Dobila si termin???? Malo su ga prilagodili?
Ahaaa za pregled hahahahahaha
Moj babybrain opet udara:))
[/url
Evo nas s pregleda. 2850g 😍😍 ctg uredan, kontrakcija nema, ja zatvorena.. beba po mjerama odgovara tjednima, jedino se jos uvijek nije okrenula, zadak je pa od drugog tjedna moram u bolnicu na preglede.. Ita help, dobila sam uputnicu za bolnicko i ambulantno lijecenje.. koju si dala za preglede u bolnici i gdje se ide, poliklinika ili rodiliste? Jesi se morala narucivati?
Proudy ne trebaju ti ni nokti ni sminka ni frizura.. tip top si ☺
Honey tako ni ja ne znam sto ce mi trebati dugo sto kratko.. dobila robice hrpu pa cu u hodu vidjeti, nema druge.. ovako ne znam ni sama kad pocnem razmisljati..
Lily nadam se da ce sve biti ok i brzo ☺
Panda dobar tek ☺☺
Lily nadam se da je sve ok da nije nista opasno i da ce beba krenut napokon!
Cure hvala vam za oblacenje.😘🙏 Pitam jer od ove robice od sestricne sta sam dobila, a njena mala je rodena 29.5., vecina stvari su bodici kratki rukav, nesto hlacica i jednodijelne pidzamice. Ima cak i bodi podkosuljica. Pa sam zakljucila da je preko dana bila u kratkom bodiju i hlacicama (6mj je vruce vec), a navecer u toj bodi podkosuljici i jednodijelnoj pidzami. 🤔 Semato mi se cini bas nekako pretoplo kako ga oblace, sauna! Nije ni cudo sto izgube na kilazi u bolnici 🤣 itabitno da si ti izbacila mlijeko iz kave hahaha u kavu bas ode puno mlijeka 😜 gumbek bodi dugi rukav bas nemam, mozda 3 al neznam jel to dosta? Sumnjam, tako da sam njih mislila kupit svakako jer 6mj je varljivo a ne mogu u kratkom bodiju s njom van.
Svakako si kupi par komada jos. Za novorodjence ti treba body dugi rukav prvo vrijeme, mali su i brzo se pothlade. Moja necakinja je rodjena 1.7. Pa je mjesec dana bila u dugim rukavima jer bi doslovno pomodrila po rukicama ako bi bila u kratkom, a 8 mj je vec druga prica bila.
A i navecer zna preko ljeta bit svjeze, pogotovo jer cete tek nacever i moc ic u setnju od vrucine.
Hahaha volim te, bas si me nasmijala 🤣😘 Hvala ti za upute! Ja neznam kam idem kam ne idem. Poslali su mi samo da im sa ginekologije javljaju da je termin 22.5. od 7:30 do 11:00, nit pise sta ce mi radit ni nista. Znaci dodem u 7 onda. I znaci tamo svi cekamo sa svojim urinom do tko zna kad, cool 😁 ako ne rodim do tad hahaha
Hja legla u njenu sobu i imam divan pogled.
Lilly sta je bilo???
Honey to su čari TA. Kako sam skontala po curama to je da se ubijes 😔
Pohovala sam konacno. Inace to ne radim cesto jer nije zdravo. I onda nam je praznik kad pohujem hahahah prejeli smo se 👍👍👍💕💕💕💕
Hahaha volim te, bas si me nasmijala 🤣😘 Hvala ti za upute! Ja neznam kam idem kam ne idem. Poslali su mi samo da im sa ginekologije javljaju da je termin 22.5. od 7:30 do 11:00, nit pise sta ce mi radit ni nista. Znaci dodem u 7 onda. I znaci tamo svi cekamo sa svojim urinom do tko zna kad, cool 😁 ako ne rodim do tad hahaha
:)))) nekad sam fakat idijot, sa j!!
Bez brige, sa urinom pokucas opet sestri pa ce te pustit unutra da ga odlozis;) e onda cekas i cekas i cekas i cekas...
[/url
Sema bas sam se nasmijala. Jahahahah iskusna mamica 🤦♀️🤦♀️😍😂😂😂
Proudy samo navali!!! Nadoknadi draga sveeee. Jer kad se rodi sin neces moc hahahahah naspavaj se dok mozes hhahahahahahahahha
Ita cestitke na 3tjedna. Valjda nam napises malo vise o Riti. Znas da nas sve zanima. Od kakice do spavanja 🍬🍬🍬🍬👧👧👧👧
Zrinchy koliko do beer 🍺 festa
Panda kako ti madrac nije u najlonu??? 😱 cak je moj jos u najlonu 😂 Siper ti je pogled, svida mi se baldahin 😍 i mi pohamo 2 puta godisnje mozda i to je to, bas praznik sto kazes 🤣 al moram rec nigdje bolje pohovane telece snicle nisam jela ko u moje svekrve 👌 et, nesto i lijepo o njoj 😜
Znas zasto nije u najlonu? Zato sto cu prati ove navlake hhahhahahahahahhah
Joj moram ti uslikati gacice koje je dobila Sarci. Kad se ovo nosi. Meni nista nije jasnoo. Ova zena sto mi je dala odjecu ima fetis na te gacice hhhhhhhahahha
Naravno moram cekat da se probudi muz i onda ustanem da ti slikam hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji