Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    10. Svibanj 2018. 06:59

Jutro curke, evo prosla prva neprospavana noć, cijelu noc je bilo plac sisa plać sisa..
    Vokak u KBC Osijek se ne smije unositi nista.
    Proudy divan je crtež..bas si slatka hahahha 😂😂😂😂 bar sam se malo nasmijala...
    Ostalo sam zaboravila sta ste pisale,vo dijete mi se opet dere 😢

Bublica123
    10. Svibanj 2018. 07:35

Juzro curke
    Sema bit ce bolje kad dodjete domeka i budete na svom terenu...nemoj se samo bojati jer oni mali namirisu nas strah❤👶❤
    Vokak te procjene ne treba uopce uzimati zdravo za gotovo...fulaju oni i po kilu i to ne rijetko
    Sarita kakva si nam ti danas?
    Zrincy ma tip top si...samo trbuh ko da ga je netko nalijepio😍😍😍
    Proudy portret je 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🤣🤣🤣🤣🤣eto nas 37tt😮😮😮😮😮😮😮
    Honey ma znas kaj draga moja, bas komentiram s frendicama kak mi se stalno negdje ide jer se fakat dobro osjecam...super nam bilo u Novskoj...mali miš je presladak...sad ima 3820g a izgleda mavi mavi...moj P se rodio sa 3880g...nestvarno da je ikad bio tako mali...papali kotlovinu i svasta finoga😋😋😋
    Panda jutrekooo...ajmo budjenje

panda102
    10. Svibanj 2018. 07:48

Jutro
    Pusa Za Pikicu. Panda je tu hahahah i ja sam ti stalno u pokretu i hvala Bogu da je tako. 
    Sema drzite se. Vec se vidim kako placem hahahah
    Sarita kako si danas?

Sarita_00
    10. Svibanj 2018. 08:19

Dobro jutro! 
    Eto mene od ranog jutra u pokretu. Popili kavu, ispeglala to malo vesa sto sam imala i otisla u Lidl po maramu. I naravno, odmah sam morala i jednu haljinicu za Laru kupiti 😁 A u Lidlu vec u 8 i 5 parking krcat i redovi na blagajnama. Guzvu oko djecjih stvari da ne spominjem, to se valda grabi sve redom. 
    Nocas me opet tu i tamo hvatalo, taman da me probudi. Jutros isto pomalo, ali nista posebno. 
    Puse svima 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    10. Svibanj 2018. 09:53

Dobro jutro ☺
    Vidim da vas je vecina vec u pokretu.. ja malo odmaram, danas idemo na pregled.. 😍😍

Zrinchy
    10. Svibanj 2018. 10:50

Jutro curke moje! 
    I ja od ranog jutra u pokretu pa se malo kasnije javljam. Bila u Lidlu na Kneziji, tu ima jos hrpa stvari za bebe,cak i par marama. Nisam ju kupila jer imam Ergobaby pa da ne natovarujen stvari a da poslije ispadne da se bebo nece nosit ni u cem:))
    Kako ste danas? 
    Sema drzi se, valjda treba biti i takvih noci:/
    Sarita i ja nisam odoljela i kupila hlacice za mog decka, a imam robe na tone:) a kad je sve taaakooo slatkoooo
    Pikica pusa velika za komentar, jucer je i dragi popustio i umjesto da me opet proglasi moržem je njezno rekao kako sam lijepa trudnica🤗 
    Dosla sam se narucit na farbanje i rekla frizerki da ako se ne pojavim, jedini razlog je mozda to da radjam:))) drugi tjedan imam i pedikuru, malo da se mama pripremi na noc nacin zivota:))
    Pandice i trebas bit u muvingu, ja sam jucer isto gro pjesacila, bit ce nam laksi porod,ajd;)
    Honey imas jos lazne trudove?? Ja moram priznat da nista:/ 
    Puse svimaaa

[/url

10. Svibanj 2018. 10:55

Pozdravljam vas sve na punih 37tt,  usli smo u termin!
    Popijte nesto u nase ime,  da mogu sve bih vas pocastila danas!
    Evo nas! Nemam nokte,  nemam lak,  nisam pocesljana ni nasminkana,  ali sam izuzetno sretna!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    10. Svibanj 2018. 11:03

ProudMomy

Pozdravljam vas sve na punih 37tt, usli smo u termin!
    Popijte nesto u nase ime, da mogu sve bih vas pocastila danas!
    Evo nas! Nemam nokte, nemam lak, nisam pocesljana ni nasminkana, ali sam izuzetno sretna!
    Ljubim vas sve 😘😘😘😘

Prekrasni nasi Aleks i Proudy😍😍😍
    Cestitke draga, zasluzili ste biti ovako dugo spojeni, navijamo za jos par dana!😙😙😙

[/url

• vokak
    10. Svibanj 2018. 11:27

Jutro curke
    Proudy super si
    Svaka cast vama cure kojima se jos ide po ducanima i salonima
    Onda da li imate preporuku za neki video za disanje i tiskanje tokom poroda please?

Imali ovdje dalmatinki btw?zanima me ima li netko informaciju da li se za split moze unajmiti doula ili platiti nekoj babici/bivsoj babici za pratnju? 

Sarita_00
    10. Svibanj 2018. 11:29

Proudy super izgledas i bez laka, nepocesljana i nenasminkana 😘😘 I cestitke sto ste dogurali do termina 😄
    Zrinchy mi vec imamo robice hrpu, jos ce hrpu moji donijeti kad dodu, a opet sam morala uzeti barem nesto 😁 A marame/nosiljke gledam vec duze vrijeme i premisljam se uzeti sto ili ne. Nekako sam zapela da bi maramu. S druge strane ne znam kako ce reagirati na takvo nosenje, pa mi se ovih 100 kn ne cini kao neki veliki izadatak. Kako je jedna u grupi na fb napisala, ako nista od nosenja mogu se napraviti jastucnice od te marame 😂 Ako nam se bude svidalo, onda cemo potraziti nesto bolje. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.