Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Travanj 2018. 19:21

Litta

Ivanadobrodosla :)
    Danas iskoristen suncan dan. Malo setnjica uz more, kavica pa rucak. Sad odmor
    Mene je vaginalno pregledao na pocetku prva 3mj, a kasnije svaki drugi put, znaci svakih 8 tjedana. Cerviks ne spominje nista, samo mi kaze da sam zatvorena.
    Pandati se to vec unaprijed pripremas sa zimskim bebama. Ja se tjesim da moja nece imati grceve hahaha.

Ja ne zelim uopce jos razmisljat o grcevima,  znam da su mi s Maksom bile drame. Sad guram ovo sto moram i nadam se da vrijedi ono da je s drugim djetetom suprotno nego s prvim 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    02. Travanj 2018. 19:37

Moj prvi je imao užasne grčeve, bilo je baš strašno. Vriskovi svaku večer od cca 19-21 sat na najjače. Nikako mu nisam mogla pomoći. To je bilo prije 14, 5 godina, na tržištu nije bilo toliko vrsta preparata za suzbijanje grceva kao danas. Koristila sam Sab simplex kapi. Nula bodova.
    Nosanje, nosanje i nosanje...postavljanje na trbuščić kožom na kožu da se isprducka.
    Sa srednjim sinom i sa kćeri apsolutno ništa. Nikakvih grčeva nije bilo.
    Nadam se da ni Mila neće morati prolaziti takve bolove i muku.

• Ina30
    02. Travanj 2018. 19:56

yra

Moj prvi je imao užasne grčeve, bilo je baš strašno. Vriskovi svaku večer od cca 19-21 sat na najjače. Nikako mu nisam mogla pomoći. To je bilo prije 14, 5 godina, na tržištu nije bilo toliko vrsta preparata za suzbijanje grceva kao danas. Koristila sam Sab simplex kapi. Nula bodova.
    Nosanje, nosanje i nosanje…postavljanje na trbuščić kožom na kožu da se isprducka.
    Sa srednjim sinom i sa kćeri apsolutno ništa. Nikakvih grčeva nije bilo.
    Nadam se da ni Mila neće morati prolaziti takve bolove i muku.

Moj stariji isto tako, od 8 navečer do 11 dernjava i dernjava. I kad bi napokon podrignuo, isprduckao se onda bi zaspao i do jutra ko top. Ništa nije pomagalo,samo nosanje, znala sam i fen upaliti ponrkad bi ga zvuk umirio,pa sam grijala pelenu i stavljala na trbuh, sa 3 mj nestalo. Mlađi sin nije imao grčeve,sad ćemo vidjet curku. 

02. Travanj 2018. 20:11

Da,  tak je i nama s Maksom bilo samo nosenje,  na smjene,  sat vremena ja,  sat muz i tako u krug dok ne prestane. Sab Simlex nista nije pomagao,  Bio Gaia isto,  ne znam kaj sad jos ima,  znam da ima Espumisan baby isto kao za to.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    02. Travanj 2018. 20:31

IvanaIvaaa dobrodošla 😊 Nemoj previše paničariti, sve će biti ok! 😉
    Današnji dan sam doslovno provela u krevetu. Eto što sam pripremila doručak (izvadila sve iz hladnjaka i vratila natrag) i kasnije oprala suđe. 
    Nakon danas potvrđujem da se divim onima koje moraju mirovati. Nemam pojma kako bi ja to izdržala. Bole me oba boka, leđa, probada me trbuh... 
    Lara je opet poprilično živahna. Snimala sam kako mi se trbuh miče. Snimka traje cca 2 minute i u nijednom trenutku se nije umirila, a micanje je nastavila i kasnije. Malo je bio mir i sad nastavlja party 😂
    O grčevima ne želim ni razmišljati 😕 Znam da ima gomila stvari oko kojih bi se možda trebala brinuti, ali nekako ne želim ni razmišljati o tome. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    03. Travanj 2018. 08:15

Jutro moje dame:)
    Evo mene službeni zadnji dan na poslu!!! Morat ću skočiti još koji puta pomoć zamjeni do idućeg tjedna, ali to je sve ok jer živim blizu posla.
    Probudila sam se tako gladna da ne vjerujem! Možda se tijelo naviklo od Uskrsa primati veće količine hrane hahahahahaha Zato ću ga danas kazniti sa mahunama:))
    Jučer je stvarno bio predivan dan, Jarun prepun djece, sunce i kavica! Malo me opet paranoja oprala kad sam shvatila da mi je sutra punih 32 tjedna. 32... To je sve tako blizu sad da je već opipljivo! 
    Svejedno ja planiram jednu posjetu bratu u Split za 1. maj i Zagreb beer fest od 17.-20.5.:)) Pustite me da budem nadobudna dok me stvarnost ne opali u stražnjicu hahahahaha
    Kako ste mi vi curke?
    Puse svima!!

[/url

Sarita_00
    03. Travanj 2018. 08:43

Dobro jutro! 
    Dočekala sam utorak da upalim mašinu, jedna tura je već raširena, a druga se pere 😂 A ja se polako kotrljam do trgovine. 
    Zrinchy kod mene će isto danas bitj mahune 😂 Malo da pojedemo nešto žlicom nakon ovih par dana. Uživaj zadnji dan na poslu 😉
    A vi sve ostale uživajte u lijepom danu 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    03. Travanj 2018. 09:43

Ja napisala post nema ga 😪😪😪😩😩😩
    Dobro jutro
    Evo ja na poslu. Cekam azdaju 😜
    Mi jucer isli u setnju popodne i na sladoled. Muz dok nismo otisli spavati govorio aj dvije kugle sladoleda 5€. Zato me je takva zgaravicaaaa peklaaaaa kao da ih nije prezalio. Soda bikarbona je pomogla. Zivjela sodaaa!!! 😜😜😜 ovaj post sam zapocela u 6 jutros. Sad cu poslati i vidjeti sta ste jos pisale. Jer sam imala ludo jutro na poslu. 

03. Travanj 2018. 10:10

Jutro svima!
    Evo i nas dvoje budni.
    Probudio nas mail,  stigao nalaz od UK. Sterilna! Ajde neka mi se bar tu nista nije nakacilo 😁
    Zrinchy,  ajme zadnji dan!!! Jeeej!
    Moram priznat da sam polako odustala od beer festa,  osim sto mozda vec s malim kolicima mogu doc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Kod mene se rano jutros oprala prva tura baby stvari,  i muz stavio odmah susiti. Krecemo polako,  dosta zajebancije! 😉
    Panda nadam se da je bar bio dobar slatkac za te pare 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    03. Travanj 2018. 10:37

Ako neka još traži spavačicu, kod Devića nisu loše i nisu ni skupe, 40-60 kn. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.