Bravo Maks za hrabrost 🎉🎉🎉🎉🎉💙
Proudy upravo sam si zato htjela curicu 🤣 salim se! Al bar mi je sve poznato! Ako cu jednom imat sina, bit ce to prava zagonetka 🙈
Panda jesi ispohovala? Ah ti muskarci, tako i ja budem svom kriva, uvijek nadu izgovor zasto su izgubili, al nikad nije jer je drugi bio bolji 😆
Pikica hvala Bogu ne vidim zasto nebi isli, samo ti putuj, kad je sve u redu. Ionako je sve sto ti treba torba da je uz tebe 😉. 💋💋💋
Honey, evo ja oblavim body dugi rukav i hlacice dolje, ako su sa zatvorenim stopalima ne oblacim carape. Kad spava laganom dekom pokrijem i to je to. I van idemo tako jer se nosimo u marami i to dodje ko dekica. A za spavanje body i pidjamica pamucna.
Honey danas ima bodi dugih rukava i preko onu benkicu i to neku plisanu. Jucer je isto tako samo su mu jos i majicu obukli pa se preznojavao jadan. A sve je nesto staro i poderano al dobro
Honey nikako da odg za mlijeko, izbacila sam kavu s mlijekom, ali cokolina se ne odricem hahah salim se, imam jos za dva, tri puta i onda vise necu kupovati neko vrijeme. Nisam primjetila da joj smeta...
Rina je na kraju dosla nakon 8 dana, mislim da nijedna beba jos nije toliko kasnila 😂
Ona spava u kratkom bodicu i pidjami, a preko dana je u dugom bodicu i hlacicama. Nekad si damo oduska pa je ona cijeli dan u pidjami a ja u grudnjaku, luftam sise 😂😂😂
Sema čestitam i želim vam brz oporavak!! Ja sam u bolnici zbog nekih povišenih nalaza, ali nema pomaka. Mala neće van iako je svi željno iščekujemo. Držite fige da krene što prije!
Proudy čestitam na ulasku u termin!
Ostalo sam zaboravila. 🤗
Vokak mislim da negdje na netu imaš stranicu sa popisom doula po županijama pa pokušaj kontaktirati neku od njih.
Lily nadam se da je sve ok da nije nista opasno i da ce beba krenut napokon!
Cure hvala vam za oblacenje.😘🙏 Pitam jer od ove robice od sestricne sta sam dobila, a njena mala je rodena 29.5., vecina stvari su bodici kratki rukav, nesto hlacica i jednodijelne pidzamice. Ima cak i bodi podkosuljica. Pa sam zakljucila da je preko dana bila u kratkom bodiju i hlacicama (6mj je vruce vec), a navecer u toj bodi podkosuljici i jednodijelnoj pidzami. 🤔 Sema to mi se cini bas nekako pretoplo kako ga oblace, sauna! Nije ni cudo sto izgube na kilazi u bolnici 🤣 ita bitno da si ti izbacila mlijeko iz kave hahaha u kavu bas ode puno mlijeka 😜 gumbek bodi dugi rukav bas nemam, mozda 3 al neznam jel to dosta? Sumnjam, tako da sam njih mislila kupit svakako jer 6mj je varljivo a ne mogu u kratkom bodiju s njom van.
Honey trudnicka ambulanta ti je u prizemlju, uđes na onaj ulaz gdje je primanje u rodiliste, kad udjes skrenes desno i pise ti ginekoligija. produzis po hodniku kroz dvoja vrata. Onda ulazis u cekaonu, lijevo ces vidjet salter za prijem, ali ti nemoras na taj salter ako nejdes na ultrazvuk. Samo ces skrenuti opet desno u jedan mali hodnicic, tamo sjede trudnice i imas jedan crni stolic. Na taj stolic stavljas uputnicu i povijest bolesti i onda cekas. Dodje sestra pa ti uzme papire, da casicu u koju piskis i onda cekas doktora i da te prozovu za pregled. Moj savjet ti je da ipak dodjes cim ranije, ja sam zadnji put dosla u pol 9 i cekala do 11:(
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji