Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LilyVanily
    04. Travanj 2018. 10:09

Mogu vam reći da je i mene lagano počela hvatati panika nakon ovih prethodnih postova. Za desetak dana smo unutar termina. Dosta toga smo pripremili, ali ima još dosta toga što treba srediti 😮 ovaj i sljedeći tjedan će biti udarni čini mi se. A ja ne mogu dugo stajati jer su me stopala počela boliti. Nije ni čudo s obzirom na to koliko kila sam dobila. Osjećam se kao tromi tuljan. 😕 

Zrinchy
    04. Travanj 2018. 10:21

Hahahahaha prat robicu,a ne ribicu:)))

[/url

Frajla
    04. Travanj 2018. 10:29

Jutreko 😊
    Netko je pitao za mrezaste gaćice, to.to (tosama) imaju u svakoj vecoj trgovini, dmu, bipi, trgovinama s djecjim stvarima.... 5 kom je unutri, oko 25kn su, mozda koju kn manje. Ja sam uzela dva paketa, pa cu vidjeti hoce mi trebati jos.
    Kod mene je sve zapakirano i spremno vec neko vrijeme, cak mi je voda i keksi vec u torbi 🤣
    Mene ne hvata panika, ali nekako ni sama neznam sta bi. Nekad bi se sad odma porodila jer mi je sve tesko vec, a nekad bi da ostane sto duze unutri na sigurnom i gdje me ne budi 🙈

04. Travanj 2018. 10:48

Bok zenske!
    Evo i mi se probudili.
    I druga tura robice mi se susi danas vec,  nekako sam mirnija kad se pocelo nesto pripremati. Jedino kaj sad koliko vidim falit ce mi bodica kratkih rukava pa sam dodala na popis da mi muz kupi. Sve nam je dugacko,  jer je ipak Maks rodjen u 3.mj
    Nina drzim fige da budu trombociti dobri.
    Idem nesto jesti,  traziti kolica i zvat ginica da mi pusti terapiju. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Travanj 2018. 10:50

Ja nemam dude, a necu ih ni kupovat. Ne mislim ih nudit bebi, nekako mi je to nepotrebno. Neznam, ne vidim smisao 😂
    Evo ja cekam kolegicu na kavi u gradu, pa cu do trudnicke na merkuru, ona je narucena na neki drugi pregled u 12 pa idemo skupa

kathryn
    04. Travanj 2018. 10:53

Honey, i ja sam nemajka...ni posteljine ni robice ni tetre,ma kakvi ulosci, dude...eto neki dan kupila smirgl papir da buraz izbrusi krevetic da ga pofarbamo...
    Ulovim se ponekad u nekim razmisljanjima i shvatim kako uopce nisam svjesna koliko sam trudna i da cu za 2 mjeseca imati malu bebu...ja laganini skroz i no stres! 😂😂 Al mislim da cemo iduci tjedan ozbiljnije krenuti..tj.nadam se...mozda muza uhvati panika prije mene! 🤣 Ja sutra na pregled u TA, buduci da me moja soc.odbija jel..😑

04. Travanj 2018. 10:57

Sad sam se sjetila,  Honey,  da sam tebi htjela reci nesto.
    Nemajko 😁,  pa radis jos,  nije ni cudo sto ti nista nije spremno,  budes kad odes na porodiljni. Kaj kupis sve u jednom danu,  nemas tu puno mudrovanja. Vec ce je krenulo i lijepo vrijeme pa ce ti se sve brzo i posusit i samo speglas i bok! Bez brige!
    I da,  mozes mi promjeniti na listi bolnicu,  sa Merkura na Petrovu. Aleks je izabrao drugacije 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Travanj 2018. 10:58

ProudMomy

Bok zenske!
    Evo i mi se probudili.
    I druga tura robice mi se susi danas vec, nekako sam mirnija kad se pocelo nesto pripremati. Jedino kaj sad koliko vidim falit ce mi bodica kratkih rukava pa sam dodala na popis da mi muz kupi. Sve nam je dugacko, jer je ipak Maks rodjen u 3.mj
    Nina drzim fige da budu trombociti dobri.
    Idem nesto jesti, traziti kolica i zvat ginica da mi pusti terapiju. 😉

Proudy mislim da do sutra na h&mu imas popust i besplatnu dostavu,. Ja sam zadnje neke bodije njihove narucila na pooustu

04. Travanj 2018. 11:00

Zrinchy

Jutro cureee! Evo i nas sa puna 32 tjedna:
    Trbug se i povecao i spustioooo. Trebala bi pocet prat ribicu,a ja lezim i gledam sapunice🤣
    Sutra pregled! Puseee

Zrinchy 😍😍😍😍 divni ste!
    A ja sam danas mutava za popizdit,  ko ona na jesenskim Gumbek 😂😂😂😂 sve nesto tuka zaboravim rec i iskomentirat 🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    04. Travanj 2018. 11:14

Kako ste zene moje 🤗🤗🤗
    Ja danas nakon posla na socijalno idem 🔫
    Vec mi muka od guzve u gradu. 
    Znaci danas je dejt Honey 💞💞💞
    Ja sljedecu srijedu. Sutra Zrinchy. 
    Ja isto nemam snage da dodjem kuci nakon posla i sad nesto prebitem perem slazem peglam. Bice to sve ok hahahah
    I ja sam mutava Proudy danas. Moram danas po magnezij. Nestaloooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.