Od iduceg cetvrtka imate u Lidlu za trudnice i bebe :)
Ja imam za malu dosta toga iz Lidla i super je robica..
aj super baš sam jučer gledala dali će biti šta..ne uđem u hlače više :D
Bok, buduće mame. Evo, pridružujem se vama. Inače sa mama jedne predivne djevojčice koja je krenula u 1. razred i od prošlog tjedna saznala da sam trudna. Trenutno je 5 tjedana I naručena sam na prvi pregled 06.10. Ono što mene užasno muči u ovoj trudnoći je nenormalna napuhanost. Znači, toliko sam napuhana da izgledam kao da sam trudna 4-5 mjeseci.. Užas.. Imam redovno stolicu, ali jedva.. Ima li neka od vas ove simptome i kako da si pomognem? Jel bi pomogao Mg Donat? Inače, pijem folnu i magnezij.. Baš mi je to koma. Pogotovo jer na poslu skrivam dok ne odem kod doktorice za 2 tjedna..
A da.. Neznam sto cu sada jer nemam bas nekih novaca sada,a to je vec sutra... Pa nije mi nista drugo radio osim ultrazvuka i narucio me za sutra.. Ok je,beba je dugacka 6ipo cm :)
Od iduceg cetvrtka imate u Lidlu za trudnice i bebe :)
Ja imam za malu dosta toga iz Lidla i super je robica..
Zakon!
A da.. Neznam sto cu sada jer nemam bas nekih novaca sada,a to je vec sutra… Pa nije mi nista drugo radio osim ultrazvuka i narucio me za sutra.. Ok je,beba je dugacka 6ipo cm :)
I sutra ce ti raditi isto uzv ! Znaci zato ne kuzim zasto ti ga dns nije radio???
Bas su bezobrazni odredjeni ginekolozi, kako samo novce tako uzimaju, ma uzas ,!
Bok, buduće mame. Evo, pridružujem se vama. Inače sa mama jedne predivne djevojčice koja je krenula u 1. razred i od prošlog tjedna saznala da sam trudna. Trenutno je 5 tjedana I naručena sam na prvi pregled 06.10. Ono što mene užasno muči u ovoj trudnoći je nenormalna napuhanost. Znači, toliko sam napuhana da izgledam kao da sam trudna 4-5 mjeseci.. Užas.. Imam redovno stolicu, ali jedva.. Ima li neka od vas ove simptome i kako da si pomognem? Jel bi pomogao Mg Donat? Inače, pijem folnu i magnezij.. Baš mi je to koma. Pogotovo jer na poslu skrivam dok ne odem kod doktorice za 2 tjedna..
Ja sam strašno napuhana ...ne pomaže ništa skoro. To je tako. Jedan dan je bolje a drugi gore. Ma nece nitko.vidjet na poslu...pricaj da si napuhana strašno... i to je to.
Ja sam strašno napuhana …ne pomaže ništa skoro. To je tako. Jedan dan je bolje a drugi gore. Ma nece nitko.vidjet na poslu…pricaj da si napuhana strašno… i to je to.
Aaaaa.. Nadala sam se nekom rješenju 😂😂😂...
Mono 1111
A neznam i ja sam u cudu ostala..Ali sta je tu je...
Koliko se to inace placa kod privatnika?
Cure meni su mucnine prestale , sad sam 12 tt. Znaci sad nemam nikakve simptome trudnoce. Pregled imam iducu srijedu. Da mi ovaj hematom ugrozava bebu i trudnocu da li bi osjetila nesto? Krvarenje ili nesto? Jer ginekologica mi je bila rekla da se vidimo za tri tjedna osim u slucaju krvarenja.. je misite da bi trebala brinut da nesto nije ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji