Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    07. Svibanj 2018. 10:04

Znaci tetre susimo na zraku? 

07. Svibanj 2018. 10:07

Jutro!
    Evo i nas budnih 😉
    Vidim da bebice i dalje strajkaju,  ni jedna nece van misa mu!
    Sarita odmaraj,  pusti princezu nek sama odluci. 
    Panda 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kathryn
    07. Svibanj 2018. 10:26

Jutrooo...znaci spavanje nocas je bilo najgore ikad, budila sam se valjda svakih 20min,okretala i nikako mi nije nista pasalo...najlijepse zaspala u 7 a ustala u 9h 😫😣 Na kraju mi za vikend sestricna nije dosla jer se prehladila, jucer bili na rodendanu maloj od frendova, ubila sam se u odojku i torti! 😀
    Ja se gledam kako je daleko do mene, eto brojim jos 27 dana do termina..😂😂 sve si mislim pocet ce mi frka nakon sto Proudy rodi..al se onda sjetim da sam za tjedan dana "u terminu" a jos nisam otisla po robicu za izlazak! 😂 Jucer pitam muza kad cemo ici, a on meni da nista prije drugog vikenda, tak da ni kod njega nema frke ni zurbe..😂😂

07. Svibanj 2018. 10:31

Kathryn draga,  ja pustam preko reda 🤣🤣🤣🤣
    Ja sam u terminu od petka,  muko moja 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    07. Svibanj 2018. 10:53

Proudy danas sam obavila trgovinu i ne mrdam vise s kreveta. Ok, na wc. A i to sam bila vec 3 puta od jutros. 
    Kathryn polako, stignes 😂 Mene je moj natjerao da sve spakiram i spremim u auto. Eno vec 7 dana se vozi sve samnom 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• frckava28
    07. Svibanj 2018. 11:06

Pozdrav cure. Dugo vas pratim ali nikako da se javim 😊 puno svega korisnog sam saznala od vas i hvala vam na tome.
    Ali sad bih trebala vase savjete. Bila sam danas na UZV u 35+6tj i dr. mi je nasla na bebinom janiku cistu koju do sad nikad nije vidla. I sad sam u brizi. Dal je koja imala slican slucaj? Hvala svima

07. Svibanj 2018. 11:08

Sarita_00

Proudydanas sam obavila trgovinu i ne mrdam vise s kreveta. Ok, na wc. A i to sam bila vec 3 puta od jutros.
    Kathrynpolako, stignes 😂 Mene je moj natjerao da sve spakiram i spremim u auto. Eno vec 7 dana se vozi sve samnom 😂

Tako i treba,  malo za promjenu lezi! 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kathryn
    07. Svibanj 2018. 11:11

Da da, stignem..😂 a da bar sve sto jos moram mogu napraviti u jednom danu! 😆 Danas cu si speglati do kraja sto imam, trebala bi do dm-a-opet, jer naravno nisam sve kupila a vjerojatno cu se i iduci tjedan necega sjetiti, a mogla bi si kupiti jos bar 1ili2 spavacice, cisto da se nade! 
    Evo Proudy daje odobrenje, sad cemo vidjeti kako se bebicama ide...🤗🤗
    Sarita,moja torba je na pola spremna a na vrhu je popis sta sve treba ici unutra, ak zagusti, muz je navikao da imam popis za sve i samo ce procheckirati i pokvacati! 😄
    Cure, dal zna koja za apartman u Petrovoj, kao pise na web stranici da ima, 850kn/dan, ali da.li je to stvarno u upotrebi ili nista od toga? 

panda102
    07. Svibanj 2018. 11:24

I ja pocela danas sa pranjem. Prepala sam se jucer. Kontam ni posteljina ni tetre ni odjeca mi nije oprana. Posteljina takodjer. Komoda nije slozena do kraja. Kapice i carapice trakice aaaaaaa.  Nemam pojma sta obuci za izlazak iz bolnice. I mislim si da sad ovaj tjedan dok je muz prva to mogu srediti ujutro. 
    Konacno usijalo sunce. 
    Tako da Kathryn i ja sam ista. Sve nesto napola. 😘

Bublica123
    07. Svibanj 2018. 11:30

Bok curke...evo kod mene sve kupljeno...meni za bolnicu ( hvala proudy )...curici pelene...robica opeglana...jos odvojim da muz zna sta ce donjeti kad bude isao po nas i totovooooo...po kinderbet idemo ovaj tjedan...jupiiiiii...tko nam je iduci? Sema i sarita🙏🙏🙏🎉🎊👶🎉🎊👶🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI