Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivancica09
    21. Rujan 2017. 10:39

Od iduceg cetvrtka imate u Lidlu za trudnice i bebe :)
    Ja imam za malu dosta toga iz Lidla i super je robica..

• Ana1987
    21. Rujan 2017. 10:41

aj super baš sam jučer gledala dali će biti šta..ne uđem u hlače više :D

Cuker
    21. Rujan 2017. 10:57

Bok, buduće mame. Evo, pridružujem se vama. Inače sa mama jedne predivne djevojčice koja je krenula u 1. razred i od prošlog tjedna saznala da sam trudna. Trenutno je 5 tjedana I naručena sam na prvi pregled 06.10. Ono što mene užasno muči u ovoj trudnoći je nenormalna napuhanost. Znači, toliko sam napuhana da izgledam kao da sam trudna 4-5 mjeseci.. Užas.. Imam redovno stolicu, ali jedva.. Ima li neka od vas ove simptome i kako da si pomognem? Jel bi pomogao Mg Donat? Inače, pijem folnu  i magnezij.. Baš mi je to koma. Pogotovo jer na poslu skrivam dok ne odem kod doktorice za 2 tjedna.. 

Ivanaa33
    21. Rujan 2017. 11:09

A da.. Neznam sto cu sada jer nemam bas nekih novaca sada,a to je vec sutra... Pa nije mi nista drugo radio osim ultrazvuka i narucio me za sutra.. Ok je,beba je dugacka 6ipo cm :)

ikyri
    21. Rujan 2017. 11:16

Ivancica09

Od iduceg cetvrtka imate u Lidlu za trudnice i bebe :)
    Ja imam za malu dosta toga iz Lidla i super je robica..

Zakon!

mono1111
    21. Rujan 2017. 11:19

Ivana 0404

A da.. Neznam sto cu sada jer nemam bas nekih novaca sada,a to je vec sutra… Pa nije mi nista drugo radio osim ultrazvuka i narucio me za sutra.. Ok je,beba je dugacka 6ipo cm :)

I sutra ce ti raditi isto uzv ! Znaci zato ne kuzim zasto ti ga dns nije radio???
    Bas su bezobrazni odredjeni ginekolozi, kako samo novce tako uzimaju, ma uzas ,!

ikyri
    21. Rujan 2017. 11:20

Cuker

Bok, buduće mame. Evo, pridružujem se vama. Inače sa mama jedne predivne djevojčice koja je krenula u 1. razred i od prošlog tjedna saznala da sam trudna. Trenutno je 5 tjedana I naručena sam na prvi pregled 06.10. Ono što mene užasno muči u ovoj trudnoći je nenormalna napuhanost. Znači, toliko sam napuhana da izgledam kao da sam trudna 4-5 mjeseci.. Užas.. Imam redovno stolicu, ali jedva.. Ima li neka od vas ove simptome i kako da si pomognem? Jel bi pomogao Mg Donat? Inače, pijem folnu i magnezij.. Baš mi je to koma. Pogotovo jer na poslu skrivam dok ne odem kod doktorice za 2 tjedna..

Ja sam strašno napuhana ...ne pomaže ništa skoro. To je tako. Jedan dan je bolje a drugi gore. Ma nece nitko.vidjet na poslu...pricaj da si napuhana strašno... i to je to. 

Cuker
    21. Rujan 2017. 11:31

ikyri

Cuker

Bok, buduće mame. Evo, pridružujem se vama. Inače sa mama jedne predivne djevojčice koja je krenula u 1. razred i od prošlog tjedna saznala da sam trudna. Trenutno je 5 tjedana I naručena sam na prvi pregled 06.10. Ono što mene užasno muči u ovoj trudnoći je nenormalna napuhanost. Znači, toliko sam napuhana da izgledam kao da sam trudna 4-5 mjeseci.. Užas.. Imam redovno stolicu, ali jedva.. Ima li neka od vas ove simptome i kako da si pomognem? Jel bi pomogao Mg Donat? Inače, pijem folnu i magnezij.. Baš mi je to koma. Pogotovo jer na poslu skrivam dok ne odem kod doktorice za 2 tjedna..

Ja sam strašno napuhana …ne pomaže ništa skoro. To je tako. Jedan dan je bolje a drugi gore. Ma nece nitko.vidjet na poslu…pricaj da si napuhana strašno… i to je to.

Aaaaa.. Nadala sam se nekom rješenju 😂😂😂... 

Ivanaa33
    21. Rujan 2017. 12:03

Mono 1111
    A neznam i ja sam u cudu ostala..Ali sta je tu je...
    Koliko se to inace placa kod privatnika?

• Ivancica09
    21. Rujan 2017. 12:22

Cure meni su mucnine prestale , sad sam 12 tt. Znaci sad nemam nikakve simptome trudnoce. Pregled imam iducu srijedu. Da mi ovaj hematom ugrozava bebu i trudnocu da li bi osjetila nesto? Krvarenje ili nesto? Jer ginekologica mi je bila rekla da se vidimo za tri tjedna osim u slucaju krvarenja.. je misite da bi trebala brinut da nesto nije ok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.