Panda i Zrinchy divne ste okrugle obje!
Ja sam sutra 38tt 😉😉😉😉
Kad sjetim onih losih prognoza, sad mi tocno smjesno 😂😂😂😂
Danas pitam frendicu hocemo na kavu sljedeci tj, veli ona pa ne mozemo se bas tak dugorocno dogovarat. Ja pitam zasto? Veli ona kak si glupa 😂😂😂😂
Ja ko da necu rodit jos mjesecima.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cuj ovu Zrinchy, ona ima tepih skolicu haha ko moja dvoipolgodisnjakinja.
Samo po tvome sigurno nema ljepila i sljokica 😂
Hahahaha to ti samo mislis! U moju obranu, to je dragi izabral prije tjedan dana:)))
[/url
Hahahaha to ti samo mislis! U moju obranu, to je dragi izabral prije tjedan dana:)))
Al zakon je tepih :D
Curke moje, evo ja sam gotova s generalkom! Mali pospremio igracke, jos sutra sve posisam jednom i operem podove i to je to.
Konacno sam si spremila i outfit za izlazak iz bolnice. Moram jos veceras zamotat poklon za Maksa od bebe i gotovo.
E sad mi je panika tek! 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Daa. Greta jw vec prava sefica😊
I ja bi morala napraviti pravu generalku. Mislim da od sutra krecem
Curee moje, zadnji post koji sam procitala bio je na 1590.str😱 znaci ja sam izvan sebe od svega. Ovak premorena nisam nikad bila. Na sve one grceve nam se nakacile i gljivice, znaci njena guza je bila puna otvorenih rana. Strasno nesto.. jos nije proslo ali je puno bolje. Ja sam plakala dva dana skupa s njom.. dva dana i dvije noci bez pelene, a ona svakih par min kaka po malo,jako rijetko, znaci peri susi i mazi.. strasno nesto. Potrosili smo onih podloga za presvlacenje 45 u dva dana, ona vam je sve jasno.. stavila bi sliku guze ali je znam dali se smije to tu.
Nego, recite vi meni jel koja cura rodila od kad me nije bilo?
Mi bili na pregledu, dobila je kilu i 100 od rodjenja i narasla 8 cm🤗 bas sam zadovoljna.
Pusa od mene i moje lavice
Dobro jutro!
Eto nas tocno na termin po novome... Iako sam jucer popodne spavala dobrih 2 i pol sata, nocas sam spavala kao top. Jednom ustala na wc i to vec oko 1, a u pola 12 legla. I mir do maloprije. Sad mi cak ni nije bilo toliko hitno za wc koliko sam bila gladna 😂 I to mi je nesto novo u zadnje vrijeme, da se budim jako gladna.
Katuska Nola je premedena! Oke su joj 😍😍 Bit ce to prava ljepotica dok poraste 😉 Zao mi je sto su vas uz sve dopale i te gljivice, ali bitno da ide na bolje i da ona jako dobro napreduje! Zadnja koja je rodila je LilyVanily, ima i tome sad vec par dana... Sad smo nas tri na redu, cekamo koja ce prva.
Puse svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro curke:)
Katushka mala je premedena, zao mi je da se to sve nalijepilo na nju/vas, ali proci ce sigurno brzo i onda cete jos vise uzivati. Ocito se svakom mora prelomiti barem negdje:/ al to znaci da ce mukama uskoro kraj. Vidi ju kako je diiivna😍😍
Sarita cestitke na sluzbenom terminu:) znam da ti je pun kufer i nadam se da ce te copiti trudovi popodne i da ces do veceri grliti mrvicu:)
Di au nam curke,jucer je bilo malo zatisje.
Pando, nije petak!!:)
Honey, nadam se da si prestala raditi konacno??? Odmori se malo zeno!!
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji