Hahaha panda e to je to! Nema da se curi vidi pampers, ili da je pokakana 🤣😜
Sarita pa kakav je to dom zdravlja da se tako mozes pogubit? Meni se danas nista ne kuha, vruce mi. Mislim da cu bit na vocu, a ima i kiflica sta sam jucer pekla. Dosla s posla maloprije, isla sa muzem do njegove doktorice, dobio antibiotik jos mu se cuje nesto na plucima. Sva sam nabubrila ko grah kad ga nakvasis.

Sarita hahahaha ismijala sam se tome sto se gubite hahahahahhaha koji ste vi kraljevi 👍👍👍
Ej Honey kako mislis nabubrila si?! Otekla ili? Ne zezaj me!!!
Ja vec danima sanjam o prebrancu ili gravce na tavce i ti sad spomenes grah.... sta da radim sad?! 😒😒😒

Honey skoro svi hodnici su povezani, mozes doci sa svih strana, stepenice isto na sve strane... Znam gdje su mi tih par stvari koje trebam i sva se pogubim ako me posalju negdje drugdje 😂
Sto god pojedem - zgaravica. Probam izbaciti odredene namirnice, ali za nista ne mogu reci da je to to sto uzrokuje. Tako da jedem sve pomalo, kad zagusti pojedem dvopek, prije spavanja obavezno soda bikarbona, po potrebi i tijekom dana kad ne djeluje dvopek.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
I meni je vise dosadilo kuhanje u ovoj fazi.najradije bi narucivala da nema ni kuhanja ni pranja ni zaprljane kuhinje
Cure koje imate bh kontrakcije kako to izgleda je li praceno s boli ili?nekad kad se trbuh stvrdne ne znam procijeniti jel se beba samo naguzilaili su to mozda te bh kontrakcije....
https://www.google.si/amp/s/klokanica.24sata.hr/amp/trudnoca/jedite-6-datulja-dnevno-za-laksi-i-brzi-porodaj-3548

Zrinchy, jel to sad to? Sve spremno?
Ja veceras moram obavit depilaciju, evo vec mi muka i imam fizicke i psihicke pripreme, a kad se sjetim da me to sad ceka svaki tjedan, dodje mi da se porodim!
Pa ne vidim, ruke mi prekratke, ne mozem ja to vise 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I ja muku mucim sa depilacijom i doslovno sam na rubu živaca svaki put kad moram se obrijati. Uzas.😭
Sljedeci tj ulazim u termin i lagano me panika lovi. Ali i uzbuđenje jer jedva cekam vidjeti malu mrvicu.
Razmisljala sam da pocnem piti onaj caj od lista maline. Da li ima koja iskustva s tim? Dal je to pametno ili mozda bolje ne?

Zrinchy, jel to sad to? Sve spremno?
Ja veceras moram obavit depilaciju, evo vec mi muka i imam fizicke i psihicke pripreme, a kad se sjetim da me to sad ceka svaki tjedan, dodje mi da se porodim!
Pa ne vidim, ruke mi prekratke, ne mozem ja to vise 😂😂😂😂
Joj mislim da da! Moramo joa isprobat jaje stavit u auto i sterilizirat izdajalicu za svaki slucaj. To je onda to:)
Joj ja imam ok postavljenu kadu pred ogledalom tako da dizem nogu po nogu i nekak brijem:)) al da, da je tesko, je tesko je:))

[/url
Pando, a di se zuris??? Rekli smo da nema preskakanja!!:)
Mada izgledaju odlicno, idem si ja narezat ananas😙

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji