Pojma nemam vaga mi je čudna ...jedan dan sam 1 kg minus drugi dan sam 2.5 plus... odustala sam od vage. Trbuh je tu ...na svakoj majici mi se vidi...ali to je više sad zaobljena škembica... :)
Danas nakon dugog vremena obukla hlače ( inače sam haljinica manijak) i shvatim da su prošlost, tek sam sad vidjela koliko mi je trbuh naraso 😮, malo sam se šokirala kud prije, al mi prvi put nije zao sta ne stanem u njih, al na kilaži plus od 1,5 kg, ali sam se navečer vagala, jeste vi dobile sta na kilaži? 😊
Meni se trbuh vec jako vidi a dobila sam vec 3 kg :/
Ja nisam imala skembice, mislim nemam je ni sad, bas je trbuščić , a i kad ležim na leđima mogu si napipati maternicu, bas je osjetim, ko kugla neka 😂
Ja nisam imala skembice, mislim nemam je ni sad, bas je trbuščić , a i kad ležim na leđima mogu si napipati maternicu, bas je osjetim, ko kugla neka 😂
Ja sam imala.skembicu od.prošle trudnoce i sad se lijepo utegnula... izgleda ko trudnicki trbuscic koji mj. vise. :)
Odma sam skocila po trudničke hlače i tajice , sad jedva čekam da sa ponosom prosecem trbuh 😂😁
Hahha implantacijskoHahha implantacijsko
😂😂😂😂😂
Ideš sutra na pregled?
Yep...točno u podne... kod Ok korala...čula sam za dr.Manestra sve najbolje...
Odma sam skocila po trudničke hlače i tajice , sad jedva čekam da sa ponosom prosecem trbuh 😂😁
I ja...moram još samo provaliti gdje ima fora trudničke robe...pišite i o tome!!
I ja sam si nakupovala svega..ima u Areni u H&M-u i naravno Mama Nova
U Rijeci H&M nema ništa...imao je C&A ali su i to maknuli... Zaista ne znam ja imam hlače i traperice iz prošle. Čekam lidl da izbaci tajice i majice neke i to je to. Lidl je super za bodice za bebe i taj trudnički dio im je daleko najjeftiniji, imali su i najlonke za trudnice i svašta... Imaš robu neku u Bebi i sl...ali to je toliko skupo da meni ne dolazi u obzir. Imam para ali nisam luda toliko 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji