Ma ja to sve napamet i po opipu i uzasno mi je tesko!
Ni ne pokusavam vidjeti, jer ne mogu vidjeti. Eventualno na kraju sa ogledalom pogledam, jer kad kazem M da pogleda on kazr da je dobro, a ja sekund poslije napipam grmic! 😂😂😂 njemu je sve dobro 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo ja ne mogu spavat pa da vidim sta se dogodilo u 24h, kad ono opet knjigu napisale...😀 Triba pisat klokanici da nekako pregledno naprave ovaj forum, da znam di sam zadnji put bila...😂 Uglavnom, zelim vam mirnu noc...😘

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dobro jutro! 😊
Kako ste? Jeste se naspavale? 😊
Eto nam petka, pa uzivajte! 😘😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro!
Skoro pa prva! Sarita me zeznula. Uplasit ce mi se Panda 😂😂😂😂
Svi su mi doma danas, pa je promenada. I probudise me!
Al danas ne bi ni mogla do 10 i po, jer u 11 moram u Petrovoj biti.
Panda, petak je!
Sarita kako si? Jel lezis?
Tko treba od danas u Pepcu bodii po 9 kn, od 62vel. Honey mozda tebi treba? 😉
Zrinchy i ja moram jos izdajalicu, dude i te pizdarije oprat i sterilizirat i to je to.
Muz mi je odnio kofer u auto, veli za slucaj da te ostave danas?!? A rekla sam ne!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy ti si pocela stvarno opako...de malo uspori....jos nisam jos pripremila spavacice, kakav auto🙈🙈🙈
I kod mene promenada, ostavila danas malog...evo ga sretan ko Nova godina sta ne mora u vrtic😅😅😅
Jutro sarita…jel se kuha sta kod tebe da bi moglo za vikend?

Proudy cekala ja da mi zakuha voda za kavu, pa reko da se brzinski javim da znate da jos nisam rodila 😂 Nocas opet nesto zabolilo, ali samo jednom i nakon tog sam zaspala ko top. Moram danas do trgovine, pa cu poslije malo u setnju 😊
Pikica meni se cini da cura ceka da sutra odemo na krizmu, pa da nakon toga ona odluci van 😊
Sad bas muz prica sa svekrvom i pita ona jesam nervozna, kaze on da sam ko da susjeda treba rodit, a ne ja 😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda ne smijem nista previse hvaliti Rinu jer se ona pokvari odmah hahaha dobro je ona, jede 4 bocice dnevno + sisa 5,6,7 puta koliko zatrazi, kaka svaki ili svaki drugi dan, spava super kuc kuc. Po noci odspava 6 sati u komadu, mislim da ovih dana spavam vise nego u trudnoci kad sam se budila stalno 😂😂 Popodne ima show i ne spava nikad izmedju 17h i 23h, ali dobro, ne moze ni ona stalno spavati 🤣🤣🤣 zadovoljna sam kako sve ide, osim kiksa sa dojenjem prije 10 dana. Rado bih izbacila bocicu, pokusavat cu postepeno, ali stalno se bojim koliko mlijeka uopce od mene dobiva. Saljem puse curke, ne mogu vjerovat da ste skoro sve u terminu 😍😍😍😍

Dobro jutro!!! Danas punih 36, još sedam dana i ja sam u terminu. Trebam Proudy moja ja još svašta, jučer skontala da nemam ni jedne štramplice pa ću i to uzet, a ni sterilizator. Od danas šoping i cijeli vikend, al sad stvarno finalni.
Sretno na pregleduuuu Sarita mene baš žgaravica nije puno mučila, posebno u zadnje vrijeme hB. Mislim da to sve ovisi kako beba stišće, evo moja srećom pa se drži neke sredine, duša moja <3 Svaka čast što ti se da na krizmu, meni se nešto neće među ljude, samo birano društvo na koje sam navikla, vidim da sam postala nešto osjetljiva, cijeli tjedan i mužu govorim da mi ide na živce, on to još prima sa smiješkom
Zasad.
Pikica uživaj sa malenim, i tebi stvarno nije panika, ipak živiš blizu dvije bolnice, baš ako krene, tu si
Panda udara po datuljama, u nadi da će Sarči samo izletit
Vokak mogu ti reći moje iskustvo sa lažnim trudovima. Trbuh mi ode u grč i onda se vide ispupčenja od male, najčešće gdje su guza leđa i nogice, izgleda smiješno jer onda imam ko neku rupu u trbuhu, tamo oko pupka. Osjetim stezanje maternice, ko stezanje mišića, najčešće nisko ja kažem od kuka do kuka u luk, i malo leđa. Meni nije usporedivo sa grčevima kod menge jer mene kod menge više bole jajnici. I to traje ne dugo i onda popusti, promjenom položaja i vidi se odmah po trbuhu jer postane opet loptica. Ne boli tak jako al mogu zamislit kako pravi trudovi bole, hohoho....
Ja nisam mogla spavati od pol6. jedva dočekala da probudim muža da se mogu ustati. Slikicu stavim poslije. Jučer popeglala zadnje šta sam imala. Veselim se danas završit s poslom jer vidim da se brže umaram. Evo sad bi već mogla prileć malo, hahaha

ITA najveća pusa Rini i da ostane tako dobrica Još maloooo i pišemo si sve na temi Proljetnih mamasita !!!

Dobro jutro cure. Ni ja nisam najbolje spavala. U zadnje dane imam neke jake bolove desnoj ruci. Doktorica veli ukoliko ne prođe na Mg i luupocet da ce me morati slati kod neurologa da vidi to

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji