ja sam isto užasno napuhnuta bila u početku,,da sam sa 2 mjeseca izgledala kao da sam u 4 . Sad smo 17 tj i trbuh mi je kao i onda ehehehe :D meni ništa nije pomagalo a uz to sam imala i zatvor. Sada je sva sreća sve u normali :D
Ti si vec u 17 tjednu :))) superr..dal si saznala spol? Ja u 17 tjednu idem na triple test pa se nadam da cu saznati 😀😀
daaaa...još neznamo :D u ponedjeljak idemo na uzv pa se nadam da ćemo saznati , valjda nam neće guzicu okrenuti :D:D moj dragi bi curicu a meni tako svejedno :D samo da je živo i zdravo :D
ja sam isto užasno napuhnuta bila u početku,,da sam sa 2 mjeseca izgledala kao da sam u 4 . Sad smo 17 tj i trbuh mi je kao i onda ehehehe :D meni ništa nije pomagalo a uz to sam imala i zatvor. Sada je sva sreća sve u normali :D
Ti si vec u 17 tjednu :))) superr..dal si saznala spol? Ja u 17 tjednu idem na triple test pa se nadam da cu saznati 😀😀
daaaa…još neznamo :D u ponedjeljak idemo na uzv pa se nadam da ćemo saznati , valjda nam neće guzicu okrenuti :D:D moj dragi bi curicu a meni tako svejedno :D samo da je živo i zdravo :D
Držim fige onda :) jos malo pa si na polovici
Cula sam da si neke cure slusaju sa stetoskopom otkucaje bebe..a sad..dal je moguce ili ne ne znam..
Ma ne sa stetoskopom...pa s baby watcherom. Ma stetoskopom se jako malo toga moze cut... možda ako se beba okrene leđima baš prema trbuhu u 30tj pa pogodiš lokaciju...ali teže.
Ja kad se najedem ili navečer imam bol u žličici i ispod oba rebrana luka…ne mogu se kad sjedim nagnut naprijed kao da mi je kamen u trbuhu. Sve to pripisujem napuhanosti. Da li je tu netko na Elevit-u i da li vam je stolica tamna…ne crna baš ali tamno tamno smeđa? Skoro me strah da ne krvarim od nekud …jer su mi vrtoglavice grozne i još ti bolovi i crna stolica…. Recite mi da sam luda!
Meni je od Elvita tamna stolica 😂
Ja kad se najedem ili navečer imam bol u žličici i ispod oba rebrana luka…ne mogu se kad sjedim nagnut naprijed kao da mi je kamen u trbuhu. Sve to pripisujem napuhanosti. Da li je tu netko na Elevit-u i da li vam je stolica tamna…ne crna baš ali tamno tamno smeđa? Skoro me strah da ne krvarim od nekud …jer su mi vrtoglavice grozne i još ti bolovi i crna stolica…. Recite mi da sam luda!
Sve mislim da se necu petljat ali ti to misliš se ženit 3 mj nakon poroda?
Udavat?
Cula sam da si neke cure slusaju sa stetoskopom otkucaje bebe..a sad..dal je moguce ili ne ne znam..
Ma ne sa stetoskopom…pa s baby watcherom. Ma stetoskopom se jako malo toga moze cut… možda ako se beba okrene leđima baš prema trbuhu u 30tj pa pogodiš lokaciju…ali teže.
Ne..bas sa stetoskopom da slusaju..mislim ja ne vjerujem bas u to ali ajde..ako kazu da cuju
Ma ne sa stetoskopom…pa s baby watcherom. Ma stetoskopom se jako malo toga moze cut… možda ako se beba okrene leđima baš prema trbuhu u 30tj pa pogodiš lokaciju…ali teže.
Ne..bas sa stetoskopom da slusaju..mislim ja ne vjerujem bas u to ali ajde..ako kazu da cuju
Ja imam litmanov stetoskop i ne cujem nista. Nisam se doduse puno trudila ali nista od toga... Treba ukras babicama ono "zvono" ne znam kako se zove... kad prislone na trbuh i slušaju.
Ikyri i Elvira hvala i ja se nadam da je sve ok sa bebacem kad nema nekih simptoma :)
A ja sam do jucer pila Elevit i stolica mi je jako tamna.. Sad sam presla na Novalac..
Udavat?
Eto tako je ispalo, svadba je bila dogovorena prije, trudnoća nije bila planirana i eto 😊
I meni zvuci nemoguce ali eto , sta je tu je
Sortiraj odgovore
Najstariji