Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Svibanj 2018. 11:35

Vokak pa ja tek sad krecem hodat okolo 😂😂😂😂😂
    U 13 idem s malim na cijepljenje,  ko da idem ne znam kuda 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Svibanj 2018. 12:04

Proudy, evo da znas da ja i sinek sjedimo na balkonu pod suncobranom, ja pijem kavu a on mlijeko ;) 
    U tvoje i aleksovo ime nazdravljamo 😆

Katuska99
    10. Svibanj 2018. 12:14

Cure u strci sam ne stignem citat, zanima me jel rodio ko? Sema? Lilyvanily? Sarita?

Bublica123
    10. Svibanj 2018. 12:18

Katuska99

Cure u strci sam ne stignem citat, zanima me jel rodio ko? Sema? Lilyvanily? Sarita?

Sema nam je delozirala svog stanara...4000g a procjenili na 3100g...pravi dečec🙏🙏🙏🙏👶😍😍😍😍

• vokak
    10. Svibanj 2018. 12:20

Proudy dobro ti si posebna prica.ti si se nalezala.svaka cast.tebi shopping party tek sad pocinje

panda102
    10. Svibanj 2018. 12:35

Oooo vidi sexy mameeee 😝😝😝 ma vas dvoje ste top of the tops. 👍👍👍 predivniiiii 😍😍😍
    Sad kad krenes soping, hodanje, sexanje, ima da se do subote porodis hahahahha
    Pikica strajka sa slikom 🤦‍♀️
    Honey rAdi 🤦‍♀️
    Zrinchy isto ne odustaje od hodanja 👍
    Sema se navikava na novi tempo zivota a Katuska se jos nije navikla 😜😜
    Vokak odustala od sopinga 🤨
    Gumbek uzivaaa i nazdravlja evo i ja cu za Proudy jednu da popijem. 
    Sarita odlucila da se smiri pa da bude Lari dosadno i da se pokrene 👍👍👍🍼🍼🍼🍼
    A Panda ima monolog hahahahah
    Odoh pohovat snicle. Kaze moj dosta mu nemesnog rucka. Mene krivi jer je jucer izgubio na tenisu 🏸🏸🏸

panda102
    10. Svibanj 2018. 12:36

Litta javi se nakon pregleda 😘😘

• sema
    10. Svibanj 2018. 12:52

Deložirala sam ga da 😂😂😂
    Ma ne vjerujte u te procjene i gluposti oko zaostajanja u razvoju i ne znam ti sta, sve to oni napamet govore i bezveze,ajd da su mi fulali par grama nego skoro 1kg. Dobro da mi nisu rekli da je mala beba pa da je jos ne smijem rodit, s koliko bi se tek tada rodio.

Mlijeko polako nadolazi, juhuuu..ako koga zanima nesto nek pita, sada sam žena sa iskustvom hahaha 😂😂😂

10. Svibanj 2018. 14:16

Evo ja obavila cijepljenje sa svojim velikim deckom.
    120cm visok,  22kg tezak,  mamin meneken!
    Jedino kaj moramo kod kirurga da mu prevuce onu kozicu na piseku,  jebes mi sve,  ja to nikad i nikako nisam mogla napravit. I onda opet nosim musko 😂😂😂 bas sam rekla pedijatru,  valjda cu s drugim uspjet 😂😂😂😂.
    Malo je zaplakao kad ga je piknula,  al brzo je proslo.
    Relativno bezbolon sam se prosetala do pedija i natrag,  znaci niz brdo i uz brdo! Sutra cu imat musculfiber al nema veze,  vratit u kondiciju se moramo i gotovo. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    10. Svibanj 2018. 14:20

Dobar dan! Evo pojela sladoled i malo legla, na poslu sam bez brige 😁. Litta sretno na pregledu i javi se 😘 zrinchy mene jucer dva puta uhvatili trudovi, bas se onako vidjelo na trbuhu obrisak bebe, sad kuzim sta su cure mislile kad su rekle da skuzis trud. Tebi mozda samo krenu pravi, a ja na kraju zavrsim pod dripom, tko zna mislim da to nema veze jel ih imas prije ili ne. Ja dobila termin 22.5., neznam kak su oni to mislili kad 21.5. dolazimo rodit 😜 Gdje je ta TA, gore gdje je rodiliste? Proudy najljepsi ste i u terminu sto je najvaznije 💙🎉 Popila sam pivo kako sam i obecala 🍻 sarita sopingiras opet? Valjda cu i ja napokon ovaj vikend kupiti bar dva kompleta svojoj curi, nista jos nisam. Sema jel sisa Filip? U sta su obucene bebe? Vruce je pa me bas zanima. Po ovom kaj sam dobila od sestricne, njena mala je bila vecinom u kratkom bodiju i pidzamici. Katuska mozes i ti odgovorit. Evo jedva smo delozirali Filipa, nije se nikako dao. Ostale bebe strajkaju, ko da su se dogovorile probit rok od Rine 😂🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.