Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    11. Svibanj 2018. 08:51

Panda ne smijem nista previse hvaliti Rinu jer se ona pokvari odmah hahaha dobro je ona, jede 4 bocice dnevno + sisa 5,6,7 puta koliko zatrazi, kaka svaki ili svaki drugi dan, spava super kuc kuc. Po noci odspava 6 sati u komadu, mislim da ovih dana spavam vise nego u trudnoci kad sam se budila stalno 😂😂  Popodne ima show i ne spava nikad izmedju 17h i 23h, ali dobro, ne moze ni ona stalno spavati 🤣🤣🤣 zadovoljna sam kako sve ide, osim kiksa sa dojenjem prije 10 dana. Rado bih izbacila bocicu, pokusavat cu postepeno, ali stalno se bojim koliko mlijeka uopce od mene dobiva. Saljem puse curke, ne mogu vjerovat da ste skoro sve u terminu 😍😍😍😍

Honey
    11. Svibanj 2018. 08:55

Dobro jutro!!! Danas punih 36, još sedam dana i ja sam u terminu. Trebam Proudy moja ja još svašta, jučer skontala da nemam ni jedne štramplice pa ću i to uzet, a ni sterilizator. Od danas šoping i cijeli vikend, al sad stvarno finalni.
    Sretno na pregleduuuu  Sarita mene baš žgaravica nije puno mučila, posebno u zadnje vrijeme hB. Mislim da to sve ovisi kako beba stišće, evo moja srećom pa se drži neke sredine, duša moja <3 Svaka čast što ti se da na krizmu, meni se nešto neće među ljude, samo birano društvo na koje sam navikla, vidim da sam postala nešto osjetljiva, cijeli tjedan i mužu govorim da mi ide na živce, on to još prima sa smiješkom  Zasad.
    Pikica uživaj sa malenim, i tebi stvarno nije panika, ipak živiš blizu dvije bolnice, baš ako krene, tu si  
    Panda udara po datuljama, u nadi da će Sarči samo izletit  
    Vokak mogu ti reći moje iskustvo sa lažnim trudovima. Trbuh mi ode u grč i onda se vide ispupčenja od male, najčešće gdje su guza leđa i nogice, izgleda smiješno jer onda imam ko neku rupu u trbuhu, tamo oko pupka. Osjetim stezanje maternice, ko stezanje mišića, najčešće nisko ja kažem od kuka do kuka u luk, i malo leđa. Meni nije usporedivo sa grčevima kod menge jer mene kod menge više bole jajnici. I to traje ne dugo i onda popusti, promjenom položaja i vidi se odmah po trbuhu jer postane opet loptica. Ne boli tak jako al mogu zamislit kako pravi trudovi bole, hohoho....
    Ja nisam mogla spavati od pol6. jedva dočekala da probudim muža da se mogu ustati. Slikicu stavim poslije. Jučer popeglala zadnje šta sam imala. Veselim se danas završit s poslom jer vidim da se brže umaram. Evo sad bi već mogla prileć malo, hahaha

Honey
    11. Svibanj 2018. 08:57

ITA najveća pusa Rini i da ostane tako dobrica  Još maloooo i pišemo si sve na temi Proljetnih mamasita !!!

• frckava28
    11. Svibanj 2018. 09:05

Dobro jutro cure. Ni ja nisam najbolje spavala. U zadnje dane imam neke jake bolove desnoj ruci. Doktorica veli ukoliko ne prođe na Mg i luupocet da ce me morati slati kod neurologa da vidi to

Honey
    11. Svibanj 2018. 09:28

Frckava bas mi je zao, kod tebe jedno prode drugo dode, nadam se da nije nista, da je samo neki zivac u pitanju zbog trudnickih tegoba 😘

panda102
    11. Svibanj 2018. 09:33

Opaaaaa treba mi dupli prozor koliko ste natipkale. 
    Joj Zrinchy je li ti jedva cekas da Hahara smjestis i malo prosetate. Ja sto ih svaki dan gledam vise sve vise ceznem. Ej fkt si upravu. Moramo navjezbat stavljanje jajeta u autu. 
    Vec zamisljam ja pukla od pupka do supka, mala place. Guzva ispred bolnice a mi ne znamo ni jaje pricvrstit hahahahaha strasno 🙀🙀🙀🙀🙀🙀🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
    💕💕💕 divna su. Jos malo pa krece guranje hahhaha
    Proudy depilacija ojjjj zadnji put sam sama hhahhh sve me bolilo. A inace ja dopola a odpola muz. Samo on se uzivi nikad zavrsit hahahaha koliko sam se smijala zasnji put mislila sam da cu rodit. Picobrijač 😂😂😂😂😂
    Sretno danas na pregledu guranju provjeri sta god da je. Cekanje je ziher 😜 
    Frckava evo ja pocela jesti datulje. Ne moze odmoci. A tako i list maline. Samo sam cula da je gadan taj caj. A na tabletama od zeljeza mi pise da se ne preporucuje pijenje caja uz te tablete. 

• Litta
    11. Svibanj 2018. 09:41

Jutro cure ☺☺
    Jedno pitanje, sto vam pise na uputnici za TA? Ambulantno ili bolnicko lijecenje? Ja dobila jucer jednu i drugu i ne znam koja mi je za sta. 

panda102
    11. Svibanj 2018. 09:42

Sarita dobro jutro 😘😘😘 kod nas je prelijepo 💕💕 kisica padala pa sad malo svjezije. 🤩🤩
    Samo ako ce te u Pepcu kupovat slobodno broj vece jer se akupi nakon pranja. Tako su slatki a tako jeftini. Ja necu ni ic. Cekam pltu sve cu potrosit 😒😒😒
    Proudy prepadas me!!!
    Pikica znaci sin je sretan. Je li opet u lezaljci od male hahahahhahaha joj Kad Vida dodje gotov je!!!
    Ita pa probaj je cim vise na cicu i kupi onaj caj za dojilje. Ili one neke kapi. Sve probaj ako su ti se cice oporavile. Taj dio kad ima show program od 17 probaj s cicom. Joj cuj mene ko da sam u Rodama 😝😝😝😝
    Honey kad vec spominjes sterilizator. Je li nam to treba?  Mogu ja to i u loncu vrele vode. A ako bas bude na dohrani onda sam skontala kupiti to i onaj grijac flasica. Joj ja se tih bakcila nista ne bojim a mozda bih trebala?!?!  Nisi mi rekla zasto si ko grah!?!?!?!?! 🤨
    Mene su lazni trudovi ipak malo bolili. Ne mogu reci da je bilo bezazleno 🙀🙀🙀🙀
    Joj sanjala sam da mi je neko od rodbine u onoj guzvi maznuo Sarci i da sam bila bez njenog osmjeha nekih pola sata. Tako sam se isplakala u snu. Boze budale 😝
    A sinoc me tako umorila nakon datulja da sam spavala ko konj. Nikad nije bila tako aktivna. Svake sekunde je izbacivala ili nogu ili ruku ili guzu ledja ej. Skoro tri sata. Zaspala sam kooooooo Rina 😜😜😜😜

• ita87
    11. Svibanj 2018. 10:05

Litta

Jutro cure ☺☺
    Jedno pitanje, sto vam pise na uputnici za TA? Ambulantno ili bolnicko lijecenje? Ja dobila jucer jednu i drugu i ne znam koja mi je za sta.

Litta mislim da sa onom gdje pise ambulantno ides u TA, a s tom gdje pise bolnicko ides u bolnicu kad ces radjati. Uglavnom ponesi sve kad ces ici prvi out u TA i tamo ce ti uzeti koja im treba 😀

• ita87
    11. Svibanj 2018. 10:16

Panda ma nisu se cice jos skroz oporavile, desna me i dalje boli ali svejedno joj dajem. Zasto se ne moze dojiti samo s jedne?! 😂😂😂😂  
    Znaci bradavice postanu tako osjetljive, ja to ne mogu vjerovati. Jucer sam izasla prvi put pola sata sa sestrom na sladoled, muz cuvao Rinu 😎
    Znaci, lizem sladoled i cudim se kak me bradavice peckaju, onak kao da ih netko rezucka 😱😱😱 isto mi bude poslije tusiranja, ne daj Boze da ih rucnikom dodirnem, bas neka cudna bol, kazem kao da ih netko reze. Ja ne znam jel jos nekome tako??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.