Ma zimskim trudnicima su jakne najveci problem. Ja sam na kraju trudnoce dolazila s muževom na pretrage. Eee ali ASOS ima dobru trudničku ponudu.
http://m.asos.com/asos-maternity/asos-maternity-preggers-slogan-tee/prd/7548563?clr=white&cid=5813&pgesize=50&pge=0&totalstyles=1387&gridsize=2&gridrow=3&gridcolumn=1
Ja stalno listam H&M-ove online stranice i gledam robu za trudnice, makar sam jos daleko od trbuscica niti mogu racunati na to koliko cu se udebljati 😆 ali ne mogu odoljeti... vec sam si stavila u kosaricu neke stvarcice..
Ja stalno listam H&M-ove online stranice i gledam robu za trudnice, makar sam jos daleko od trbuscica niti mogu racunati na to koliko cu se udebljati 😆 ali ne mogu odoljeti… vec sam si stavila u kosaricu neke stvarcice..
A hvala za ASOS...fora ima stvari...taman ćemo poslje zime biti sa stomacima ...Sunce.. proljeće...uska haljina sa stomakom do zuba...ja imam 60 kila...imam apetita ful i usporio mi metabolizam....eto jedan simptom..imam tu i tamo žgaravicu...inače pojedem i 10 min pa na WC....sad vidjeti ćemo ...veselim se što ću se možda napokon malo udebljati žgoljavica sam cijeli život i napokon ću biti obla i punašna...
Hejj. Bila sam na pregledu.. Nije mi radio papu niti vaginalni ultrazvuk vec preko stomaka samo,dao mi slicicu,reko da jedno jutro moram izvaditi krv i urin. I da sutra dodem kod njega privatno,ali ja sam u soku bila da sam pola toga sto je reko zaboravila haha,ugl rekao je da se to mora odma jer sam vec 12ti tj i spominjao je sindrome i to,pa sad neznam sta bi to moglo biti?
Na kombinirani probir te šalje ...tj. mjerenje nuhalnog nabora. To je procedura.
Dusica,
Meni je isto tolika beta bila, 12 000 i nesto, u 5 + 3 ,ili 5 + 4.
Ja sam naravno bila uplasena radi visoke bete a uhvatio se samo jedam embrij, vratili su mi dva inace, ali nakon istrazivanja, to je super beta !
Ivana,
U 12 tt se radi mini anomaly scan, gdje se mjere odredjene stvari koje bi even.iskljucile neke krom.greske...
Opet ne kuzim zasto bi ti sutra isla privatno kod.njega na uzv i placala kad ti je mogao to napraviti i socijalno !
Da li je sve ok?? Sto ti je rekao? Koliko.je beba dugacka?
Sortiraj odgovore
Najstariji