Curke vi sve nesto u akciji kupovini,a ja se sto manje krecem u nadi da ce bebac tako bolji prirast imati i da ne krene ranije vankanego sad mi je palo na pamet da sam negdje citala da kao u box ili predradjaonu ne daju mobitel radi ctg-a?ja kad mi rade kod gina ctg uredno ostavim stvari ukljucujuci i mobitel u istoj prostoriji.nitko mi nije nista napominjao da se ne smije....zar mob ima utjecaj na ctg
Ita bebana je slatkica
PRoudy kako izgleda trud na ctg ispisu?kolika vrijednost bude brojcana i jel ono kao skoci na tu vrijednost pa stoji pa se vrati?e jesam ga opisalakad je samo skok u obliku siljka onda to nije trud nego treba biti ravno gore ne?
Neko je pitao sta za rucak. Ja kazem Sirnicaaa hahaha
Stabilizator izdajalicu i ostalo kupim ako bude trebalo.
Ja danas imala opet te kontrakcije. Stvrdne se pa boli pa prodje. Hmmm
Ali kad oni budu isli na tenis ostavit ce me u soping centru. Da hodam malo.
Proudy znaci aktivna na puno. Neka neka. Sad ce on samo ispat. Ne kisi 😄😄😄😄
Znaci napisala sam stabilizator. Hahahahahhahaha katastrofa 🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊
Ita bebana je slatkica
PRoudy kako izgleda trud na ctg ispisu?kolika vrijednost bude brojcana i jel ono kao skoci na tu vrijednost pa stoji pa se vrati?e jesam ga opisalakad je samo skok u obliku siljka onda to nije trud nego treba biti ravno gore ne?
Ovi moji su ti bili jacine nekih 30-40, to ti je malu brijeg na ctgu, i ne, ne treba bit ravno gore, jer trud se pojacava i smanjuje postepeno, pa krivulja ide prema gore do vrhunca truda i onda pada natrag dolje.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ita preslatka je 😍😍
Ja sam sterilizator dobila pa cu ga isprobati kad vec imam.
Panda pita odlicno izgleda, pravi si strucnjak.
Vokak meni je zadnji put doktor rekao da brojcano treba preci 50 za trud.. jednom mi je cak i preslo ali ispalo je da nije trud nego je beba glavicom gurala maternicu, jos uvijek mi je na zadak, pa je uredaj to zabiljezio kao trud..
Panda sreca da sam pojela cevape, prije nego kaj sam vidjela ovo!
Stabilizator 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hocu tu pitu 😋 al neda mi se pravit, losa sam danas skroz ne valjam 😓 sad ste me dobile da isto pricekam sa STABILIZATOROM i grijacem 😂 osim ako muz ne popizdi 🤣
Oplakah na stabilizator 😂😂😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji