Jutro curke, evo prosla prva neprospavana noć, cijelu noc je bilo plac sisa plać sisa..
Vokak u KBC Osijek se ne smije unositi nista.
Proudy divan je crtež..bas si slatka hahahha 😂😂😂😂 bar sam se malo nasmijala...
Ostalo sam zaboravila sta ste pisale,vo dijete mi se opet dere 😢
Juzro curke
Sema bit ce bolje kad dodjete domeka i budete na svom terenu...nemoj se samo bojati jer oni mali namirisu nas strah❤👶❤
Vokak te procjene ne treba uopce uzimati zdravo za gotovo...fulaju oni i po kilu i to ne rijetko
Sarita kakva si nam ti danas?
Zrincy ma tip top si...samo trbuh ko da ga je netko nalijepio😍😍😍
Proudy portret je 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🤣🤣🤣🤣🤣eto nas 37tt😮😮😮😮😮😮😮
Honey ma znas kaj draga moja, bas komentiram s frendicama kak mi se stalno negdje ide jer se fakat dobro osjecam...super nam bilo u Novskoj...mali miš je presladak...sad ima 3820g a izgleda mavi mavi...moj P se rodio sa 3880g...nestvarno da je ikad bio tako mali...papali kotlovinu i svasta finoga😋😋😋
Panda jutrekooo...ajmo budjenje
Jutro
Pusa Za Pikicu. Panda je tu hahahah i ja sam ti stalno u pokretu i hvala Bogu da je tako.
Sema drzite se. Vec se vidim kako placem hahahah
Sarita kako si danas?
Dobro jutro!
Eto mene od ranog jutra u pokretu. Popili kavu, ispeglala to malo vesa sto sam imala i otisla u Lidl po maramu. I naravno, odmah sam morala i jednu haljinicu za Laru kupiti 😁 A u Lidlu vec u 8 i 5 parking krcat i redovi na blagajnama. Guzvu oko djecjih stvari da ne spominjem, to se valda grabi sve redom.
Nocas me opet tu i tamo hvatalo, taman da me probudi. Jutros isto pomalo, ali nista posebno.
Puse svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro ☺
Vidim da vas je vecina vec u pokretu.. ja malo odmaram, danas idemo na pregled.. 😍😍
Jutro curke moje!
I ja od ranog jutra u pokretu pa se malo kasnije javljam. Bila u Lidlu na Kneziji, tu ima jos hrpa stvari za bebe,cak i par marama. Nisam ju kupila jer imam Ergobaby pa da ne natovarujen stvari a da poslije ispadne da se bebo nece nosit ni u cem:))
Kako ste danas?
Sema drzi se, valjda treba biti i takvih noci:/
Sarita i ja nisam odoljela i kupila hlacice za mog decka, a imam robe na tone:) a kad je sve taaakooo slatkoooo
Pikica pusa velika za komentar, jucer je i dragi popustio i umjesto da me opet proglasi moržem je njezno rekao kako sam lijepa trudnica🤗
Dosla sam se narucit na farbanje i rekla frizerki da ako se ne pojavim, jedini razlog je mozda to da radjam:))) drugi tjedan imam i pedikuru, malo da se mama pripremi na noc nacin zivota:))
Pandice i trebas bit u muvingu, ja sam jucer isto gro pjesacila, bit ce nam laksi porod,ajd;)
Honey imas jos lazne trudove?? Ja moram priznat da nista:/
Puse svimaaa
[/url
Pozdravljam vas sve na punih 37tt, usli smo u termin!
Popijte nesto u nase ime, da mogu sve bih vas pocastila danas!
Evo nas! Nemam nokte, nemam lak, nisam pocesljana ni nasminkana, ali sam izuzetno sretna!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdravljam vas sve na punih 37tt, usli smo u termin!
Popijte nesto u nase ime, da mogu sve bih vas pocastila danas!
Evo nas! Nemam nokte, nemam lak, nisam pocesljana ni nasminkana, ali sam izuzetno sretna!
Ljubim vas sve 😘😘😘😘
Prekrasni nasi Aleks i Proudy😍😍😍
Cestitke draga, zasluzili ste biti ovako dugo spojeni, navijamo za jos par dana!😙😙😙
[/url
Jutro curke
Proudy super si
Svaka cast vama cure kojima se jos ide po ducanima i salonima
Onda da li imate preporuku za neki video za disanje i tiskanje tokom poroda please?
Imali ovdje dalmatinki btw?zanima me ima li netko informaciju da li se za split moze unajmiti doula ili platiti nekoj babici/bivsoj babici za pratnju?
Proudy super izgledas i bez laka, nepocesljana i nenasminkana 😘😘 I cestitke sto ste dogurali do termina 😄
Zrinchy mi vec imamo robice hrpu, jos ce hrpu moji donijeti kad dodu, a opet sam morala uzeti barem nesto 😁 A marame/nosiljke gledam vec duze vrijeme i premisljam se uzeti sto ili ne. Nekako sam zapela da bi maramu. S druge strane ne znam kako ce reagirati na takvo nosenje, pa mi se ovih 100 kn ne cini kao neki veliki izadatak. Kako je jedna u grupi na fb napisala, ako nista od nosenja mogu se napraviti jastucnice od te marame 😂 Ako nam se bude svidalo, onda cemo potraziti nesto bolje.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji