Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    03. Travanj 2018. 22:28

Gumbek

Sarita_00

vokak

Cure jel ste pocele spremati torbe za rodiliste.ja uopce nemam pojma kolike torbe smiju biti….kolika smije u radjaonu…s obzirom da nemam prijasnjeg iskustva nemam pojma ni koje mare sljedecih stvari kupiti:
    Uloske- koje?vir 80? Koliko toga treba?
    Mrezaste gacice- koja marka? Koliko njih
    jastucici za dojenje- koji ?
    Blazinice za bebu - koje su najbolje?pretpostavljam one vece

S obzirom da ni ja nemam iskustva, malo sam čitala što su druge pakirale, pa sam si po tome slagala. Uloške sam uzela Chicco mama i to sam si u kofer ubacila 15ak komada, a ostali će ići u auto da mi ih mm donese po potrebi. Gačice su od Tosame (uzela u Bipi). Jastučiće za dojenje sam dobila uz bočice, pa ću njih iskoristiti. Isto sam spakirala nešto za prvu ruku, a ostatak će mm donijeti. Jedino mi fale blazinice, a toliko puta sam prošla kraj njih…
    Jel trebaju i gaze i sve ostalo za pupak? Treba duda?
    Nadam se da će mi uskoro javiti kada je tečaj jer dolaze i primalje koje kažu što točno ponijeti. Ja sam spakirala 90% stvari, pa da još ubacim/izbacim po potrebi.

Gazice ti za bolnicu ne trebaju, a za kuci si kupi male one 5x5 cm, a ostalo ces vidjeti sta ce ti za pupak preporucit pri otpustu i patronaza. To je stvarno od rodilista do rodilista.
    Mi sm samo octanisept jednom dnevno spricali i pupak je otpao nakon tjedan dana.
    Dude mislim da u rodilistima nisu bas dobrodosle, a i bebe u prvim danima treba cim vise na cicu stavljat da navuku mlijeko i da naucite dojit, a doma onda kad se ufurate laku ponudis dudu ako imas zelju

E hvala! 
    Više-manje sam sve pripremila, sad samo čekamo. A imamo još za čekati... 
    Nisam još jedino pripremila odjeću za doma. To bolje da ne ostavljam mm da odradi. I ovako je rekao da sve pripremim i ostavim u autu, a ne kod kuće jer on neće znati gdje je što 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

03. Travanj 2018. 23:05

Sarita_00

Gumbek

Sarita_00

vokak

Cure jel ste pocele spremati torbe za rodiliste.ja uopce nemam pojma kolike torbe smiju biti….kolika smije u radjaonu…s obzirom da nemam prijasnjeg iskustva nemam pojma ni koje mare sljedecih stvari kupiti:

S obzirom da ni ja nemam iskustva, malo sam čitala što su druge pakirale, pa sam si po tome slagala. Uloške sam uzela Chicco mama i to sam si u kofer ubacila 15ak komada, a ostali će ići u auto da mi ih mm donese po potrebi. Gačice su od Tosame (uzela u Bipi). Jastučiće za dojenje sam dobila uz bočice, pa ću njih iskoristiti. Isto sam spakirala nešto za prvu ruku, a ostatak će mm donijeti. Jedino mi fale blazinice, a toliko puta sam prošla kraj njih…
    Nadam se da će mi uskoro javiti kada je tečaj jer dolaze i primalje koje kažu što točno ponijeti. Ja sam spakirala 90% stvari, pa da još ubacim/izbacim po potrebi.

Gazice ti za bolnicu ne trebaju, a za kuci si kupi male one 5x5 cm, a ostalo ces vidjeti sta ce ti za pupak preporucit pri otpustu i patronaza. To je stvarno od rodilista do rodilista.
    Mi sm samo octanisept jednom dnevno spricali i pupak je otpao nakon tjedan dana.
    Dude mislim da u rodilistima nisu bas dobrodosle, a i bebe u prvim danima treba cim vise na cicu stavljat da navuku mlijeko i da naucite dojit, a doma onda kad se ufurate laku ponudis dudu ako imas zelju

E hvala!
    Više-manje sam sve pripremila, sad samo čekamo. A imamo još za čekati…
    Nisam još jedino pripremila odjeću za doma. To bolje da ne ostavljam mm da odradi. I ovako je rekao da sve pripremim i ostavim u autu, a ne kod kuće jer on neće znati gdje je što 😂

Joj kako je tim muskima dobro u zivotu. 😂

Sarita_00
    03. Travanj 2018. 23:22

Gumbek

Sarita_00

Gumbek

Sarita_00

vokak

E hvala!

Nekad bi voljela biti muško samo da se malo odmorim 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

03. Travanj 2018. 23:28

Sarita_00

Gumbek

Sarita_00

Gumbek

Sarita_00

vokak

E hvala!

