Tu je Sarita… Ne dogada se nista, bar ne po pitanju Larinog dolaska 😔 Osjecam se fuj, na rubu suza cijeli dan… Imam osjecaj ko da cu jos cijelu vjecnost bit trudna, kao da ce mi netko reci da jos nije vrijeme da rodim, nego tek za koji mjesec i da se zato nista ne dogada. Cak imam dojam da mi se stomak smanjio, nekako mi se nije problem ni sagnuti. Pospremala po stanu sta sam imala i sad dezuram hoce li pasti kisa da unesem ves da ne pokisne.
Joj Sarita ja te razumijem. Prije 2 tjedna mi je gin rekla da sam otvorena 2 prsta i da vjerojatno neću dočekati termin i ja od tada mislim evo svaki dan će, a ništa... I baš sam jako razdražljiva i plačljiva
Drzi se, sad ce to 🌹
Kod mene nista jos..otvorena 1 prst, sve me boli ali vjerojatno je to od pregleda tako da odmaram..bude li novosti javim..
Panda u terminu smo i tako, sad vise nije bitno hoce li Sara malo prije ili kasnije, vazno je samo da bude sve u redu. Znam da ti nije svejedno ali moramo svi jos taj dio proci. Pusu saljem tebi i Sari 😘😘
Sarita tebi mozda hormoni divljaju pa se tako osjecas.. sad ce Lara jos malo.. tako nam je i Ita bila u iscekivanju..
Roo meni je prosli tjedan rekla da se vjerojatno necemo vidjeti na sljedecem pregledu, ali izgleda da hoćemo jer pregled je sutra. U istim smo problemima. Stalno se nadam da ce se nesto dogoditi, a nikako. Prestala sam vise obracati pozornost na probadanja i sve ostalo. Ok, pocela sam se bojati trudova, ali ih opet jedva cekam, samo da krenu... 😕
J1309 ti si jos u bolnici? Jel je bila plodna voda na kraju?
Litta cijelu trudnocu sam bila relativno ok s hormonima i sad me na kraju lupe...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Draga nasa Sarita. Ti i tvoja imenjakinja morate biti jake do kraja. Nemate vi bezze to ime jelde? Svima nam dodje los dan, pun nekih hormona koji luduju. Ali prodje. Previse ih zelimo pa smo mnogo nestrpljivi. Evo i ja sam rekla sogorici da mi ne smije poslati poruke do 2.6.da li se sta dogadja jer me to iritira. Kao da ce me ona porodit. Tako da i tebe vjerujem to jos dodatno nervira jos ti si 40t. Budi nam jaka. A ako se nekad i slomis pa sta. Placi. Ja cesto placem 😂😂😂😂 i ond budem bolja. To nije znak slabosti.
Pusa za vas dvije da to hrabro iznesete do kraja!!!
Panda ti places?!?!? I to cesto??? Sad sam razocarana 😜hahaha evo mog obrambenog mehanizma, okreni sve na zajebanciju 🙄
Sarita ljubim te puno i ostale cure! Mozete vi to, znam da vam je muka cut jos malo jos malo. Nek je samo sve u redu 😘❤ Evo da se malo pokazem, bojim se koliko ce to jos narast 🤔
Tako je i kod mene Honey samo ja to tajno. Nista javno. Ispusem se i onda se zajebavam hahahaha
Joj napisala mi da mirujem do pon a bila plata danas. Moram naci nesto online 😂😂😂😜😜😜
Joj ja sam si ogromna samo se gledam i place mi se. A kad bi se tako uslikala imala bih traume. I primjecujem neki celulit na nogama. Nikad to nisam imala. Je li i to ide s porodom !!!????
Jao Panda meni celulita ko u prici 😭 nece to otic sa porodom, ne vjerujem, prije sa cucnjevima i iskoracima 😓 Al jedva cekam da dobijem svoje tijelo nazad stvarno. Et onda slusaj doktoricu i miruj i klikaj hahaha kupi STABILIZATOR haha ja idem izvadit sta sam stabilizirala 😜
Bome i mene napao celulit vidim, al nema veze, rijesit cemo poslije 😉.
Kad su komplikacije a kad prodiljni? Ovaj mj mi sjedaju odvojene uplate, a ne znam ni kada.
I dalje me glava boli, bem ti migrenu, a lupocet mi nis ne pomaze.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajme Honey pa super izgledas! 🤗 Ja kad sebe pogledam u ogledalo onda sam si prekrasna, i onda se idem slikat ili me netko slika i onda nisam sretna sta vidim! 😆 Makar sam za vikend vidjela dosta ljudi koji me nisu nikako vidjeli trudnu i svi mi kazu kak super izgledam, da sam samo trbuha dobila..svi u cudu da sam prakticki pred porod! Jedna zena mi rekla da je izgledala ko ja sad u 7mjesecu trudnoce! Svaki dan mi je sve tezi, noge mi naticu, jucer isla vadit krv u petrovu, jos mi se u busu nitko nije ustao, stajala pola sata voznje, sve sam ih streljala pogledom! 😡😠
Danas sam i ja dobila prvu poruku al sam jos u komadu! 😐 Vec sam prije par mjeseci rekla da bi najradije rodila u tajnosti i javila svima kad smo vec doma! 😊
I ja sam primjetila celulita vise po guzici nogama, al ionak ne planiram na more ove god pa se tjesim da su ga se rijesiti do ljeta 2019te! 😆
Joj Proudy, mene su migrene mucile prije trudnoce, od kad sam trudna me samo 2 puta ulovila i to na pocetku! Nadam se da ce ti uskoro popustiti! 😑 I meni trebaju sjesti 2 uplate, ja sam negdje procitala da porodiljni bude sjeo 17.05.bila bas neka stranica sa planom kad sve sjeda, pa ja racunam u petak, a komplikacije u pon!
Sortiraj odgovore
Najstariji