Evo ja roknula u masinu na kratki program od 14min, 30 stupnjeva i centrifuga 600! Kak je taj dio u 3 dijela, ispipala sam da je skroz sve prisiveno za navlaku pa reko mozda ne bude velike stete..Pola vremena sam gledala u masinu 😂😂 i na kraju otvorim a masina prazna!!! 🤔🤔 Reko sta?? I onda skuzim da se prikeljilo skroz gore na bubanj! 😂 Uglavnom citavo je, na jednom dijelu se malo sfrkalo al dalo se poravnati..🤗🤗
Ja sve pobacam u masinu, uopce ne razmisljam o eventualnim posljedicama 😂 Ok, pripazim na boje i na temperaturu. Prala sam i posteljinu, ogradice, jastucice, jastuk za dojenje, nase jastuke, deke... Dobra ta moja masina, nema sta nije oprala 😂 Cudim se da nije otkazala poslusnost nakon svega toga 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita tak ti ja, ja sve roknem u masinu, nekad ae znam poslije zamislit, al ne drzi me dugo 😂😂😂😂.
Ja operem pa kaj bude bude.
Kad smo imali onu epidemiju svraba u vrticu tada sam zivota mi porokala u masinu i kaj ide i kaj ne ide. Cak su se i plisanci koji sviraju i svijetle vrtili! 😂 neki su prezivjeli, neki nisu, al jezi ga sad!
Kathryn, prazna masina! 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Katryn divni ste 😍😍
Ja danas obavila TA, za cudo brzo sam gotova bila. Jedino he Greta malo neposlusna. Prvo je spavala pa su otkucaji bili niski, onda se razbudila i pocela udarati da sam zvijezde vidla 😂
Pojma nemam sta da tu stavim. A ovako prazno mi glupo..... ako ste vi nekako ljepse to uredile molim vas uslikajte mi. Ili imate neke dobre ideje.
Frckava Greta ne voli da je se budi. Ne diraj lava dok spava hahahaha
I ja sve bacam u masinu. Znaci samo peri 🙊 nemam ono majice koje rucno perem. Ako ne moze u masinu necu ni kupit hahahaha
Prazna masina hahahah Kathryn 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pojma nemam sta da tu stavim. A ovako prazno mi glupo….. ako ste vi nekako ljepse to uredile molim vas uslikajte mi. Ili imate neke dobre ideje.
Frckava Greta ne voli da je se budi. Ne diraj lava dok spava hahahaha
I ja sve bacam u masinu. Znaci samo peri 🙊 nemam ono majice koje rucno perem. Ako ne moze u masinu necu ni kupit hahahaha
Prazna masina hahahah Kathryn 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Panda a par onih nekih okvira za fora crtezom ili natpisom? I recimo ona slova LOVE, mislim da su iz ikee.
Ovak na brzinu to mi pada na pamet samo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bogme sam ja upala u neki nedostatak sna. Svaki dan moram uhvatiti bar sat i pol jos popodne. I opet spavam po noci. Sad sam dva puta po skoro sat vremena 😁 Mogla bi sad nesto smisliti za veceru.
Panda ne postoje majice koje ne mogu u masinu 😂 Ako i pise da ne mogu - mogu. Ajd tu onda smanjim temperaturu i okretaje, ako ne zaboravim 😂😂 A na komodu bi zgodno dosla neka lampa ili slike nekakve.
Frckava pokazuje Greta da je ona sefica i da nema budenja kad ona to nece 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Meni se jede pomfrit. Odoh si pec hahaha koji zdrav rucak Boze sacuvaj hahahaha
Slikam vam kad sredim hahahaha stoje mi pare na kartici vec smrde kako truhnu 🙊🙊🙊
Honey nam danas se zaradila puno il je negdje na terenu.
Sortiraj odgovore
Najstariji