Zrinchy, jel to sad to? Sve spremno?
Ja veceras moram obavit depilaciju, evo vec mi muka i imam fizicke i psihicke pripreme, a kad se sjetim da me to sad ceka svaki tjedan, dodje mi da se porodim!
Pa ne vidim, ruke mi prekratke, ne mozem ja to vise 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I ja muku mucim sa depilacijom i doslovno sam na rubu živaca svaki put kad moram se obrijati. Uzas.😭
Sljedeci tj ulazim u termin i lagano me panika lovi. Ali i uzbuđenje jer jedva cekam vidjeti malu mrvicu.
Razmisljala sam da pocnem piti onaj caj od lista maline. Da li ima koja iskustva s tim? Dal je to pametno ili mozda bolje ne?
Zrinchy, jel to sad to? Sve spremno?
Ja veceras moram obavit depilaciju, evo vec mi muka i imam fizicke i psihicke pripreme, a kad se sjetim da me to sad ceka svaki tjedan, dodje mi da se porodim!
Pa ne vidim, ruke mi prekratke, ne mozem ja to vise 😂😂😂😂
Joj mislim da da! Moramo joa isprobat jaje stavit u auto i sterilizirat izdajalicu za svaki slucaj. To je onda to:)
Joj ja imam ok postavljenu kadu pred ogledalom tako da dizem nogu po nogu i nekak brijem:)) al da, da je tesko, je tesko je:))
[/url
Pando, a di se zuris??? Rekli smo da nema preskakanja!!:)
Mada izgledaju odlicno, idem si ja narezat ananas😙
[/url
Ma ja to sve napamet i po opipu i uzasno mi je tesko!
Ni ne pokusavam vidjeti, jer ne mogu vidjeti. Eventualno na kraju sa ogledalom pogledam, jer kad kazem M da pogleda on kazr da je dobro, a ja sekund poslije napipam grmic! 😂😂😂 njemu je sve dobro 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo ja ne mogu spavat pa da vidim sta se dogodilo u 24h, kad ono opet knjigu napisale...😀 Triba pisat klokanici da nekako pregledno naprave ovaj forum, da znam di sam zadnji put bila...😂 Uglavnom, zelim vam mirnu noc...😘
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dobro jutro! 😊
Kako ste? Jeste se naspavale? 😊
Eto nam petka, pa uzivajte! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro!
Skoro pa prva! Sarita me zeznula. Uplasit ce mi se Panda 😂😂😂😂
Svi su mi doma danas, pa je promenada. I probudise me!
Al danas ne bi ni mogla do 10 i po, jer u 11 moram u Petrovoj biti.
Panda, petak je!
Sarita kako si? Jel lezis?
Tko treba od danas u Pepcu bodii po 9 kn, od 62vel. Honey mozda tebi treba? 😉
Zrinchy i ja moram jos izdajalicu, dude i te pizdarije oprat i sterilizirat i to je to.
Muz mi je odnio kofer u auto, veli za slucaj da te ostave danas?!? A rekla sam ne!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy ti si pocela stvarno opako...de malo uspori....jos nisam jos pripremila spavacice, kakav auto🙈🙈🙈
I kod mene promenada, ostavila danas malog...evo ga sretan ko Nova godina sta ne mora u vrtic😅😅😅
Jutro sarita…jel se kuha sta kod tebe da bi moglo za vikend?
Proudy cekala ja da mi zakuha voda za kavu, pa reko da se brzinski javim da znate da jos nisam rodila 😂 Nocas opet nesto zabolilo, ali samo jednom i nakon tog sam zaspala ko top. Moram danas do trgovine, pa cu poslije malo u setnju 😊
Pikica meni se cini da cura ceka da sutra odemo na krizmu, pa da nakon toga ona odluci van 😊
Sad bas muz prica sa svekrvom i pita ona jesam nervozna, kaze on da sam ko da susjeda treba rodit, a ne ja 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji