Cure meni su mucnine prestale , sad sam 12 tt. Znaci sad nemam nikakve simptome trudnoce. Pregled imam iducu srijedu. Da mi ovaj hematom ugrozava bebu i trudnocu da li bi osjetila nesto? Krvarenje ili nesto? Jer ginekologica mi je bila rekla da se vidimo za tri tjedna osim u slucaju krvarenja.. je misite da bi trebala brinut da nesto nije ok?
Kad ti je pregled? Ako se brineš...odi na hitni...grčevi u trbuhu i neka škicnu.
ja sam isto užasno napuhnuta bila u početku,,da sam sa 2 mjeseca izgledala kao da sam u 4 . Sad smo 17 tj i trbuh mi je kao i onda ehehehe :D meni ništa nije pomagalo a uz to sam imala i zatvor. Sada je sva sreća sve u normali :D
Cure meni su mucnine prestale , sad sam 12 tt. Znaci sad nemam nikakve simptome trudnoce. Pregled imam iducu srijedu. Da mi ovaj hematom ugrozava bebu i trudnocu da li bi osjetila nesto? Krvarenje ili nesto? Jer ginekologica mi je bila rekla da se vidimo za tri tjedna osim u slucaju krvarenja.. je misite da bi trebala brinut da nesto nije ok?
Kad ti je pregled? Ako se brineš…odi na hitni…grčevi u trbuhu i neka škicnu.
Nemam grceve, imam pritisak dole jer tesko idem na wc.. a pregled mi je u srijedu.. ne zelim panicarit ali me samo zanimalo ako netko zna kod hematoma dal ako se nista ne dogadja moram brinut i strepit..
Nemam grceve, imam pritisak dole jer tesko idem na wc.. a pregled mi je u srijedu.. ne zelim panicarit ali me samo zanimalo ako netko zna kod hematoma dal ako se nista ne dogadja moram brinut i strepit..
Bez ultrazvuka je teško za reć. Da li je hematom narasao...dali je beba ok... za to ces morat čekat pregled. Jako je velika mogucnost da je sve uredu i samo su male šanse da se nešto desi bez nekih simptoma i hematom nije bio velik... Ali neznaš 100% do pregleda.
ja sam isto užasno napuhnuta bila u početku,,da sam sa 2 mjeseca izgledala kao da sam u 4 . Sad smo 17 tj i trbuh mi je kao i onda ehehehe :D meni ništa nije pomagalo a uz to sam imala i zatvor. Sada je sva sreća sve u normali :D
Aj, aj.. Sve se nadam da će prestati nakon 3 mjeseca.. U prvoj nisam bila napuhnuta, ali sam povraćala svako jutro do 12 tjedna.. Krenulo je negdje oko 6 tjedna.. Sad čekam hoće li me opet dočekati povraćanje..
Ivancica sigurna sam da je sve u redu..ako nema krvarenja i uzasno jakih bolova..ja stalno imam neke bolove..vec sam se i navikla..sve je to normalno
Ti si vec u 17 tjednu :))) superr..dal si saznala spol? Ja u 17 tjednu idem na triple test pa se nadam da cu saznati 😀😀
Mono sutra ti je 5 dana od pregleda. Ja sve računam kako bi ti mogla za vikend do hitne? Šalim se. Činiš mi se puno mirnija. Sad si prošla 11 tj. čuješ li otkucaje ili ni ne pokušavaš?
Ja kad se najedem ili navečer imam bol u žličici i ispod oba rebrana luka...ne mogu se kad sjedim nagnut naprijed kao da mi je kamen u trbuhu. Sve to pripisujem napuhanosti. Da li je tu netko na Elevit-u i da li vam je stolica tamna...ne crna baš ali tamno tamno smeđa? Skoro me strah da ne krvarim od nekud ...jer su mi vrtoglavice grozne i još ti bolovi i crna stolica.... Recite mi da sam luda!
Cula sam da si neke cure slusaju sa stetoskopom otkucaje bebe..a sad..dal je moguce ili ne ne znam..
Sortiraj odgovore
Najstariji