Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    20. Rujan 2017. 20:04

Pojma nemam vaga mi je čudna ...jedan dan sam 1 kg minus drugi dan sam 2.5 plus... odustala sam od vage. Trbuh je tu ...na svakoj majici mi se vidi...ali to je više sad zaobljena škembica... :)

• Elviramagistic
    20. Rujan 2017. 20:05

nina1312

Danas nakon dugog vremena obukla hlače ( inače sam haljinica manijak) i shvatim da su prošlost, tek sam sad vidjela koliko mi je trbuh naraso 😮, malo sam se šokirala kud prije, al mi prvi put nije zao sta ne stanem u njih, al na kilaži plus od 1,5 kg, ali sam se navečer vagala, jeste vi dobile sta na kilaži? 😊

Meni se trbuh vec jako vidi a dobila sam vec 3 kg :/

nina1312
    20. Rujan 2017. 20:11

Ja nisam imala skembice, mislim nemam je ni sad, bas je trbuščić , a i kad ležim na leđima mogu si napipati maternicu, bas je osjetim, ko kugla neka 😂

ikyri
    20. Rujan 2017. 20:13

nina1312

Ja nisam imala skembice, mislim nemam je ni sad, bas je trbuščić , a i kad ležim na leđima mogu si napipati maternicu, bas je osjetim, ko kugla neka 😂

Ja sam imala.skembicu od.prošle trudnoce i sad se lijepo utegnula... izgleda ko trudnicki trbuscic koji mj. vise. :)

nina1312
    20. Rujan 2017. 20:20

Odma sam skocila po trudničke hlače i tajice , sad jedva čekam da sa ponosom prosecem trbuh 😂😁

Duškica 🍐
    20. Rujan 2017. 20:21

ikyri

Dušica 🍐

ikyri

Hahha implantacijsko

ikyri

Hahha implantacijsko

😂😂😂😂😂

Ideš sutra na pregled?

Yep...točno u podne... kod Ok korala...čula sam za dr.Manestra sve najbolje...

Duškica 🍐
    20. Rujan 2017. 20:24

nina1312

Odma sam skocila po trudničke hlače i tajice , sad jedva čekam da sa ponosom prosecem trbuh 😂😁

I ja...moram još samo provaliti gdje ima fora trudničke robe...pišite i o tome!!

• Elviramagistic
    20. Rujan 2017. 20:37

I ja sam si nakupovala svega..ima u Areni u H&M-u i naravno Mama Nova

nina1312
    20. Rujan 2017. 20:45

Ja bila danas u mama novi, ima super stvari, za h&m nisam znala 😊

ikyri
    20. Rujan 2017. 20:46

U Rijeci H&M nema ništa...imao je C&A ali su i to  maknuli... Zaista ne znam ja imam hlače i traperice iz prošle. Čekam lidl da izbaci tajice i majice neke i to je to. Lidl je super za bodice za bebe i taj trudnički dio im je daleko najjeftiniji, imali su i najlonke za trudnice i svašta... Imaš robu neku u Bebi i sl...ali to je toliko skupo da meni ne dolazi u obzir. Imam para ali nisam luda toliko 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.