Nekad bi voljela biti muško samo da se malo odmorim 😂

Kužimo se skroz 😂

Katuska99
    03. Travanj 2018. 23:42

Ita i ona je dosta flegma🤣 zamisli ona skroz zatvorena a ja dva prsta otvorena🤣
    Ja sam sad skroz do kraja spakirala torbu, uplasila me ta otvorenost.. moram samo jos vodu i neke krekere( to svi kazu da uzmem) 
    Panda jao siroti muz od te sad mora sve sam haha. Joj i mene strah, pogotovo kad sam danas cula neku dok je radjala, urlala je ko frajer neki strasno nesto. 
    Neko je pitao jel mu trebaju dude. Gle ovo🤣🤣🤣🤣 valjda bu jednu prihvatila 

• sema
    04. Travanj 2018. 08:09

Dobro jutro.... Citam vas ali nikakonda uhvatim vremena da nesto napisem.
    Cestitam curama koje su rodile ❤
    Sad kad ste krenule spominjati torbe shvatila sam da je krajnje vrijeme da spakiram svoju, sve to nesto odgađam. Imam osjecaj ako je spakiram da to znaci da idem odmah rodit 😂😂😂
    Ja sam pelene kupovala u dmu onu njihovu marku i to sam kupila 1paket za newborn i 2paketa vel.2
    Mrezaste gace sam kupila u ljekarnoj,a uloske sam kupila i vir i lola (nisam znala koji su bolji pa sam uzela oboje nek se nadu), za sada sam kupila 6paketa
    Sad sve to samo treba spakirat 😀😁

Sarita_00
    04. Travanj 2018. 08:37

Dobro jutro! 
    Opet je krenulo da sanjam da ne mogu hodati... Zajedno sa gomilom ostalih nepovezanih i besmislenih stvari, pa sam se izvrtila po krevetu kao na ražnju. 
    Kako ste vi danas? 
    Katuska dobro si se opremila dudama 😂 Mada nisam ni ja puno bolja, imam valda nekih 7 komada. Ali ako se baci na nas, neće koristiti nijednu jer nijedno od nas dvoje nije htjelo dudu dok smo bili mali. 
    Sema bolje nek torba stoji i čeka... Od prijateljice šogorica je imala dogovoren carski i par tjedana prije otišli iz Zg u Slavoniju na vikend, kao neće ona još. Na kraju joj pukao vodenjak i žena rodila ekspresno, a stvari ništa nije imala kod sebe, ni za sebe ni za bebu. Bilo je trčanja po trgovinama da sve prikupe 😂 Zato - bolje neka bude spremno i vozi se samnom okolo. 
    Uživajte 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    04. Travanj 2018. 09:16

Dobro jutro cure moje! Kako ste danas? Bogme mogu vam reć da me ovako čitajući vas uhvatila panika  Pa i ja sam za 6 tjedana u terminu... I počela sam baš jučer razmišljati da li sam ja uopće spremna na to sve, pojma nemam... Ponašam se ponekad kao da nisam trudna, ovi moji me zezaju da ću rodit u uredu, kako trčim uz stepenice i niz stepenice, skroz se zaboravim, podsjeti me trbuh kad oblačim čarape, cipele itd. Nisam se stigla jučer javit, tako je to kad se spoje ponedjeljak i utorak u isti dan! Ja sam na kraju najveća nemajka, nemam niti jedne jedine tetre, niti jedan bodi, benkicu, slinček bilošta. Nemam ni posteljinu! Ma ni dudu jebemu!!! Katuška daj pošalji jedne Ja se nadam da ti Nola neće toliko voljeti dude  Super za dobre vijesti iz TA. Ita svakako bolje kretati se nego ne kretati se. Mislim da ti se ništa neće drastično dogoditi ako budeš samo na kojoj voćki dan dva, al probaj bar ubacit i malo orašastih plodova, badema, lješnjaka, kikirikija, bar šaku. Rekla bi da je to normalno, želudac nam je stisnut, i što kažeš sad nakon obilja svega, zasitiš se hrane općenito. I meni dođe da budem dan samo na smoothiejima, malo da se očistim od svega. Proudy super za UK, i ja slavim svaki put kad mi nalaz bude dobar, samo kad se sjetim koliko sam se antibiotika nagutala na početku t.  Panda ja sutra imam pregled, popodne, oko 2, jedva čekam! Drago mi je da ti se dopalo na tečaju, ja ću vjerojatno samo na ovaj na koji je išla Katuška u DZ, a na ovaj Zrinchy u Vg nećemo ići jer mi je to previše dana i ja još radim.... Računam nisu ni naše matere išle na nikakve tečaje, pa valjda ću se i ja snać sa svojim djetetom. Puno mi znači što će muž bit sa mnom prva dva-tri tjedna, taman da me prođe panika.  Yra jel bi ta gospođa šta čisti kod tebe bila zainteresirana za još jedan posao? Meni treba netko jer ja ne stignem očistiti kuću od 100m2 onako kako želim da bude već sada, a kad beba dođe još manje! Bar da uskoči tu i tamo. Ako ti nije problem pitaj ju, pa da mi pošalješ njen broj nekako ili već... Ja ovo pišem već sat vremena, nadam se da nema puno postova prije  

Bublica123
    04. Travanj 2018. 09:28

Jutrekooo...alaj ste se nadrobile...ne mogu sve pohvatati😅😅😅😅😅
    Honey nemajko sram te bilo...odmah u soping
    Tko nam je sad prvi? Ita? Ajmo draga...lijepo je vrijeme...malo da se poveselimo novoj bebici
    Puse svim majkama i nemajkama😘😘😘😘😘

Zrinchy
    04. Travanj 2018. 09:59

Jutro cureee! Evo i nas sa puna 32 tjedna:

Sutra pregled! Puseee

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.