapati, super napreduje. Samo dojis? E ako sam koga zaboravila nrk me podsjeti, saljem pusu 😘

• cathy2000
    17. Svibanj 2018. 13:30

I want to testify about the great spell caster named Priest Mirror, my wife and I are married or 5 years old we have no child and the doctor told me that I can not give birth because my bowels were damaged due to miscarriages, that was so worried about me my wife was not happy, so she decided to marry another man and divorce me. I was so sad that I was telling her about her friend. She told me of the powerful spell caster I gave her email address and I never believe it so much though I just decided to give it a try and he told me that 3days would bring my husband back to me and I will to get pregnant i suspected him the 3rd day my husband returned to me and cried he did not want divorce more 3 weeks after the doctor confirmed that i am pregnant he can also help you send him to chiefprist@priest.com
      what'sapp +2348076821983
    Add it to Viber +2348076821983

17. Svibanj 2018. 13:34

Zrinchy kaj to danas pocinje? Skroz sam zaboravila na to.
    Honey,  bome kod tebe show program! Hoces li ti konacno onda sutra zadnji dan odradit draga moja? Jel bi bilo dosta?
    Ja sam sutra na ctgu i pregledu,  veceras me ceka depilacija i vec mi je muka.
    Hvala Honey! Danas se bas dobro osjecam,  ma mislim cijeli tjedan se dobro osjecam. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    17. Svibanj 2018. 13:41

Proudy mene isto ceka pregled sutra, a skuzila sam da bi noge morala srediti... Neda mi se vec sad 😂 A ti super izgledas! 😘
    Honey ma kakvi naspavane 😂 Bili do trgovine i jedva sam docekala doci kuci, idem natrag na spavanje. Samo sto me sve redom boli, pa je namjestanje gotovo nemoguce. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    17. Svibanj 2018. 13:49

Hahahaha Gumbek, takav je nekakav i plan:))
    Honey u pravu si, i moj dragi dijeli misljenje da malo pricekamo s macom, al kad sam ja tako slabog karaktera😭 meni je sad zao Borke jer je sama i iskreno, stalno me tjera da se igramo, a ja lagano gubim snagu 13 dana do termina:) vidjet cemo!
    A fino ti je muz smjestio:) dobro, barem je to sad iza vas! I da konacno posustajes i prestajes raditi?! Treba te po guzi nalupat! Odmaraj!!!!
    Proudy stvarno zracis💗💗💗divni ste vas dvoje, trbuh ti je taman!! Da, ovo danas pocne i traje do nedjelje:) vec smo dogovorili danas i sutra ekipno druskanje, svi me drze na oku, ako treba me nose gore na brdo u vinogradsku:))
    Ja sam danas tako lijena, samo citam i lezim! I umjesto da se osjecam.odmoreno, ja se osjecam bljakasto! 
    Puse saljem svimaa

[/url

17. Svibanj 2018. 13:52

Mene tako rokaju laznjaci od jutra,  misa im i misolovku! 😂😂😂😂
    Bas me bole! I onda rokaju dobrih sat vremena,  reko ajd krenulo je,  e bas onda stanu! A popisam se sad pa sad 😂😂😂😂. Bas mi je super!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kathryn
    17. Svibanj 2018. 13:56

Ja napokon gotova! Sve super, plodne vode ima dovoljno, zatvorena, divljak se opet neda lijepo izmjeriti...pa me dr na uzv isprepadao da dal mi je ko rekao da je beba manja?? Reko nije, al znam da je trudnoca manja po uzv jer ovulacija nije bila 14dc, da zasto? I on suti i bulji u taj ekran...ja 100 filmova, jel s bebom sve ok? Dal zaostaje u rastu, razvoju...onak wtf? 😫😫 Vec sam bila googlala koliko grama bi trebao imati i onda mi on kaze da ima 2900 g!! A ja ono...pa to je dobro sta ne?? Da,da kaze on sve  je odlicno! Aaaaaaaaaaa...pa da se lijepo razgovaraj covjece! 😡
    Prasac je na zadak, iduci tjedan 2 puta na ctg, provjera dal se okrenuo i kontrola tlaka!  😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.