Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    03. Travanj 2018. 10:38

Jutreko
    Proudy, ajd super da je uk sterilna. A bas jutros idem na wc i mislim si dobro da ne moram to raditi jer neznam kako bi izdrzala tako dugo da ne idem.
    Ja sam isla samo krv vaditi jutros, srecom bila brzinski gotova, bas je bilo u labosu guzva, vruce i zagusljivo. Pa smo mm i ja morali malo ubiti oko kad smo se vratili i sad sam se probudila sva zbunjena
    Pandoooo, kud me podsjeti da imam sladoleda u zamrzivacu 😱

• Litta
    03. Travanj 2018. 11:02

Dobro jutro. I kod mene se pere roba ali ne bebina jos. To cu kad malo budu ljepsi dani, sad opet jugo i kisa par dana 
    Proudy super za uk. Bar da si s tim na miru.
    Koje ste pelene kupovale za bebu? Spremam se u dm  ovih dana pa proucavam koje bi kupila, barem za pocetak.

03. Travanj 2018. 11:17

Frajla ja u pravilu ne idem puno piskiti po noci,  izdrzim do jutra,  tipa oko 6-7. Al kad trebam piskit za UK uredno me probudi pisanje oko 4-5 i onda se mucim par sati da izdrzim. Uzas! Kaj ti psiha napravi!
    Litta,  ja sam s prvim koristila pampers,  i sad sam isto kupila Pampers.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    03. Travanj 2018. 12:54

dan drage! kako ste poslije ovih blagdana? Ja vas sve rijeđe čitam jer svaki put kad se spojim vidim da je stigla nova bebica, to znači da ću i ja uskoro, pa me ulovi panika. mislim da mi mm ni ja nismo svijesni u što smo se upustili...  :D 
    danas/sutra planiram pripremiti svu potrebnu dokumentaciju za rodilište, provjeriti sastav torbi, dodati vodu i krekere i to je to. :) u petak imam prvi pregled u TA... kod mene tako jako puše vjetar da mi mislim da ću ostati bez krova nad glavom. 

Katuska99
    03. Travanj 2018. 13:58

Student i ja tako, sve manje pisem jer mi je kaos u glavi, malo strah malo jedva cekam i tako. 
    Bas dosla s pregleda, otvorena 2 prsta😱 bas sam se iznenadila, a dr kaze da je to odlicno da sam se pocela otvarat. Ctg dobar, bris na streptokok dobar. Slusala opet zenu kako radja, urlala je ko muskarac, usrala sam se.. 😩

03. Travanj 2018. 14:03

Katuska99

Student i ja tako, sve manje pisem jer mi je kaos u glavi, malo strah malo jedva cekam i tako.
    Bas dosla s pregleda, otvorena 2 prsta😱 bas sam se iznenadila, a dr kaze da je to odlicno da sam se pocela otvarat. Ctg dobar, bris na streptokok dobar. Slusala opet zenu kako radja, urlala je ko muskarac, usrala sam se.. 😩

Katuska,  je super ti je to u tim tjednima 😉. Kad dodjea u radjaonu bit ces vec na pol otvorena barem. Tak je meni s Maksom bilo,  od 36tt do 40 se po malo otvarala,  tak da sam bez i jednog truda u radjaonu dosla na 4cm vec. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    03. Travanj 2018. 14:05

Uf proudy to mi super zvuci. Ja sam mislila da cu sad morat mirovat, kaze da ne da je to sve super jer sam vec kao u terminu 🤗

03. Travanj 2018. 14:08

Katuska99

Uf proudy to mi super zvuci. Ja sam mislila da cu sad morat mirovat, kaze da ne da je to sve super jer sam vec kao u terminu 🤗

Ma daaaa,  nema potrebe za mirovanjem vise,  u 38tt si 😉.
    Tak da samo opusteno i jos malo i Nola je s tobom 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    03. Travanj 2018. 14:40

Katuska99

svojevremeno sam se salila da cu rodit na jedan od tri datuma koja sam si izabrala. kad sam shvatila da idem u TA na jedan od taj datuma prvo me ulovila panika pa uzbudjenje i tako u krug :D 
    Vec par dana bolovi u pubicnoj kosti popustili. Nadam se da to ne znaci da se beba okrenula u krivi polozaj...

Frajla
    03. Travanj 2018. 15:08

Ja se pocinjem osjecati kao da nikad necu roditi 😂
    Znaju me boliti kukovi od lezanja i leda kad malo vise radim i to je to... nikakvi laznjaci, bolovi u preponama, pubicnoj kosti 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.