Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    21. Rujan 2017. 16:02

nina1312

ikyri

ikyri

nina1312

ikyri

Ja kad se najedem ili navečer imam bol u žličici i ispod oba rebrana luka…ne mogu se kad sjedim nagnut naprijed kao da mi je kamen u trbuhu. Sve to pripisujem napuhanosti. Da li je tu netko na Elevit-u i da li vam je stolica tamna…ne crna baš ali tamno tamno smeđa? Skoro me strah da ne krvarim od nekud …jer su mi vrtoglavice grozne i još ti bolovi i crna stolica…. Recite mi da sam luda!

Meni je od Elvita tamna stolica 😂

Sve mislim da se necu petljat ali ti to misliš se ženit 3 mj nakon poroda?

Udavat?

Eto tako je ispalo, svadba je bila dogovorena prije, trudnoća nije bila planirana i eto 😊
    I meni zvuci nemoguce ali eto , sta je tu je

Ma moguce je. Moraš samo puno toga otpisat i posložit okolinu kako tebi paše. 

Ivanaa33
    21. Rujan 2017. 16:18

Procitala sam negdje na netu da je rani kombinirani probir oko 600kn? Jeli to istina? 

Duškica 🍐
    21. Rujan 2017. 16:19

Bila sam na uvz na humanoj....vidljiva žv i nazirući EO... medjutim...imam neku slobodnu tekućinu u maternici i to nije ok....napisao mi prijeteći pobačaj i poslao me na mirovanje...Nisam na zadnjem uvz u mala nikakvu tekućinu u Douglasu.Uplašena opet.😑

ikyri
    21. Rujan 2017. 16:27

Mislim da sam negdje čitala da malo slobodne tekucine u daglasu je normalno u trudnoci... ali nisam sigurna. To moze upucivati na upale i još 1000 stvari ne vezanih za maternicu. Miruj. Si radila briseve i papu nedavno?

Duškica 🍐
    21. Rujan 2017. 16:41

ikyri

Mislim da sam negdje čitala da malo slobodne tekucine u daglasu je normalno u trudnoci… ali nisam sigurna. To moze upucivati na upale i još 1000 stvari ne vezanih za maternicu. Miruj. Si radila briseve i papu nedavno?

Ne...nisam zadnjih 6, mjeseci.U prošlosti nalazi uvijek uredni.Da mirovati ću...uf

nina1312
    21. Rujan 2017. 17:20

ikyri

nina1312

ikyri

ikyri

nina1312

ikyri

Ja kad se najedem ili navečer imam bol u žličici i ispod oba rebrana luka…ne mogu se kad sjedim nagnut naprijed kao da mi je kamen u trbuhu. Sve to pripisujem napuhanosti. Da li je tu netko na Elevit-u i da li vam je stolica tamna…ne crna baš ali tamno tamno smeđa? Skoro me strah da ne krvarim od nekud …jer su mi vrtoglavice grozne i još ti bolovi i crna stolica…. Recite mi da sam luda!

Meni je od Elvita tamna stolica 😂

Sve mislim da se necu petljat ali ti to misliš se ženit 3 mj nakon poroda?

Udavat?

Eto tako je ispalo, svadba je bila dogovorena prije, trudnoća nije bila planirana i eto 😊
    I meni zvuci nemoguce ali eto , sta je tu je

Ma moguce je. Moraš samo puno toga otpisat i posložit okolinu kako tebi paše.

Znam da neće biti kako sam planirala, ali to mi ne stvara nikakav problem , ova trudnoća me još vise sad ispunjava ☺️

ikyri
    21. Rujan 2017. 18:15

Dušica 🍐

ikyri

Mislim da sam negdje čitala da malo slobodne tekucine u daglasu je normalno u trudnoci… ali nisam sigurna. To moze upucivati na upale i još 1000 stvari ne vezanih za maternicu. Miruj. Si radila briseve i papu nedavno?

Ne…nisam zadnjih 6, mjeseci.U prošlosti nalazi uvijek uredni.Da mirovati ću…uf

Ma ja mislim da je slobodna tekucina normalna ali da treba bit malo na oprezu jer mogu bit i drugi uzroci.
    Pogotovo kad je trebalo 2 godine... bolje mirovat i čuvat bebicu. 

ikyri
    21. Rujan 2017. 20:10

Ivana 0404

Procitala sam negdje na netu da je rani kombinirani probir oko 600kn? Jeli to istina?

Reci roditeljima! Moraš sad. Kasnije ce njima i tebi bit teže. Nemoj da ti naplati ultrazvuk privatno za nešto to ti je trebao napravit normalno! 

mono1111
    22. Rujan 2017. 01:55

Ikyri i cure,
    Hahahah, ovo je vise smjesno kod mene..dns mi je bio ludi dan,.nisam stigla obavijestiti vas, hahaha
    Naime, nesto me kopkalo...i odlucila sam dns opet slusati s watcherom, nisam od onda, mislim vec dva tjedna cca...i nisam nasla otkucaje, panika me uhvatila....pola sata sam ih trazila !!  Onda sam nakon cca sat vremena opet isla i nasla ih !!
    Koje olaksanje :)))), a koji stres prije !!! Necu ga sad koristiti do uzv, jedino ako me bas panika ulovi !
    Inace, mislim da nema sanse da cujete sa stetoskopom, ja jedva s watcherom uhvatim...
    Dusica,
    Super za naznaku embrija ! Tako i treba biti !
    Sto se tice slobodne tekucine, ne znam. Menj to bas nikad nije bilo ! Svakako pripazi,.odmah bolovanje i odmaraj !
    Ivana,
    Da, moguce da kosta cca 600 kn kombinirani privatno. 300 kn uzv, 300 kn krvna pretraga.
    Ali kao sto rekoh, suludo je da placas sutra a dns ti je mogao napraviti uzv ! To je cisto iskoristavanje !

ikyri
    22. Rujan 2017. 08:27

mono1111

Ikyri i cure,
    Hahahah, ovo je vise smjesno kod mene..dns mi je bio ludi dan,.nisam stigla obavijestiti vas, hahaha
    Naime, nesto me kopkalo…i odlucila sam dns opet slusati s watcherom, nisam od onda, mislim vec dva tjedna cca…i nisam nasla otkucaje, panika me uhvatila….pola sata sam ih trazila !! Onda sam nakon cca sat vremena opet isla i nasla ih !!
    Koje olaksanje :)))), a koji stres prije !!! Necu ga sad koristiti do uzv, jedino ako me bas panika ulovi !
    Inace, mislim da nema sanse da cujete sa stetoskopom, ja jedva s watcherom uhvatim…
    Dusica,
    Super za naznaku embrija ! Tako i treba biti !
    Sto se tice slobodne tekucine, ne znam. Menj to bas nikad nije bilo ! Svakako pripazi,.odmah bolovanje i odmaraj !
    Ivana,
    Da, moguce da kosta cca 600 kn kombinirani privatno. 300 kn uzv, 300 kn krvna pretraga.
    Ali kao sto rekoh, suludo je da placas sutra a dns ti je mogao napraviti uzv ! To je cisto iskoristavanje !

Znala sam. Ajde ti ivancica još pregled u srijedu pa se nadam da ste na sigurnom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.