Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Travanj 2018. 16:53

Samo da vas pozdravim i cestitam svima Uskrs sa zakasnjenjem. 
    Mi smo ok, sve po starom osim sto mi strasno treba mir i bas sam se ovih dana distancirala od svih osim male i muza. Mozda je neki znak, a mozda i ne. Hormoni luduju.
    Mazite buse i cuvajte se

• ita87
    03. Travanj 2018. 16:55

Frajla

Ja se pocinjem osjecati kao da nikad necu roditi 😂
    Znaju me boliti kukovi od lezanja i leda kad malo vise radim i to je to… nikakvi laznjaci, bolovi u preponama, pubicnoj kosti 🤔

Ovako i ja, bas sam mislila da budem nekoliko dana prije termina ali cini mi se da nista od toga. 
    Danas krenula sa setnjom i stepenicama. Jako nadobudno od mene. Jedva prehodala 3km, i 2x stepenicama gore dolje, 3.kat. Sad krepavam na kaucu 😂
    Kad bih se bar mogla natjerat navecer jos jednom tako. Koliko vi cure hodate, koje ste pred termin? 

• ita87
    03. Travanj 2018. 17:00

Katuska99

Sutra idem na pregled, i moja frendica koja ima termin isti dan kad i Ita😍🤣 zato uvijek kad razmisljam kad ce ona rodit sjetim se i Ite🤗

Hahahaha Pixi je legenda!!!
    Super da je pregled prosao ok, i otvorenost je dobra stvar 😀
    Onda se ona i ja natjecemo tko ce prije, svakako javi 😊
    Vjerujem da ti je frendica ipak malo normalnija nego ja koja sam flegma oko svega 😎

03. Travanj 2018. 17:01

ita87

Frajla

Ja se pocinjem osjecati kao da nikad necu roditi 😂
    Znaju me boliti kukovi od lezanja i leda kad malo vise radim i to je to… nikakvi laznjaci, bolovi u preponama, pubicnoj kosti 🤔

Ovako i ja, bas sam mislila da budem nekoliko dana prije termina ali cini mi se da nista od toga.
    Danas krenula sa setnjom i stepenicama. Jako nadobudno od mene. Jedva prehodala 3km, i 2x stepenicama gore dolje, 3.kat. Sad krepavam na kaucu 😂
    Kad bih se bar mogla natjerat navecer jos jednom tako. Koliko vi cure hodate, koje ste pred termin?

Ja sam jucer bila na sljemenu s muzem i malom, dva i pol sata sam hodala i uzivala. Nista se nije desilo osim sto su me stopala bolila navecer :D

• ita87
    03. Travanj 2018. 17:05

Litta

Koje ste pelene kupovale za bebu? Spremam se u dm ovih dana pa proucavam koje bi kupila, barem za pocetak.

Ja sam uzela za bolnicu mali paket pampers premium care 1, a dalje sam uzela pampers premium care 2. Valjda ce mi ovih 20kom biti dovoljno za ta 2 dana u bolnici. 

• ita87
    03. Travanj 2018. 17:06

Gumbek

Ja sam jucer bila na sljemenu s muzem i malom, dva i pol sata sam hodala i uzivala. Nista se nije desilo osim sto su me stopala bolila navecer :D

Ti si jos dobra, ja sam bila sat vremena vani, i bilo mi vruce i tesko hodat i svasta. I bas sam neka spora 😀

03. Travanj 2018. 17:20

ita87

Gumbek

Ti si jos dobra, ja sam bila sat vremena vani, i bilo mi vruce i tesko hodat i svasta. I bas sam neka spora 😀

A bas mi je trebao predah od ljudi, nisam ni registrirala puno vrijeme ni nista. Zacudila sam se i ja koliko je proslo kad smo sjeli.
    Al ja ti nisam bas nesto preuvjerena da to ista pomaze. Mislim da to krene kad mu se hoce, a ne kad se mi  sjetimo. 
    Mislim da ne moze odmoc, al ni previse pomoc. Jedino nebi bas voljela ic radjat nakon takve jedne avanturisticke setnje jer mislim da nebi imala snage za 5 trudova

• ita87
    03. Travanj 2018. 17:25

E da, i meni se cini da nam bas to ne moze previse pomoci, ali ajde, bar vrijeme brze prodje i bolje je nego lezat na kaucu 😀
    I slazem se sa ovim zadnjim.

yra
    03. Travanj 2018. 17:42

Hm...ne znam baš.
    Dan prije rođenja srednjeg sina sam bila na svadbi gdje je sami pir bio na trećem katu restorana, a wc u prizemlju. Ujutro sam išla roditi.:-|

Ja sam kupila neke biorazgradive u Mülleru. Jedan paket. Nadam se da će joj pupak lijepo otpasti i zarasti da čim prije krenemo sa platnenim pelenama.
    Ja ne mogu puno hodati. Baš sam kao stara bakica.
    Danas sam se "počastila" sa dbije haljinice za iza poroda. Veli seka da mi budu ogromne jer sam uzela M, a inače nosim S. Bumo vidjeli...lako ih skratim. Bojim se da budem nakon poroda ogromna pa...

yra
    03. Travanj 2018. 17:48

ProudMomy

Frajla ja u pravilu ne idem puno piskiti po noci, izdrzim do jutra, tipa oko 6-7. Al kad trebam piskit za UK uredno me probudi pisanje oko 4-5 i onda se mucim par sati da izdrzim. Uzas! Kaj ti psiha napravi!
    Litta, ja sam s prvim koristila pampers, i sad sam isto kupila Pampers.

Ja uvijek mogu piškiti...ali, baš uvijek. Valjda imam dodatni mjehur. Barem toliko da napunim čašicu za trakicu.
    Super da ti je mokraća ok. 
    Jel miruješ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.