Kathryn ti si obecala sliku?!? Ili sam je ja profulala ili nisi ni objavila??
Ej Proudy kako glava. Mene je jucer rasturala. Danas je ok. Da prodje sto prije 😘😘😘
Jesam al se nikak nisam mogla lijepo uslikat 😂😂😂 probat cu jos jednom sutra! 🤣🤣
Dobro jutro 😊
Panda jucer si me bas rasplakala onom objavom. Danas je bolje, nekako sam si utuvila u glavu da nece biti po mom (a uvijek je po mom, pa je to malo problem 😜), pa cemo nekako pregurati jos ove dane.
Honey ljepoto 😍😍 Trbuh ti je bas bas lijep!
Kathryn mene su isto migrene popustile u trudnoci, svega par puta se javila. Sad u zadnjih 10ak dana me glava bolila, ali nije to bila migrena. Sto se moje velicine tice, ljudi mi ne vjeruju da svaki cas trebam rodit 😂 Nitko me ne pusta nigdje preko reda...
Mislim da je celulit postao tako normalan kod svih sad vec... I bez trudnoce. 😕 Ja muku mucim s njim vec od puberteta, kad vjezbam se malo povuce, ali je i dalje dosta vidljiv. Tako da sam nekako prestala obracat pozornost na njega. Htjela sam ja vjezbati i u trudnoci, ali me bilo strah nastaviti doma uz videe s neta, nego sam htjela na nesto organizirano za trudnice. Koliko god trazila, saznala sam gdje ima tek prije mjesec dana 😔 Ali planiram krenuti u setnje cim mi stanje to dozvoli, pa dalje redom.
Puse svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutrooo!
Nikako se probudit danas, jos se valjuskam po krevetu:)
Honey divna si, bas to, ja da se slikam u toj pozi nebi stala u kadar:)) ma celulit ce otic cim cemo se malo vise kretat!
Pando jesi nam bolje danas? Stabilizator nabavljen?:)
Proudy ipak malo uspori, migrene su gadna stvar, a ciscenje moze cekati! I nadam se da se vidimo na Beer festu u petak:) Ja danas odlucila srediti kinderbet. Za sad je zametan hrpom stvari pa izgleda ovak:
I fakat razmisljamo o tome:)
Isss danas sam punih 38!!
Puse svima,moram se dic iz kreveta:)))
[/url
Dobro jutro ☺
Honey predivna si 😘
Zrinchy maca je preslatka. 💗💗
Dobro da ste napisale da dođu 2 uplate.. meni isto od proslog mjeseca trebaju doci i komplikacije i porodiljni.. ja sam mislila da oni to zbroje hahaha... dobila bih pola pa bih se cudila 😃😃
Eto nas s pregleda... Kaze dr da je cura spremna za van, samo se ceka trenutak. Ako se nista ne dogodi u meduvremenu, u petak sam u TA. Nije me kopala, tako da nemam pojma kakvo je stanje dolje. A cura nece biti ispod 3500. Ne moze ju tocno izmjeriti jer se glavom vec toliko nabila dolje i kako god ju mjeri ne ispada veca nego za 34-35 tt.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita pa nisam te valjda rasplakala. Hajde nek si malo procistila suzne kanale hahahahaha 😜😜😜
Evo obecala sam i napravila. Samo ja dodala i piletinu. Ko ce muza trpiti da je opet bez mesa nesto.
Lara je spremna eh cura mozda nema sta da obuce pa nece jos vanka. Hahahh tako je moja jucer. Kaze nema haljinice necu ja nigdje 🎁🎁 sretno draga kad
god da se pokrene. Strpljivo 💪💪💪
Zrinchy kako je medenaaaaaa grrrrrr
Nisam nabavila stabilizator nemam pojma sta ce mi hahahaha nisam nista kupila jucer. I nemam pojma kako da opremim ovo iznad komode i na komodi. Poslat cu vam sliku a vi mi dajte prijedloge tako sto ce te mi uslikati vase. Nisam kreativnaaaaaa 😫😫😫😫
Cestitam na punih 38 uhhhh
Proudy spava za promjenu!? Dosta je cistila i ranila. Sad ce tri dana samo spavati.
Ja april sam dobila platu ali maj cu dobiti pola platu pola materinski dopust. Tako da ce vjerovatno bit dvije uplate isto.
Roo dobar jutar 😍😘
Sortiraj odgovore
Najstariji