Ja imam sterilizator, dobila, ali nisam ga koristila ni prvi put, pa mislim da ne budem ni sada. Planiram i sada dojiti, boce ne planiram koristiti. Za svaki slucaj imam samo bocice od izdajalice.
Poucena iskustvom od prvi puta, kada nista nisam mogla izdojiti, ne racunam na to ni sada. Tako da ako dojim necu davat bocu, da ne zbunjujem dijete, onda se navikne vuc na bocu, pa se uljeni za cicu.
To je moje iskustvo samo.
To je ok, ali isto znači da ne možeš otić nigdje bez djeteta? Ili? Mislim da će na kraju i biti svaka će imati svoje iskustvo, zato sam napisala samo da sam zamislila a sad vidjet ćemo Mi ćemo ovaj vikend montirat sjedalicu u moj auto. I vježbati
A gle, prva 2mj nisam nikud isla bez njega, kak da odem ako mu ne mogu izdojit za obrok? A dohranu nisam htjela davat, ako dojim. Kad se kroz koji mjesec sve to postimalo, isla sam bez njega i na kavu i kod frizera i svasta, samo sam si tempirala kada cu ici i to je to. Sve je stvar organizacije. Al kazem ja nisam mogla izdajati, meni je samo on mogao povuc mlijeko, s izdajalicom nis nije islo, ne znaci da je svima tako.
Ugl...
Ctg uredan, biljezi neka 3 trudica, tokom 45 minuta.
Cerviks u nestajanju, lako prohodan za 3cm do ovoja i glavice
Dobila kilu.
Kontrola za tj dana, ili se prije vidimo u radjaoni!
Konacno da s dozivjela da mi doktorica kaze, za ove tjedne, ovo je divan nalaz! 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Issssss...nema me od jucer i ono..🤗🤗 al ste se raspisale, sve vise kako idemo kraju! 😄
Proudy super za pregled, i ja bi na neki pregled ili uzv, a tek idem iduci cetvrtak..😫 mozda mi naprave i ctg! 🙂
Napravila inventuru robice koje imam.i koje cu jos dobiti, napravila popis sta jos trebam! Da li je koja vidjela/cula za Jessa jednokratne gace? Cula sam da su bolje od onih mrezastih, jer bas onak ko gace i nisam ih vidjela u 2 dm-a a mislim da bi bile ok!
Ja sam isto svom muzu rekla da se mora nauciti postaviti jaje u auto da nismo ko 2 budale ispred bolnice i mucimo se proucavajuci onu slikicu koja je gore..😂😂
Issssss…nema me od jucer i ono..🤗🤗 al ste se raspisale, sve vise kako idemo kraju! 😄
Proudy super za pregled, i ja bi na neki pregled ili uzv, a tek idem iduci cetvrtak..😫 mozda mi naprave i ctg! 🙂
Napravila inventuru robice koje imam.i koje cu jos dobiti, napravila popis sta jos trebam! Da li je koja vidjela/cula za Jessa jednokratne gace? Cula sam da su bolje od onih mrezastih, jer bas onak ko gace i nisam ih vidjela u 2 dm-a a mislim da bi bile ok!
Ja sam isto svom muzu rekla da se mora nauciti postaviti jaje u auto da nismo ko 2 budale ispred bolnice i mucimo se proucavajuci onu slikicu koja je gore..😂😂
Jel ti pise ctg za sljedeci put? Ak ne pise, ne budu ti radili.
Jessa sam ja imala prosli put. Obukla jedne, nis mi nisu valjale, poslala muza po mrezaste.
Ove su ti ko papirnate, nis ti to ne drzi. Ugl meni katastrofa.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudyyyyy pa ovo mi zvuci ozbiljno dobro...nije muz bio ni lud kad je rekao da strpate torbu u auto....svaki cas moze mis odluciti da ide van🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗
Sta se sterilizatora tice kod mene slucaj kao i kod proudy, nisam bas nesto mogla izdojit a cikio je svakih pola sata...tako da nikamo nisam mogla do prvog rođusa1😂😂😂😂🎂🎂🎂🎂...ma honey moja neces se htjeti odlijepit od gliste na minutu....cuvaj pare...ako ce trebat lako kupis🤗🤗🤗🙈🙈🙈🤣🤣🤣
Proudy super, znači čeka se sad samo gospodina kad će odlučit van
E ja sam tak koma danas, neki umoooor užas, ko picek neki kljucam. Mislim da ću bar pola sata prije zbrisat sa posla.
Opa kathryn i tebi će sad puni tjedan ja sam kupila mrežaste, samo neznam jel mi bude 15kom dosta...
Proudy super, znači čeka se sad samo gospodina kad će odlučit van
E ja sam tak koma danas, neki umoooor užas, ko picek neki kljucam. Mislim da ću bar pola sata prije zbrisat sa posla.
Opa kathryn i tebi će sad puni tjedanja sam kupila mrežaste, samo neznam jel mi bude 15kom dosta…
Bude ti dosta...ja ih nisam ni koristila...meni bilo najljepse u mojim udobnim pamucnim koje su mi lijepo stisnule ulozak...sad sam kupila 5kom pa cisto ako zatreba
Issssss…nema me od jucer i ono..🤗🤗 al ste se raspisale, sve vise kako idemo kraju! 😄
Jel ti pise ctg za sljedeci put? Ak ne pise, ne budu ti radili.
Jessa sam ja imala prosli put. Obukla jedne, nis mi nisu valjale, poslala muza po mrezaste.
Ove su ti ko papirnate, nis ti to ne drzi. Ugl meni katastrofa.
Jel?? A onda cu ih obrisat s popisa! 😐
Nisu mi napisali ctg, kaj onda da se ne nadam? Ah...a ja se vec veselila i tome, a nis..ostaje mi veseliti se uzv-u nakon 6tjedana! Nadam se da prasac nije preveliki! 😂 Bitno da se mama zadnjih dana tovi u cokoladi, napolitankama, krafnama, muffinima-sve mora biti cokoladno! Jos razmisljam da danas ispecem palacinke, nutelle uvijek imam i jos bi si banane stavila unutra...mljac!
Da Honey, i ja u terminu u nedjelju! 🤗🤗😍😍 Jos nisam spremna, al nije ni panika! 😂😂 Sutra zadnji shopping i mislim da sam gotova! 🎈🎈🎉🎉
Honey dosta ti je 15, ja imam 10 samo.
Kathryn, velim ti bas su mi lose bile, bacila sam to, nisam cak nikom dala. Velim tu ko papirnate su sa onom tankom gumicom gore i oko nogu.
Isuse kako me mali sad izmucio, svaki korak borba, nogama pod rebra upire, da ostajem bez zraka, a dolje me zivcano nabija u cerviks. Preznojila sam se ko svinja dok sam do auta dosla, a Mladen me samo ispituje jel se trebamo vratit u bolnicu.
Malo bi ja sad sve i odmah htjela, i ic jest i ic na plac i prosetat. Al mali nece 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji