Moguce yra, jos ako si vise puta isla na wc tada. Ukoliko pomaze hodanje, jos bolje 😀
Kazem, u svakom slucaju je bolje nego lezat, sto u zadnje vrijeme radim vecinom.
Nego, danas se mucim s hranom, od sveg mi se povraca, jedino mi ok bila banana i sok od narance ujutro, cokolino za rucak, i proteinski kruh s maslacem maloprije. Ne znam jel to zbog Uskrsa i svega sta sam jela ovih dana, ali danas ne mogu zinut, a ovo sam pojela cisto da dijete malo nahranim i popijem heferol i elebaby 😨
Sta ako se nastavi i sutra
Frajla ja u pravilu ne idem puno piskiti po noci, izdrzim do jutra, tipa oko 6-7. Al kad trebam piskit za UK uredno me probudi pisanje oko 4-5 i onda se mucim par sati da izdrzim. Uzas! Kaj ti psiha napravi!
Litta, ja sam s prvim koristila pampers, i sad sam isto kupila Pampers.
Ja uvijek mogu piškiti…ali, baš uvijek. Valjda imam dodatni mjehur.Barem toliko da napunim čašicu za trakicu.
Super da ti je mokraća ok.
Jel miruješ?
Yra mirujem, mirujem!
Al sve mi teze pada to, ja bi se vec gnijezdila i sve vidim i sve bi pocistila a nista ne smijem i to me tako zivcira. Onda muza zasipam sa zahtjevima cim bogec kroci kroz vrata 😂😂😂😂
Ali kaj se mora se mora, nema zezanja s tim sada. 😉
Ma ja sam se sve nadala da ce me u TA pregledat doktor s debljim prstima koji nece moc do glavice i ovoja, pa da ce mi rec da nisam otvorena 😂😂😂 ko za vraga opet teta s normalnim prstima 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure, pitanje!
Kratice RIA i RIAu na uzvu su sto? Protoci li? Hvala!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja dosla kuci maloprije a ustala jutros u 5. Trbuh mi je kamen. Super nam je danas bilo u skoli za roditelje. Sad odoh da legnem hahaha ali opet super se osjecam s obzirom koliko sam danas bila na nogama i koliko sam trudna hahahah
Na poslu isto ludnica naravno ... ne moram ni pisati o tome. Zrinchy ti gotova a ja produzila. 😑
Joj ti prsti i pregledi. Uglavnom nasikirala sam se danas
Onaj moj kolega s posla sto mu zena ima termin prije mene 10 dana. Bila je u petak na pregledu i otvorena je 3 cm. Ostavili je na mirovanju u bolnici odmah je prebacena za ljubljanu. Dobila je onu injekciju za pluca. A nisu nista kako treba kupili. On je se dusa sav prepao. A danas trebali s nama na predavanje o epiduralnoj i u skolu za roditelje.
Super nam je bilo na predavanju. Isli smo i u porodiliste. I u sobe za porod. Malo sam se prepala ali mora nekako van iz mene sta da radim hahahah
Eto...
Cure jel ste pocele spremati torbe za rodiliste.ja uopce nemam pojma kolike torbe smiju biti....kolika smije u radjaonu...s obzirom da nemam prijasnjeg iskustva nemam pojma ni koje mare sljedecih stvari kupiti:
Uloske- koje?vir 80? Koliko toga treba?
Mrezaste gacice- koja marka? Koliko njih
jastucici za dojenje- koji ?
Blazinice za bebu - koje su najbolje?pretpostavljam one vece
Cure jel ste pocele spremati torbe za rodiliste.ja uopce nemam pojma kolike torbe smiju biti….kolika smije u radjaonu…s obzirom da nemam prijasnjeg iskustva nemam pojma ni koje mare sljedecih stvari kupiti:
Zavisi od bolnice, al nisam cula da prigovaraju za velicinu torbe, pa pola ti zauzmu ulosci samo jbg.
Ulosci, ako kupujes vir 80 barem 5 paketa, chicco mama po meni bolji
Mrezaste gace, ja sam kupila neke u ljekarni, ne znam koja marka, bar 10komada
Jastucici za dojenje babylove kutija za pocetak
Blazinice one velike kockaste vatene bilo cije
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure jel ste pocele spremati torbe za rodiliste.ja uopce nemam pojma kolike torbe smiju biti….kolika smije u radjaonu…s obzirom da nemam prijasnjeg iskustva nemam pojma ni koje mare sljedecih stvari kupiti:
Torbe- cim manje.
Ja u radjaonu nisam nosila torbu, uzela mobitel i labelo i bocicu vode. Kad sam rodila sestra je muzu dofurala moj kofer da iskopa gdje su mi gacice i ulosci.
A marke, po zelji ti je to. Ja sam imala vir i lola ribar roze. Paketa mislim 4 u koferu, muz mi je donio zadnji dan jos dva. Jastucici za dojenje mi u bolnici nisu trebali, doma sam imala babylove, marka mi je nebitna bila, uzimala sam jeftinije jer sam ih mjenjala dosta cesto jer me vlaga bas iritirala a i pogoduje ragadama i sooru.
Blazinice za bebe one velike oblik pravokutnika, marka nebitna, sve ti to dodje na isto. Gacice sam u apoteci kupila, u tamno plavoj vrecici.
S obzirom da ni ja nemam iskustva, malo sam čitala što su druge pakirale, pa sam si po tome slagala. Uloške sam uzela Chicco mama i to sam si u kofer ubacila 15ak komada, a ostali će ići u auto da mi ih mm donese po potrebi. Gačice su od Tosame (uzela u Bipi). Jastučiće za dojenje sam dobila uz bočice, pa ću njih iskoristiti. Isto sam spakirala nešto za prvu ruku, a ostatak će mm donijeti. Jedino mi fale blazinice, a toliko puta sam prošla kraj njih...
Jel trebaju i gaze i sve ostalo za pupak? Treba duda?
Nadam se da će mi uskoro javiti kada je tečaj jer dolaze i primalje koje kažu što točno ponijeti. Ja sam spakirala 90% stvari, pa da još ubacim/izbacim po potrebi.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
S obzirom da ni ja nemam iskustva, malo sam čitala što su druge pakirale, pa sam si po tome slagala. Uloške sam uzela Chicco mama i to sam si u kofer ubacila 15ak komada, a ostali će ići u auto da mi ih mm donese po potrebi. Gačice su od Tosame (uzela u Bipi). Jastučiće za dojenje sam dobila uz bočice, pa ću njih iskoristiti. Isto sam spakirala nešto za prvu ruku, a ostatak će mm donijeti. Jedino mi fale blazinice, a toliko puta sam prošla kraj njih…
Jel trebaju i gaze i sve ostalo za pupak? Treba duda?
Nadam se da će mi uskoro javiti kada je tečaj jer dolaze i primalje koje kažu što točno ponijeti. Ja sam spakirala 90% stvari, pa da još ubacim/izbacim po potrebi.
Gazice ti za bolnicu ne trebaju, a za kuci si kupi male one 5x5 cm, a ostalo ces vidjeti sta ce ti za pupak preporucit pri otpustu i patronaza. To je stvarno od rodilista do rodilista.
Mi sm samo octanisept jednom dnevno spricali i pupak je otpao nakon tjedan dana.
Dude mislim da u rodilistima nisu bas dobrodosle, a i bebe u prvim danima treba cim vise na cicu stavljat da navuku mlijeko i da naucite dojit, a doma onda kad se ufurate laku ponudis dudu ako imas zelju
Sortiraj odgovore
Najstariji