Ahahaha znala sam da ima neka caka 😜
I ja dobila par tih gaca. Ja sam skontala da je to kad joj obuces haljinu, pa da nije samo pelena navuces gace. To sam skontala jer sve gace koje sam dobila imaju pripadajucu haljinu, nisam toliko pametna oko beba 😁 Sta je muz zalego? Napuco se pohanog i onda lego, pa kako ce povlbijedit u tenisu hahaha
Sema,dokad su posjete da dodem ?😂
Od 16h do 17h 😁 u pola 5 pokazuju bebe hhaha
Panda kod mene je pohano jednom u dva tjedna 😂 Slabo mi pazimo na zdravo i nezdravo 😕 A Sarci ima bas lijepi krevetic i ti jos bolji pogled 😍
Honey tebi svekrva pravi najbolje pohano, a kod mene moja baka. Mama pripremi sve, baka samo dode i ispoha i totalno drugaciji okus!
Kod mene su danas lazanje 😊
Eno muza sam zaduzila da na povratku s posla ode po moj nalaz za streptokok. Valda se nece izgubiti opet po domu zdravlja 😂 Jucer se izgubio 😂😂 Iskreno, ne cudim se. I ja u dolasku prodem s jedne strane, a u povratku s druge. Ne mogu potrefiti isti put koliko god se trudila 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hahaha panda e to je to! Nema da se curi vidi pampers, ili da je pokakana 🤣😜
Sarita pa kakav je to dom zdravlja da se tako mozes pogubit? Meni se danas nista ne kuha, vruce mi. Mislim da cu bit na vocu, a ima i kiflica sta sam jucer pekla. Dosla s posla maloprije, isla sa muzem do njegove doktorice, dobio antibiotik jos mu se cuje nesto na plucima. Sva sam nabubrila ko grah kad ga nakvasis.
Sarita hahahaha ismijala sam se tome sto se gubite hahahahahhaha koji ste vi kraljevi 👍👍👍
Ej Honey kako mislis nabubrila si?! Otekla ili? Ne zezaj me!!!
Ja vec danima sanjam o prebrancu ili gravce na tavce i ti sad spomenes grah.... sta da radim sad?! 😒😒😒
Honey skoro svi hodnici su povezani, mozes doci sa svih strana, stepenice isto na sve strane... Znam gdje su mi tih par stvari koje trebam i sva se pogubim ako me posalju negdje drugdje 😂
Sto god pojedem - zgaravica. Probam izbaciti odredene namirnice, ali za nista ne mogu reci da je to to sto uzrokuje. Tako da jedem sve pomalo, kad zagusti pojedem dvopek, prije spavanja obavezno soda bikarbona, po potrebi i tijekom dana kad ne djeluje dvopek.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
I meni je vise dosadilo kuhanje u ovoj fazi.najradije bi narucivala da nema ni kuhanja ni pranja ni zaprljane kuhinje
Cure koje imate bh kontrakcije kako to izgleda je li praceno s boli ili?nekad kad se trbuh stvrdne ne znam procijeniti jel se beba samo naguzilaili su to mozda te bh kontrakcije....
https://www.google.si/amp/s/klokanica.24sata.hr/amp/trudnoca/jedite-6-datulja-dnevno-za-laksi-i-brzi-porodaj-3548
Sortiraj odgovore
Najstariji